Site icon Szallas.hu Blog

TOP 10 gyermekbarát wellness hotel garanciával


Sosem árt jól felkészülni az utazásra, de egy családi nyaralás alkalmával mindez halmozottan is igaz. Mutatunk 10 gyermekbarát wellness hotelt (pénzvisszafizetési garanciával), ahol nem kell kockáztatnod, mert biztosan fülig ér majd mindenki szája a vakáció alatt.

TOP10 gyermekbarát wellness hotel

1. Velence Resort & Spa****

Családosoknak igazi kánaán lehet a Velence Resort & Spa****, ahol nem csupán a felnőttek, hanem a gyerekek is mindent megtalálhatnak, amire szükségük van az önfeledt kikapcsolódáshoz. A kényelmes, jól felszerelt családi szobák összenyithatóak, így a szülőknek is lehetőségük van egy kis meghittségre és nyugalomra. A szálláshely bababarát, így 6 éves korig térítésmentes a lurkóknak, de számos más szolgáltatás is igénybe vehető itt, például: külön gyermekbüfé a vacsoránál, 24 órás gyermekfelügyelet, játszóház vagy a lelkes animátorcsapat által szervezett animációs programok. A 8-14 éves korosztály sem fog unatkozni a szállodában – nekik aktív és sport eseményeket szerveznek. A 3600 négyzetméteres wellness részlegben pedig bébimedence, gyermekpancsoló és élménymedencék is megtalálhatók.

2. Saliris Resort Spa & Conference Hotel****, Egerszalók

Az egerszalóki sódombok által övezett Saliris Resort Spa & Conference Hotel**** páratlan környezetben várja a látogatókat 20 db családi szobájával, beltéri -és kültéri gyermekmedencéjével, valamint játék és játszószobáival. Az étkezésekhez minden nap kérhettek gyermekmenüt és az etetőszék is alap kiegészítő kelléknek számít. Ha pedig tennétek egy sétát a friss levegőn, akkor a szállodához vezető úton a játszótérnél is érdemes időt tölteni. 0-4 éves kor között a szállás díjtalan.

3. Hunguest Hotel Pelion Tapolca****+superior

A wellness hotel nem csak gyermekbarát, hanem szülőbarát is, ugyanis a Pinocchio Club óvónői minden nap 3 éves kortól várják a gyermekeket izgalmas játékokkal és készségfejlesztőkkel, így míg a csemeték rajzolnak, festek, mozognak, a felnőttek is tudnak lopni maguknak pár szabad órát. A sokszínű wellness kínálatban óriáscsúszda és 32-34 fokos gyermekmedence is található. Kérésre pedig babaszéket és ágyat is tudnak biztosítani.

4. Hotel Kapitány****+superior, Sümeg

Történelmi utazásra csábít titeket a sümegi Hotel Kapitány****+superior. A tágas családi szobában biztosan mind elfértek majd – ráadásul erkély is tartozik a lakrészekhez, melyek a belső udvarra néznek. Az úszó- és élmény medence mellett pezsgőfürdő is található a szállodában, az ifjabbik korosztálynak pedig interaktív élményjáték és csúszda színesíti a gyermekmedence kínálatát. A szálloda éttermében kérésre gyermekmenüt is tudnak biztosítani. Remek program lehet az egész családnak a felár ellenében igénybe vehető lovasjáték, melyet középkori lakomával is kombinálhattok.

5. Thermal Hotel Visegrád****+superior

A hotel földszintjén elhelyezkedő, két lakóegységből álló, egyenként 26 négyzetméteres családi szobák nem csupán kényelmesek, de egy ajtóval el is választhatóak egymástól. A szálláshely wellness részlege 7 medencével – közte egy 33-35 fokos gyermekmedencével – várja a vendégeket. Próbáljátok ki a sodrófolyót és a vízigombákat is! A bababarát hotelben 6 éves korig ingyenesen szállhatnak meg a lurkók. 

6. Hotel Európa Fit****, Hévíz

A Hotel Európa Fit Hévíz****-ben standard és superior családi szoba közül választhattok, a gazdag wellness kínálatban pedig élményfürdőt, gyógymedencéket és szaunákat is találtok. A legkisebbeknek télen a gyermekpancsolót, nyáron pedig a sziklaszigettel és élményelemekkel ellátott Acapulco poolt ajánljuk a 270 négyzetméteres vízfelülettel. A kisgyermekeknek interaktív programokkal (kreatív, mozgás, játék) készülnek, míg a tiniket menő játékkonzolokkal várják. Igazi gyermekbarát wellness, ahol 7 éves korig nem kell fizetni az éjszakákért.

7. Club Dobogómajor*** +superior , Cserszegtomaj

A különleges üdülőfalu igazi kikapcsolódás lehet a családok számára, akik kipróbálhatják az uszodablokkban található, csepp alakú medencét (26-28 fokos), a pezsgőfürdőt és jó időben a szezonálisan üzemelő kültéri medencét is. A szállodához fajátszótér és játszóház is tartozik, valamint kicsiknek és nagyoknak is jó program lehet az itt található állatfarm felkeresése. Ha unjátok a passzív kikapcsolódást, akkor tereplovaglásra, kerékpárkölcsönzésre és kültéri sakkra is van lehetőségetek.

8. Kolping Hotel Spa & Family Resort****, Alsópáhok

A bababarát szálláshely fogalmát igazán komolyan veszik Alsópáhokon, ahol az ország legnagyobb szállodai játszóháza várja a családokat a Kolping Hotel Spa & Family Resort****-ban. Bobóországban csúszda, labdafürdő, bababarát játszótér, mini kötélpálya biztosítja 2 éves korig a felhőtlen szórakozást, míg 3-6 éves korig a kétemeletes beltéri játékvárat és a kézműves foglalkozásokat érdemes kipróbálni. Jó időben a parkban játszótér, gokart és trambulin is rendelkezésre áll. A fedett babamedencét a legkisebbek, a kígyócsúszdával ellátott kismedencét és a vizes játszóteret pedig a nagyobb  gyerkőcök fogják élvezettel birtokba venni.

9. Lifestyle Hotel Mátra****+superior, Mátraháza

A Lifestyle Hotel Mátra****+superior  1200 négyzetméteres wellness részlegét az egész család imádni fogja: kültéri-, beltéri-, valamint gyermekmedencét, jakuzzit, sodrófolyót és buzgárokat is találtok majd a kínálatban. A gyermekbarát hotel szolgáltatásaihoz tartozik a fürdetőkád, az asztali etetőszék, a bébiőr, a játszószoba, a játszótér, a gyermek animációs programok és az xbox szoba is. Gyermekfelügyeletet pedig felár ellenében tudnak biztosítani.

10. Kastélyhotel Sasvár Resort, Parádsasvár

Az elegáns kastélyhotel különleges környezetben várja a pihenni vágyó családokat. Fedezzétek fel a sokszínű wellness-világot, snookerezzetek és csocsózzatok a Károlyi szalonban, jó időben pedig béreljetek kerékpárt egy családi kiránduláshoz! A gyermekek biztosan örömüket lelik majd az itt található játszóházban és játszószobában, a babáknak pedig pelenkázóval, fürdetőkáddal, etetőszékkel, fellépővel és kisággyal is tudnak szolgálni a vendéglátók. 

Foglalj 100% pénzvisszafizetési garanciával! Előfoglalási akció csak február 16-ig >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version