Site icon Szallas.hu Blog

TOP 10 romantikus hotel a hosszú hétvégére


Későn jutott eszedbe, hogy pár hét múlva hosszú hétvége és még nincs wellnesshétvége lefoglalva? Szívesen elvonulnál kettesben a pároddal, de félsz, hogy minden hotel teltházas ezen a hétvégén? Egy romantikus hétvégéhez nem kell alkalom, télen-nyáron remek program lehet, de az előttünk álló októberi hosszú hétvége most különösen alkalmas a világ előli elbújásra.

Az alábbiakban összeválogattunk 10 hotelt, ahol garantáltan találsz még szabad szobát az október 19-23-i időszakra. A romantikus helyszín adott, a többi rajtatok múlik!

Selfness Hotel Vadvirág Mátraszentimre ****

Magyarország legmagasabban fekvő településének, Mátraszentimrének központjában található a Selfness Hotel Vadvirág, amely mátrai panorámával, kristálytiszta levegővel és összesen 11 szobával várja a pihenni vágyó vendégeket.

Selfness Hotel Vadvirág****

A szálloda wellness részlegében infraszauna, száraz sószoba, finn szauna, jakuzzi és merülő medence található. A szezonális étlapon helyet kaptak az évszakok jellegzetes alapanyagai, az erdei ételek, valamint a településre jellemző szlovák gasztronómia ízvilága is.

További részletek >>

Főnix Medical Wellness Resort Nógrádgárdony ****

Budapesttől mintegy másfél órára, Nógrádgárdonyban található a Főnix Medical Resort, amely maga a nyugalom szigete. Egy ízlésesen és elegánsan berendezett kastélyszálló, ahol életre kel a XIX. század, a Zichy és a Majláth család öröksége, mégis a XXI. század kényelme vesz minket körül. Egy hét hektáros természetvédelmi terület által körülölelt ökohotel, amely működéséhez megújuló energiát használ, és ahonnan kerékpárral, autóval vagy akár gyalogosan is felkereshetjük a környék látnivalóit és csodálatos élményeket gyűjthetünk.

Főnix Medical Wellness Resort Nógrádgárdony ****

Ideális a világtól való elvonulásra, pihenésre, kikapcsolódásra és feltöltődésre. Kiülni a teraszra egy pohár borral, hallgatni a természet hangjait, majd úszni, beülni a pezsgőfürdőbe vagy a szaunába vagy éppen egy jót kirándulni vagy lovagolni és végül egy finomat vacsorázni – kell ennél több?

Még több fotó és információ a szállodáról >>

Betekints Wellness és Konferencia Hotel Veszprém ****

Veszprém első wellness-szállodája a város egyik legszebb pontján, a Viadukt lábánál, a Séd patak partján épült; nevét az itt húzódó völgyről (Betekints-völgy) kapta, ami a város lakóinak egyik legkedveltebb kirándulóhelye.

Betekints Wellness és Konferencia Hotel Veszprém****

A hotel étterme méltán híres kiváló konyhájáról, magyar és bajor ételkülönlegességek gondoskodnak a kulináris élvezetekről. A nemrégiben átadott négyszintes wellnessközpont magas szintű szolgáltatásaival, élményelemeivel garantálja a zavartalan kikapcsolódást és kényelmet.

Itt tudsz szállást foglalni >>

Danubius Health Spa Resort Hévíz****

Hévíz szívében, a termálfürdőtől 5 percnyire található a Danubius Health Spa Resort****, amely utánozhatatlan wellnessélményekkel várjavendégit.

Danubius Health Spa Resort Hévíz****

Neked való ez a hotel, ha:
• egy igazi, négycsillagos wellness-pihenésre vágysz
• a pihenésed alatt is fontos számodra az egészséges életmód
• mozgásszervi panaszaidat szeretnéd gyógyítani, megelőzni, vagy egyszerűen csak tenni szeretnél egészséged megőrzése érdekében
• barátaiddal, családoddal, vagy pároddal szeretnéd felfedezni a Nyugat-Balaton látványosságait, vagy csak egy feltöltő pihenésre vágytok

További részletek >>

RQ Boutique&Unique Hotel Győr ****+superior

Az RQ hotel 2018 áprilisában nyílt meg Győr belvárosának egyik, extravagáns stílusban megújult patinás épületében, a folyó partok és a Rába Quelle Fürdő közvetlen szomszédságában.

RQ Boutique&Unique Hotel Győr ****+superior

A New York és Párizs Boutique és Unique szállodáinak mintájára kialakított prémium kategóriás hotel intim és varázslatos miliőt teremtve várja vendégeit. Akár egy rafinált ékszerdoboz, melynek fiókjai titkokat, és meglepetéseket rejtenek, minden szobája más- más világot nyit meg a vendégek előtt.

Szállásfoglalás >>

Erzsébet Nagy Szálloda Paks ****

A paksi Erzsébet Nagy Szálloda**** a város szívében, a Duna part mellett fekszik, Budapesttől mindössze 110 km-re. Klasszicista stílusú épületben kapott helyet 2 superior szoba, a lakosztályok és a konferencia termek is.

Erzsébet Nagy Szálloda Paks ****

A modern kialakítású épületszárnyban 18 kétágyas, Dunára néző szoba található.  Ebben az épületben kapott helyet a wellness központ is, ahol finn szauna és infraszauna, gőzkabin, pezsgőfürdő és aroma kádas szoba is, valamint egy 15×5 méteres úszómedence és egy jól felszerelt fitness terem áll a vendégek rendelkezésére.

Még több fotó és információ a szállodáról >>

Hotel President Budapest ****

Hotel President Budapest ****

A Budapest belvárosában található Hotel President 109 elegánsan berendezett szobája kellemes pihenést nyújt vendégei számára, professzionális személyzet magas szintű kiszolgáltatással biztosítja a vendégek zavartalan időtöltését.

Szállásfoglalás >>

Zala Springs Golf Resort Zalacsány

A Zala Springs Golf Resort Hévíz és a Balaton közvetlen szomszédságában, minden igényt kielégítő kényelemmel, elegáns környezetben várja nem csak a golf sport szerelmeseit, hanem mindazokat, akik értékelik a kiemelkedő minőséget, kifinomult designt és színvonalas szolgáltatásokat.

Zala Springs Golf Resort Zalacsány

A vendégek korlátlanul használhatják a közelben lévő wellness részleget: kültéri – és beltéri termálmedence, víz alatti élményelemek, nyakzuhany, pezsgőfürdő, fényterápiás finn szauna, gőzkabin, sószoba.

További részletek >>

Hotel Residence Siófok ****+superior

Az exkluzív kis ékszerdobozzá varázsolt 57 szobás hotel csendes kertvárosi övezetben, a Balaton partjától mindössze 200 méterre, a városközponttól 900 méterre található.

Hotel Residence Siófok****

A családias szálloda megújult belső terekkel, elegáns szobákkal, kibővült Wellness és Spa Oázissal és rengeteg kényeztető szolgáltatással várja a vendégeket. A három szintes épület modern stílusú, tágas, minden komforttal felszerelt szobái között két deluxe családi szoba, tíz összenyitható kétágyas szoba és egy lakosztály áll rendelkezésre.

Még több fotó a szállodáról >>

Villa Medici Hotel és Étterem Veszprém ****

királynék városának festői szépségű völgyében, Veszprém legszebb részén, a Viadukt lábánál fekszik a Villa Medici Hotel.

Villa Medici Hotel és Étterem Veszprém ****

A Villa Medici Étterem menü választékával minden igényt kielégít, legyen szó üzleti ebédről, ínyenc asztaltársaságok összejöveteléről, vagy akár a mindig újra, különlegesre vágyó vendégeink elvárásairól. A szálloda wellness részlegében fedett medence, jacuzzi, szauna, gőzkabin,  Kneipp-féle taposómedence és szolárium gondoskodik a vendégek testi-lelki feltöltődéséről.

Szállásfoglalás >>


Még több wellnesshotel ajánlatát is megnéznéd a hosszú hétvégére?


Exit mobile version