Romantikus búvóhelyekKülföldi kalandokRomantikus kikapcsolódásToplisták

TOP 10 romantikus szállás Erdélyben

2 perces olvasási idő

Az erdélyi vendégszeretet messze földön híres és erről bárki személyesen is meggyőződhet, ha ellátogat erre a mesebeli tájra. Merthogy télen Erdély mesés ruhát ölt, magas hegységeit vastag hóréteg borítja, fürdővárosai és termálfürdői pedig megtelnek élettel.

Kell ennél több egy romantikus hétvégéhez? A következőkben különleges és egyedi szállásokat válogattunk Gyergyószentmiklóstól Tusnádfürdőig, lehet válogatni és előre foglalni a téli időszakra!

Red Lake Inn Gyergyószentmiklós***

Red Lake Inn Gyergyószentmiklós

A Red Lake Inn elhelyezkedése a természeti látnivalók szempontjából ideális, Gheorgheni központjától mindössze 6,5 km-re található. A 3 csillagos nem-dohányzó szálloda a következő felszereltséggel rendelkezik és szolgáltatásokat kínálja: vezeték nélküli internetkapcsolat (ingyenes), hajszárító, LCD/plazma televízió, bár, túrák, hotel/reptér transzfer.

Red Lake Inn Gyergyószentmiklós

A szálláshelyen a vendégek örömére szauna, jacuzzi is található. A 2012-ben megnyílt luxus pihenőhely kiválóan elégíti ki a vendégek magas komfortigényeit és pihentető elvonultság iránti vágyaikat egyaránt.

További részletek ⇒

Central Park Hotel Segesvár****

Central Park Hotel Sighişoara

Segesvár belvárosában, a történelmi látnivalókhoz közel található hotel 29 kényelmes szobával és két lakosztállyal várja vendégeit. A vendégek számára a hotel saját éttermében ízletes helyi ételeket kínál.

További részletek ⇒

Hotel Szeifert Szováta***

Hotel Szeifert Sovata

A Hotel Szeifert 2012-ben nyitotta meg kapuit vendégei előtt Szováta fürdőváros központjában, a Medve-tótól 5 perc sétára, 16 szobával, 56 férőhellyel (A épület). 2014-ben, elismerve a szállodánkban végzett lelkiismeretes munkát, kollégáink vendégszeretetét és a Hotel Szeifert által nyújtott szolgáltatások magas színvonalát a szakértő zsűri az év külföldi szállodájának választotta a Hotel Szeifertet a szallas.hu által meghirdetett „Év szállása” versenyben.

Hotel Szeifert Sovata

2016-ban szállodánk megnyitotta új szárnyát (B épület) 24 db **** szobával, ahol akár további 72 vendég egyidejű elszállásolását tudjuk vállalni.

További részletek ⇒

Csatári Panzió Parajd

Csatári Panzió Parajd

A természet azzal áldotta meg a Parajd környékén lakókat, hogy kincseiből többet juttatott ide, mint más helyekre. Az itt lakóknak, így nekünk is, az a feladatunk, hogy az emberi testnek és léleknek oly jótékony adottságok megtapasztalásához a lehető legjobb feltételeket nyújtsuk. Ma már nem fogadósról és vándorról, hanem szállásadóról és turistáról beszél a szakma.

Csatári Panzió Parajd

Meggyőződésünk, hogy a megnevezések mögött a lényeg csak keveset változott. Kényelmet nyújtani a kiinduláshoz és a visszatéréshez. A felüdüléshez, a feltöltődéshez, a pihenéshez vagy éppen a gyógyuláshoz. A magunk során ezt a kényelmet és ezeket a feltételeket megtoldjuk egy mosollyal egy kedves szóval vagy éppen egy házi ízzel! Szívesen látjuk!

További részletek ⇒

Septimia Resort Hotel Wellness&Spa Székelyudvarhely ****

A Septimia Resort ideális hely a kellemes kikapcsolódáshoz, pihenéshez vagy akár üzleti találkozókhoz! A szabadidőközpont Erdély keleti részén, a Hargita hegység lábánál, Székelyudvarhelyen található.

Septimia Resort Hotel Wellness&Spa Odorheiu Secuiesc

Négy- és háromcsillagos szállodánkban magas szintű vendéglátási körülményeket biztosí­tunk. Ez egyaránt érvényes a szobák szí­nvonalára, az épületben található étteremre, valamint a wellness részlegre és egyéb szolgáltatásokra.

Septimia Resort Hotel Wellness&Spa Odorheiu Secuiesc

A szállodák összesen 33 elegánsan berendezett, lakályos és kényelmes szobával rendelkeznek, amelyek megfelelő körülményeket biztosí­tanak a pihenéshez.

További részletek ⇒

Lol et Lola Hotel Kolozsvár ***

Lol et Lola Hotel Cluj-Napoca

A Lol et Lola*** egy csendes zöld udvarban található, közel Kolozsvár főteréhez. A Lol et Lola*** Szálloda 20 különleges atmoszférájú szobával várja a vendégeket. Kifogástalan, szolgáltatások, nyugodt légkör, kedves személyzet.

Lol et Lola Hotel Cluj-Napoca

További részletek ⇒

Hotel Afrodita Herkulesfürdő****

Hotel Afrodita Herkulesfürdő ****

Szállást keres utazásához Erdélyben? 165 kényelmes szobában és öt apartmanban szállhatnak meg Herkulesfürdőn a hotel vendégei. A szobák és az apartmanok közül néhánynak saját erkélye vagy terasza van, így lesz lehetősége élvezni a kellemes napfényt anélkül is, hogy messzire kellene mennie.

További részletek ⇒

Hotel Csukás Tusnádfürdő***

Hotel Csukás Tusnádfürdő

A Csukás szálloda 238 hellyel rendelkezik – 103 két ágyas szoba, 13 lakosztály és 3 luxus lakosztály. A hotel spa részlegén úszómedence, jacuzzi, gyermekmedence található, ezenkívül a szállodában szakorvosok felügyeletével galvánfürdőt, elektroterápiát, sókúrát és szénsavas fürdőt is végeznek.

További részletek ⇒

 

Pensiunea Boutique Hotel Le Baron – Vámosgálfalva

A Le Barón egyedi szépségű üdülőhely Segesvár történelmi város közelében, melyet a csodálatos erdélyi táj vesz körül dombokkal, erdőkkel, szőlőskertekkel.

Pensiunea Boutique Hotel Le Baron Găneşti

A turizmus ránk jellemző, hosszú távú értékekre alapozó megközelítése egyrészt a legjobb helyi termékekre, másrészt a helyi bio farmerekkel és kézművesekkel való szoros együttműködésre alapoz annak érdekében, hogy az erdélyi kultúra és természeti táj legszebb részeit mutassa meg Önnek.

Pensiunea Boutique Hotel Le Baron Găneşti

Le Barón: egy idilli hely a pihentető visszavonulásra, ahol a felfedezésekre vágyó turisták, párok, családok, valamint a wellness szerelmesei is megszállhatnak, és ahol Erdély egyedülálló hangulatát élvezhetik.

További részletek ⇒

 

Castelul Printul Vanator & Dracula Torda

Castelul Printul Vanator & Dracula Turda

Valahol Erdély szívében…
Nálunk régi idők régi képeivel díszített, derűs és nyugodt helyet talál, ahol szellemileg és testileg is kipihenheti magát.
Társaival titkos találkozóra jöhet össze e történelmi környezetben.
Később a kastély termeiben jól átsütött, ízletes vadételeket kóstolhat, és megízlelheti a híres román vörösbort is, de csak egy ujjnyi erdélyi pálinkát követően. Nyáron pedig a kastélykertben, a gyönyörű, buja növényzet között üldögélhet.

Castelul Printul Vanator & Dracula Turda

Ha meg szeretné ismerni a kastély titkait, ereszkedjen le a pincébe, ahol a századok során gondosan megőrzött tárgyakat talál.
Azután menjen fel a kastély nagy termeibe, és pihenjen meg a kandalló előtt régi borgyűjteményünkből származó borokat kortyolgatva, és az ablakból látható sűrű erdőben gyönyörködve.

További részletek ⇒

***

Szívesen megnéznél még több erdélyi szálláshelyet? Itt kedvedre válogathatsz ⇒

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%