Site icon Szallas.hu Blog

Top 10 kutyabarát apartman vízparti helyeken, ahol Szallas.hű! tagsággal kedvezménnyel foglalhatsz!

1852035508


Hűsítő italok, családi programok és vizes élmények várnak, ha úgy döntesz, hogy folyóparton vagy egy tónál töltenéd a jól megérdemelt pihenésed. Mutatjuk, melyik az a 10 kutyabarát apartman vízparti helyeken, ahol a kutyameleg is elviselhető, és Szallas.hű! regisztrációval még kedvezményesen is foglalhatsz!  

Top 10 kutyabarát apartman vízparti helyeken

Szívesen sütögetnél esténként a kertben, klímás szállásra vadászol, esetleg bicikliút közelében nyaralnál? Tarts velünk, mindenre gondoltunk! 

H&H Apartments Poroszló

Szívesen nyaralnál néhány napot a Tisza-tónál? Foglalj szállást a H&H Apartments Poroszló egyik apartmanjában, ami a Tisza-tótól 150 méterre, a Cserő-tótól pedig csupán 15 méterre található. 

Programtippek a Tisza-tónál >>

Az apartmanokhoz tartozik egy közel 20 m2-es fedett terasz, saját parkoló és sütőhely, az udvarban pedig egy dézsafürdő segíti a felfrissülést. A szállásadók szeretettel várják a négylábú kedvenceket is. 

Barack Thermal & Natura Apartmanok Tiszakécske

Szállj meg a Barack Thermal & Natura Apartmanok egyikében, kapcsolódj ki a családdal vagy a barátokkal, és élvezd a hűsítő Tisza, illetve a Barack Gyógy- és Élményfürdő közelségét Tiszakécskén.

Látnivalók a közelben >>

A házak télen fűtöttek, nyáron klimatizálhatóak, saját terasszal, kerti bútorokkal és parkolóval rendelkeznek. Tudtad? Az apartmanok lakói számára a Gyógy- és Élményfürdő használata ingyenes.

Fehér Hattyú Kult-Kikötő Verőce

A Dunakanyarban pihennél néhány napot, és magaddal vinnéd a kutyádat is? Verőce központjában, közvetlenül a Duna partján található a Fehér Hattyú Kult-Kikötő, amelynek panorámás teraszáról és kerti pavilonjából a Duna és a Visegrádi-hegység látványában is gyönyörködhetsz.

Programok és látnivalók a környéken >>

Verőcének remek vízparti strandja van, ezért fürdőruhát mindenképp csomagolj magadnak, ha pedig vonatozni, esetleg kirándulni szeretnél, vár a mesés Börzsöny!

Art Styles Boutique Apartment Szentendre

Szentendre belvárosában, a Duna-part közvetlen közelében található az Art Styles Boutique apartman, a Duna korzó kávézóitól és éttermeitől pár lépésre

Top látnivalók Szentendrén >>

A lakás egy modern ház szeparált hátsó kertes bejáratú, csendes, patak fele néző részében van, melyhez saját terasz, illetve saját kertrész is tartozik. 

Sunset Resort-Lakeside Boutique Apartment Fonyód

Hiányzik a Balaton közelsége? Akkor irány a fonyódi kutyabarát apartman, ahol trópusi hangulat és saját stég vár! 

Kikapcsolódnál Fonyódon? >>

Fonyódnak saját kutyás strandja is van, ezért, ha a Balatonban szeretnél fürdeni Buksival, ez a vízparti település az egyik legjobb választás. 

Endretro Aranypart Apartmanház Siófok

Ha nem szívesen mondanál le Siófok pezsgéséről, foglalj szállást az Aranyparton, és vesd bele magad a balatoni életérzésbe

Mutatjuk a programokat >>

A nyaraló csendes helyen, a vízparti sétány határán fekszik, Siófok legkedveltebb részén, az Aranypart szívében. A vízpart az utca végén, kb. 90 méterre található.

Bringás Apartman Ride In Balatonalmádi

Ki mondta, hogy nem kötheted össze a kutyás nyaralást a biciklizéssel? A Balatoni Bringakörön, vízparti utcában a Káptalanfüredi strandtól 400 méterre vár a kutyabarát apartman, ahol kerékpárosok részére 2 önálló apartmant alakítottak ki.

Látnivalók a közelben >>

A kertben faszenes grillezésre, sütögetésre és bográcsozásra, míg a közelben hajózásra és vízibiciklizésre is van lehetőség.

Gallér Vendégház Gárdony

A Balatonnál jobban szereted a Velencei-tó családias hangulatát? A gárdonyi apartmanban 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, nappali, konyha és terasz áll a vendégek rendelkezésére.

Programtippek a Velencei-tónál >>

A ház klímával felszerelt, az udvarban jakuzzi és sütögetőhely várja a családokat, baráti társaságokat. A tulajdonos kéri, hogy amennyiben kutyával érkezel, azt előre jelezd. 

Látnivalók, programok, szállástippek az egész családnak >>

Napos Tanya Vendégház Szarvas

A falusias jellegű, kutyabarát apartman ideális választás azoknak, akik a Holt-Körös közelében szeretnének pihenni. Meglátod, imádni fogod a környék hangulatát!

Mit nézz meg Szarvason? >>

Az épület 80 méterre fekszik a Holt-Körös 300 méteres szabad partszakaszától, amely kiválóan alkalmas horgászatra, fürdésre. A közelben kajak, kenu, és SUP bérlésre, valamint hajózásra is van lehetőség.

Almáskert Vendégház Békésszentandrás

A közvetlen vízparti gyermekbarát nyaraló Békésszentandráson a Kákafoki holtágon található, ráadásul saját jakuzzival várja a vendégeket.

Programok a közelben >>

A szállásadók tárcsát, bográcsot és grillsütőt biztosítanak, ha a kertben főznél, az épület légkondicionált, a parkolás és a wifi pedig ingyenes. 

Meghozta a kedved a nyaraláshoz ez a 10 kutyabarát apartman vízparti helyeken? Esetleg nézelődnél még? Foglalj kutyabarát apartmant a Szallas.hu kínálatából >>

Ezekre figyelj oda, ha kutyával utazol nyaralni >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version