Site icon Szallas.hu Blog

Top 10 pazar szálláshely Siófokon, a Balaton ajánlásával


Mindegy, hogy egy hotelben, apartmanban, vagy nyaralóban képzeled el a tökéletes siófoki kikapcsolódást, a város strandjai, és programjai garantáltan nyomot hagynak majd benned. Mutatjuk, melyik az a Top 10 szálláshely Siófokon, ahol egy esti koktélozás, egy hatalmas csobbanás, vagy egy 1 órás hajózás után biztosan jó érzés lesz lazítani egy kicsit. 

Kihagyhatatlan nyári programok Siófokon >>

Prémium Hotel Panoráma Siófok ****

Top 10 pazar szálláshely Siófokon, a Balaton ajánlásával

Siófok – „Itt kezdődik a Balaton!”

Hotel Azúr Prémium Siófok

Ha olyan hotelben pihennél, amely közel fekszik a Balatonhoz, de saját élményfürdője és szaunaparkja is van, válaszd a Hotel Azúrt! A hotelben belső és külső élménymedence, illatkamra, Kneipp-taposó, fitneszterem és számos masszázsszolgáltatás is rendelkezésre áll a kikapcsolódáshoz. 

Finom ételekkel, kényelmes szobákkal, és balatoni panorámával vár a szálláshely Siófokon. A legközelebbi balatoni strand 50 méterre található. 

Hotel Azúr Prémium Siófok

Évi Nyaralóház Siófok-Szabadifürdő

A ház ideális választás családi vagy baráti kiruccanáshoz, akár kisebb gyerekekkel is, összesen 9 fő fér el kényelmesen a házban. Az épület csendes, szélvédett, ősfás környezetben található, a kertben fűtött medence, jakuzzi, és kerti sütögető vár, de a közeli játszótér is csak 60 méterre van. 

A szabadidő eltöltéséhez sakk, tollaslabda, és társasjátékok állnak rendelkezésre, a legközelebbi balatoni strand pedig 500 méterre található. 

Évi Nyaralóház Siófok-Szabadifürdő

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok 

2020 nyarán felújításon esik át a szálláshely.

A SunGarden Hotel a Balaton közelében wellness részleggel, kulináris élményekkel és minőségi szolgáltatásokkal vár a Petőfi sétánytól 400 méterre. A wellness világban élménymedence; pezsgőfürdő, szaunavilág, jégkút, illetve hagyományos és keleti masszázsok, szolárium, és sókamra segíti a felfrissülést. 

Ha olyan szálláshelyet keresel, ami 500 méternél nincs messzebb a Balaton-parttól, megtaláltad!

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok ****

CE Plaza Hotel Siófok

A CE Plaza Hotel légkondicionált szobákkal, regionális és nemzetközi ízekkel, izgalmas borokkal, és színes koktélokkal vár, közel Siófok belvárosához. A Coral Wellness Központban érdemes kipróbálnod az élménymedencéket, a masszázsokat, és a szaunákat, ráadásul a kutyádat és macskádat is magaddal viheted nyaralni. A szálláshely bababarát, a a wifit pedig díjmentesen használhatod.

CE Plaza Hotel Siófok

Residence Hotel Balaton Siófok

A Balaton partjától 200 méterre fekvő szálláshely modern stílusú, tágas szobákkal, saját balatoni stranddal, és egy wellness részleggel vár Siófokon. A Lake Wellness Oázisban muszáj kipróbálnod a meleg vizű élménymedencét, a csemeték pedig biztosan szívesen tesztelik majd a gyermekmedencét a vízköpő bohóccal, és a játszószobában található csúszdás játszóházi labirintust. A Petőfi sétány 500 méterre található a hoteltől. 

Residence Hotel Balaton Siófok

Luxury Spa & Conference Hotel Siófok

A hotel a Balatontól pár lépésnyire fekszik, ideális választás hétvégi kikapcsolódáshoz vagy akár egy egyhetes nyaraláshoz, ha csendes környezetben szeretnél pihenni, ahol ráadásul egy wellness részleg kényelmét is élvezheted. A gasztronómiai élmények, a kényelmes szobák és a balatoni panoráma miatt garantáltan jól érzed majd magad a hotelben!

Luxury Spa & Conference Hotel Siófok

Meseház Nyaraló Siófok

A 2 szobás, 4 fős szálláshely Siófokon található, kertvárosi részen, a központtól 4 km-re. A szabadstrand csupán 10 perc sétára van a nyaralótól, a Bella Állatpark pedig 1.6 km. A parkolás és a wifi ingyenes, a kertben bográcsozásra, és grillezésre is van lehetőség. Egy strandolással töltött nap végén jóleső érzés lesz a teraszon vacsorázni, és estig borozgatni.  

Meseház Nyaraló Siófok

Hotel Kentaur Siófok

A bababarát szálláshely Siófokon április végétől szeptember végéig várja a pihenni vágyó vendégeket, 200 méterre a legközelebbi balatoni strandtól. Éjszaka jóleső érzés pihenni a kényelmes szobákban, az egész napos strandolás után pedig kikapcsolódhatsz a kertben, ahol hinta, homokozó, pancsoló, és asztalitenisz is van. Ha biciklit bérelnél, arra is van lehetőség, az étteremben pedig a nemzetközi, a magyaros és a vegetáriánus konyha fogásait is tesztelheted. 

Hotel Kentaur Siófok

Prémium Hotel Panoráma Siófok

A siófoki hotel a Balaton-parton fekszik, és színes szolgáltatásokat kínál, akár az aktív, akár a passzív pihenés iránti vágy csalogat a városba. A szállodában szaunázhatsz, kipróbálhatod a barlang-élményfürdő, és a fitnesztermet is, de fodrász-, masszázs-, és pedikűrszolgáltatás is rendelkezésre áll. Az étterem svédasztalos kínálattal, magyar és nemzetközi fogásokkal, a kávézó pedig remek kávékkal vár, alig 700 méterre az Aranyparttól. 

Prémium Hotel Panoráma Siófok

Eden Siófok Apartman

Az Eden Siófok Apartman Siófok központjában helyezkedik el, néhány perces sétatávolságra a Balatontól, a Petőfi sétánytól és a kikötőtől. Az apartman egy új, modern, liftes épület 2. emeletén található, csendes környezetben. A vendégek használhatják a kültéri medencét, a grillezőt, a bográcsozót, és a külön apartmant is, ahol szauna is van. Az apartmanban 6 fő fér el kényelmesen, így kisebb családi, vagy kikapcsolódáshoz remek választás. 

Eden Siófok Apartman

Nyaralás Siófokon – Kiknek ajánljuk?

Siófok – Plázs

A színes szolgáltatások, a Balaton közelsége és Siófok programjai egyértelműen meggyőznek majd arról, hogy Siófok az egyik legpazarabb választás a balatoni kikapcsolódáshoz.  

Foglald le a legjobb siófoki szálláshelyeket a szállás.hu kínálatából, és élvezd a Balaton fővárosának pörgését! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version