Site icon Szallas.hu Blog

Szédületes őszi élményszüret: TOP 10 bakancslistás szálláshely a hazai borvidékekről


Járjátok be velünk Magyarország lenyűgöző borvidékeit, ahol nem csak zamatos italokra, hanem szuper programokra, lebilincselő látnivalókra és ellenállhatatlan szálláshelyekre bukkanhattok! 

TOP 10 szálláshely a hazai borvidékekről

Badacsonyi borvidék

Badacsonyi borvidék

1. Mindent a vendégért: Villa 17 ***, Badacsonytomaj

Modern berendezés és ragyogó tisztaság fogad majd titeket a Balaton partján magasodó Villa 17 ***-ben, mely 10 gyönyörű, légkondicionált szobával van felszerelve. Ráadásul, ha szeretnétek elmélyedni a borok világában, akkor a figyelmes szállásadók segítenek nektek ebben. Ők igény szerint remek borkóstolókat és hagyományos pincebemutatásokat is tartanak a vendégeknek.

ITT tudtok szállást foglalni >>

2. Szállás a szőlőtőkék között: Bacchus Apartman – Borbarlang Vinotéka, Badacsony

Mézédes szőlőfürtök gyűrűjében bújik meg a Bacchus Apartman – Borbarlang Vinotéka, ahol több lakás közül választhattok, az igényeiteknek megfelelően. Egy azonban biztos: a kényelemben és a hangulatban nem kell kompromisszumot kötnötök. Élvezzétek a mesés panorámát a kiadós reggeli közben, és leljétek örömötöket a kertben, ahol – többek között – focizni, lengőtekézni vagy tollasozni is tudtok!

ITT tudtok szállást foglalni >>

3. Adrenalin hajhászok előnyben: Park Panzió Balatoni Élménypark, Paloznak

Hangolódjatok rá a pihenésre ebben a remek panzióban, mert a szomszédos Balatoni Élményparknak köszönhetően itt minden kaland karnyújtásnyira lesz csupán tőletek! Hódítsátok meg a biciklis vagy sima drótkötélpályát, quadozzatok vagy teszteljétek le az óriás ingát! Este pedig hajtsátok álomra a fejeteket az otthonos szobák valamelyikében!

ITT tudtok szállást foglalni >>

4. Eszményi panoráma a vakációhoz: NaphozHolddal Apartman, Kisapáti

A lenyűgöző Szent György-hegy oldalán egy igazán megnyerő, 4 fős apartman rejtőzik, ami tökéletes felszereltségével, hűsítő klímájával és szuper elosztásával azonnal belopja majd magát a szívetekbe. Ráadásul még meg sem említettük, milyen csodálatos kilátás nyílik a hangulatos teraszról… 

ITT tudtok szállást foglalni >>

Szekszárdi borvidék

5. Luxus, amire lehetetlen nemet mondani: Takler Kúria, Szekszárd

Mesterien finom fogásokkal, kitűnő wellness részleggel és minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal ünnepelnétek a pihenés perceit? Szuper, mert a Takler Kúria fejedelmi vendéglátására biztosan nem lesz panaszotok! A környezet egyszerűen leírhatatlan: adjátok át magatokat a rusztikus hangulatnak és közben ízleljétek meg azt az évszázadok nyomán szerzett gazdag örökséget, amit a Takler borok palackjaiba zártak!

ITT tudtok szállást foglalni >>

Tokaji borvidék

6. Elmerülni az élményekben: Angyal Borház, Rátka

Meneküljetek el a világ elől egy igazán mesebeli helyre, az Angyal Borházba, ahol mindent megtaláltok a tökéletes nyaraláshoz! Szép időben csobbanhattok a feszített víztükrű medencében vagy belevethetitek magatokat a pezsgőfürdő buborékai közé, de bármit is csináltok, közben lesz időtök gyönyörködni a táj hihetetlen szépségében. Na és természetesen a finom falatokért és italokért sem kell messze menni…

ITT tudtok szállást foglalni >>

7. Láblógatástól az aktív pihenésig: Henye Vendégház, Bodrogkeresztúr

Képzeljetek el egy idilli szálláshelyet, melyhez panorámás erkélyek és remek szobák tartoznak: ez a Henye Vendégház! Vegyetek részt a környék szuper programjain: béreljetek hajót vagy fedezzétek fel két keréken a festői környezetet, este pedig a borbár remek kínálatából is kedvetekre hörpinthettek!

ITT tudtok szállást foglalni >>

Egri borvidék

8. Karnyújtásnyira a Szépasszonyvölgytől: Hotel Villa Völgy****, Eger

Süttessétek a hasatokat a kültéri medencében vagy élvezzétek a fedett beltéri wellness szolgáltatásokat egy helyen: a Hotel Villa Völgy****-ben! Ez a kiváló, 86 szobás épület ráadásul mindenhez közel van, így a Szépasszonyvölgytől is csupán egy rövid séta választ majd el titeket. 

ITT tudtok szállást foglalni >>

Pannonhalmi borvidék

9. Csodaszép kilátások: Panoráma Birtok, Győrújbarát

Csendes és nyugodt helyen, Győrújbarát gyönyörű településének lankáján fekszik a Panoráma Birtok, melynek teraszáról varázslatos kilátásban lehet részetek. Töltődjetek fel testileg és lelkileg a kastélyban, kortyolgassatok finom borokat a borospincékben, majd fedezzétek fel a közeli Pannonhalma fantasztikus titkait a Lombkorona Tanösvénytől a tekintélyt parancsoló Apátságig!

ITT tudtok szállást foglalni >>

Soproni borvidék

10. Kirándulás A leghűségesebb városban: Vinosseum Bor- és Apartmanház, Sopron

Az otthon kényelme és jól felszereltsége egyesül a Vinosseum Bor- és Apartmanházban. A csendes kisutcában lapuló, tágas lakás remek kiindulópontja lehet egy városi nézelődésnek. Vesszetek el a mesés kilátásban és a soproni borvidék ízletes különlegességeiben!

ITT tudtok szállást foglalni >>

Még több borvidéki szállás, ha eddig nem találtad meg az igazit:

(Fotók: szallas.hu)


Exit mobile version