Site icon Szallas.hu Blog

Top 10 szálláshely a Bababarát Szállások ajánlásával


Kisgyermekkel, babával egyáltalán nem egyszerű a szállásválasztás, hiszen minden szülő meg szeretne bizonyosodni arról, hogy a legtökéletesebb szálláshelyet választja ki, illetve az erre szánt összeget a legoptimálisabban költi el. Az sem mindegy, hogy mennyi eszközt kell bepakolni az autóba és hogy milyen szolgáltatások, programok, étkezési lehetőségek várják a családokat a helyszínen. Van, akinek fontos a wellness, játszóház, a gyermekfelügyelet, animáció, beauty szolgáltatások, van aki a természetben érzi magát legjobban és számára egy állatsimogató, illetve az erdő közelsége a legfontosabb. Ha pedig még kisállatot is szeretnének magukkal vinni a szülők, még nehezebb megfelelő szálláshelyet találni. Ebben a dilemmában segít a Bababarát Szállások.

Bababarát Szállások

A projekt alapítója, Boros Diána 12 év Hiltonos vezetői tapasztalattal teszteli és mutatja be a legjobb helyeket. Kislánya megszületése után, immár anyukaként úgy érezte, hogy nagy szükség van egy ilyen kezdeményezésre és ez a megérzése be is igazolódott. Másfél év alatt 22 szállást sikerült kipróbálnia a kis vendégháztól kezdve a nagy szállodákig, melyek között már osztrák szállások is megtalálhatóak.

Boros Diána, a Bababarát Szállások megálmodója

A weboldalon kizárólag – a 90 pontos lista alapján- tesztelt szálláshelyeket mutat be és az ajánlott szállásoknál eszközlistát is találunk. Nagyon részletes, képekkel teli beszámolókon kívül videókat is készít, melyeket a facebook oldalon nézhettek meg. A mára már 50 ezer tagot számláló zárt facebook csoportban pedig maguk a szülők is megoszthatják élményeiket, tapasztalataikat. A projekt sikeressége Polák Péternek és a lelkes anyuka moderátoroknak is köszönhető. A csoportban szigorú moderálás folyik, mely a csoport hatékony működését biztosítja.

A Bababarát Szállások által nemrég életre hívott SzuperHétvégék is nagyon népszerűek. Az első, Kolping Hotelben zajló eseményen több mint 60 család vett részt, az októberi hétvégére pedig egyetlen nap alatt lefoglalták a rendelkezésre álló 130 szobát. Pontos időpontok és részletek az oldalon.

A Bababarát Szállások ezeket a szálláshelyeket ajánlja a kisgyermekes családok részére:

1.Kolping Hotel**** Spa & Family Resort Alsópáhok

Játékbirodalom. Családi élményfürdő. Gyerekbarát gasztronómia.

„Az 1996 óta működő, 10 hektáron elterülő szállodakomplexum valódi gyermekparadicsom. Az üzemeltetők, már a kezdetektől fogva fontosnak tartották a családok teljeskörű kiszolgálását, évről-évre folyamatosan fejlesztik is szolgáltatásaikat. A sok jóság mellett, amivel a családokat várják, igazán lélekemelő a kezdeményezés, miszerint a bevételek egy részét jótékony célra fordítják, köszönhetően annak, hogy a ház közhasznú alapítványi kézben van.”

Tovább az élménybeszámolóra >>

2. Hotel Sonnenpark**** Lutzmannsburg

Boldog gyerekek. Kipihent szülők. Vízi élmények.

„A számos kitüntetést elnyert baba,- és családbarát szálloda a rengeteg programlehetőséggel, babás felszereltséggel, egész nap rendelkezésre álló ételekkel és italokkal tökéletes a kisgyermekes családok számára.”

Olvasd el a beszámolót >>

3. Oxigén Hotel**** Family & Spa Noszvaj

Elegancia. Zen. Gyermekparadicsom.

„Mesés környezet, régi kastelyból kialakitott szálloda, hatalmas, 4 hektáros park egy természetvédelmi terület határán. Ennél tökéletesebb helyszínt nem is választhattak volna egy családbarát szállodának.”

Tovább az élménybeszámolóra >>

Oxigén Hotel**** Family & Spa Noszvaj

4. Thermenhotel**** Kurz Lutzmannsburg

Giga játszóház. Sportcentrum. Termálfürdő​.

„Az 1997-ben nyílt 4 csillagos hotel a mai napig a Kurz család vezetése alatt áll. A hotel nagy hangsúlyt fektet a sportra, mozgásra és a játékra, sőt egy földalatti folyosóval a lutzmannsburgi Sonnentherme fürdővel is összeköttetésben van a szálláshely. A szálloda hangulata tradicionális, a lobby és az étterem a régi idők fejlett nyugati életérzését idézi, mely tökéletesen harmonizál a modern stílusú szobákkal. „

Olvasd el a beszámolót >>

5. Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal****

Történelmi időutazás. Kalandok. Családi élménypark.

„A Bikali Élménybirtokon történelmi időutazás, korhű jelmezek, hangulatos szállástípusok biztosítják a vendégek számára az egyediséget, különleges atmoszférát. Mesterek, lovasok, színészek, íjászok és a középkori falu segítségével elképzelhetjük, milyen is lehetett pár száz évvel ezelőtt az élet. „

Tovább a beszámolóra >>

6. Gotthárd Therme Hotel & Conference****

3 ország egy csapásra. Dzsungel – fürdő. Kutyaparadicsom.

„Az Accent Hotels szállodalánchoz tartozó 4 emeletes hotel 2015. októbere óta várja a családokat játszóházzal, kültéri játszótérrel, gyermek,-és bababarát eszközökkel, szolgáltatásokkal. A fürdő 1500 m2-en biztosít karibi élményeket, a medencéket körülölelő dzsungel trópusi növényzete élő, még banán is terem a fákon. „

Beszámoló a szentgotthárdi élményekről >>

Gotthárd Therme Hotel & Conference****

7.Hotel Európa fit****superior Hévíz

Tengerparti életérzés. Wellness. Nyári programok sokasága.

„A szálloda négycsillag superior kialakítású, komplett wellness részleggel rendelkezik: kültéri- és beltéri élmény- és úszómedencék, fürdőruhás és naturista szaunavilág, gyermekpancsoló, jakuzzi várja a vendégeket. Félpanziós ellátás keretében bőséges büféreggeli és vacsora áll rendelkezésre, melyet a szálloda minden ajánlata magában foglal. Gyermekeknek játszószoba, ovi, iskolai szünidőkben gyermekanimáció és Xbox szoba is rendelkezésre áll.”

Tovább a cikkre >>

Hotel Európa fit****superior Hévíz

8. Harmónia Termál Hotel ***+superior Sárvár

Fürdő közelsége. Családiasság. Népi motívumok.

„A szálloda méreteihez képest meglepően nagy játszószoba áll rendelkezésre. A hatalmas csúszdás labirintuson kívül még babakonyha, terepasztal, óriás építőkockák, csocsó, léghoki kapott helyet. A babzsákok szintén kedveltek és vicces módon előbb utóbb mindig felkerülnek a labirintus legfelső szintjére.”

Még több érdekesség a Bababarát Szállások oldalán >>

Harmónia Termál Hotel ***+superior Sárvár

9. Villapark Várgesztes

Zárt üdülőövezet. Kétszintes házak. Családi találkozások színtere.

„A már 22 éve műkődő, 125 kétszintes házzal rendelkező Villapark remek nyaralási célpont lehet az olyan családok számára, akik szeretik a nagy tereket, a szeparált családi közeget, netán kutyabarát szálláshelyet keresnek. A komplexumra nem a luxus, hanem a praktikusság, célszerűség jellemző, a családi közös pihenés és a közösen megélhető élmények oázisa 4 csillagos szinten.”

Tovább az élménybeszámolóra >>

Villapark Várgesztes

10. JUFA Vulkán Fürdő Resort Celldömölk****

Vulkán. Praktikusság. Wellness.

„A wellness részleg, vagyis a Vulkánfürdő területén számos kinti és benti medence is található. A tartózkodásunk alatt a belső medencéket volt alkalmunk kipróbálni. Az épületen belül van egy hatalmas 6×25 méteres úszómedence, egy félig fedett termál medence, egy nagyobb medence gyermekeknek és egy babapancsoló. „

Olvasd el a beszámolót >>

Játszóház a JUFA Resortban

A Kolping Hotel a vezető családbarát szálloda Magyarországon. Infrastruktúrája, programjai, babás eszközkínálata és a személyzet családbarát hozzáállása egyedülálló. Ausztriában pedig a Hotel Sonnenpark nyújtja a legtöbb élményt a szülőknek és egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni.

A teljes beszámolók a bababaratszallasok.hu-n olvashatók >>

Még több családbarát szálláshelyért látogass el a szallas.hu oldalra >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


A „Szállás gyerekszemmel” nyereményjátékról:

Kövess minket Instagramon, készíts videót, és nyerj wellness hétvégét a családnak!

Mit kell tenned?

  1. Kövesd a @szallashu -t Instagramon!
  2. Készíts rövid videót gyermekedről, amelyben egy általatok választott szálláshelyről mesél!
  3. Végül töltsd fel a videót nyilvános Insta és Facebook oldalatokra #szállásgyerekszemmel és #szallashu hashtagekkel!

3 nyertest sorsolunk, akik családi wellness pihenést nyernek:

A játék időtartama: 2019.08.01. – 2019.08.27.

Eredményhirdetés: 2019. szeptember 4.


Exit mobile version