Site icon Szallas.hu Blog

TOP 10 szállás Szilveszterre Budapesten


Készen állsz arra, hogy a fővárosban búcsúztasd az óévet, és ugyanitt köszöntsd az újat? Nincs más dolgod, mint kiszemelni a legizgalmasabb szilveszteri programokat, és meggyőzni pár barátodat, hogy tartsanak veled erre a kalandra. Az alábbi 10 szállás Szilveszterre Budapesten hozzájárul életed talán eddigi legjobb év végi élményéhez

TOP 10 szállás Szilveszterre Budapesten

Összegyűjtöttük azokat a budapesti szálláshelyeket Szallas.hu hűségprogram kedvezménnyel, ahol álomra hajthatod a fejed, akár a családoddal, akár a barátaiddal érkezel.

Green Garden Plus Apartman Budapest

A felújított apartmanház Budapest 20. kerületében található, a szálláshely a városközpontból és a reptérről is könnyen megközelíthető. 

A 3 apartman összesen 12 férőhelyes, így elfér benne nagyobb társaság is. Ingyenes a parkolás és a wifi, emellett OTP, MKB, K&H és MBH SZÉP kártyát is elfogadnak

Glam Downtown Apartments Budapest

A 4 teljesen különálló, légkondicionált apartman a belváros szívében fekszik, a 4-6 villamos vonalának közvetlen közelében, így villámgyorsan eljuthatsz a pesti és a budai oldalra is. 

A négy apartman közül kettő stúdió jellegű, a másik két apartman pedig külön nappali-konyhás, hálószobás szálláshely. Az utcában pár méteren belül elérhető számos étterem, és reggelizőhely is.

Expo Congress Hotel Budapest

Az exkluzív, 4 csillagos hotel a Hungexpo Budapesti Vásárközpont bejáratánál található, zöld övezetben, mindössze 10 percnyire a belvárostól.

Tökéletes szállás Szilveszterre Budapesten, ha olyan hotelt keresel, ahol kényelmes, modern berendezés, barátságos kiszolgálás és wellness szolgáltatások teszik kényelmesebbé a kikapcsolódást. 

Király Apartman Budapest

A 4 férőhelyes családbarát apartman ideális választás azok számára, akik gyerekekkel együtt érkeznek a fővárosi kiruccanásra. 

Az Aquaworld csúszdapark, a Margitsziget és a Dunakanyar is elérhető távolságra fekszik, ráadásul Fifit sem kell otthon hagyni, mert a kutyabarát szálláshely őt is tárt karokkal várja. 

Christina Residence Budapest

A Déli pályaudvar mellett található szálloda karnyújtásnyira fekszik a városi forgatagtól, a Budai Várnegyed és a Lánchíd közelében. Ideális választás azoknak, akik bulizással szeretnék tölteni az év utolsó napját.

A szálláshely a nagy szállodák modern szobáit ötvözi a családias hangulattal, ráadásul az erkélyről csodás kilátás nyílik Budapestre. 

Promenade City Hotel Budapest

Ha a vágyad egy olyan szállás Szilveszterre Budapesten, ahol bőséges a reggeli, kényelmes a szoba és barátságos a személyzet, ne keresgélj tovább. 

A hotel a híres Váci utcában található, éttermek és üzletek szomszédságában, csupán néhány lépésnyire a Vörösmarty tértől, és a Duna-parttól. Ideális elhelyezkedésnek köszönhetően mindhárom metróvonal könnyen megközelíthető.

Hotel Memories OldTown

A 34 szobás hotel tökéletes választás, ha a barátokkal keresel szállást a fővárosban, méghozzá wellness szolgáltatásokkal. A wellness részlegen dézsazuhany, finn szauna, pezsgőfürdő és frissítő masszázsok várnak. 

A szálloda Budapest központi helyén, a Központi Vásárcsarnoktól és a Nemzeti Múzeumtól 300 méterre fekszik, könnyen elérhető az M3-as és M4-es metró, illetve a 47-es és 49-es villamos. 

Belvárosi Életstílus Apartman Budapest

3 fő számára teszi pihentetővé a budapesti kikapcsolódást a teljesen felújított, 44 nm-es lakás Budapest központjában, az V. kerület határán, csodálatos kilátással a Gellért-hegyre és a Citadellára

A 100 éves műemlék épületben kialakított apartman tágas és világos, a belső körfolyosós lakás 4. emeletére lift visz fel. 

Hotel Molnár Budapest

A hotel Budapest egyik legszebb részén fekszik, a szobákból gyönyörű kilátás nyílik Budapestre, vagy a budai hegyekre.

A felújított szobák mellett a szállás nagy előnye a vendégszerető személyzet és az ingyenes parkolás, valamint, hogy a közelben számos kirándulóhely található. 

Hotel Ferihegy Budapest

Külföldi barátaid számára kellene egy könnyen megközelíthető szállás Szilveszterre Budapesten? Az újonnan kialakított tranzitszálló a reptérhez közel fekszik, így lerakhatják a táskákat, és máris a nyakukba vehetik a fővárost. 

A csendes, egyszerűen megközelíthető hotel, 24 otthonosan berendezett szobával, 24 órás recepcióval és reptéri transzfer szolgáltatással várja pihenni vágyó vendégeit. Figyelem, a szállás 18 éves korig ingyenes

Kedvet kaptál egy budapesti szilveszterezéshez, méghozzá Szallas.hu hűségprogram kedvezménnyel? Böngéssz és foglalj oldalainkon!

Kedvenc új helyeink, amit mindenképp próbálj ki Budapesten >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version