Site icon Szallas.hu Blog

Top 10 szuper szálláshely Zamárdiban


Zamárdiról sok minden eszünkbe juthat: az egyik legjobb balatoni szabadstrand, a Balaton Sound, a Tihanyi-félsziget panorámája, a pörgős beach hangulat… Nem hiába az egyik legnépszerűbb balatoni üdülőközpont! Következzen a Top 10 szálláshely Zamárdiban, legyen az wellness hotel, családi apartman, vagy egyszerű-de-nagyszerű vendégház.

My Lake Hotel Zamárdi ***

Kinek, és miért érdemes Zamárdit választani?

Top 10 legjobb szálláshely Zamárdiban!

La Rossi Vendégház Zamárdi

Panorámának jöhet a szemközt vízbe nyúló, festői Tihanyi-félsziget? A vendégház szuper helyen, közvetlenül a vízparton található. A földszinten önkiszolgáló falatozó, ahol olyan magyaros-balatonos ízek várnak, mint a sült hekk, pizza, palacsinta, jégkása vagy fagyi. A lurkók a tóparti játszóteret is imádni fogják, illetve a Balatonban kialakított 8 méter átmérőjű homokozót is.

„Barátságos , segítőkész szállásadó. Kellemes szobák, légkondi, wifi. Aranyosak voltak a büfések. Közel vannak a boltok. Másodjára szálltunk meg az apartmanban. Ha lett volna lehetőség, maradtunk volna még pár napot. Remélem jövőre is megyünk.” – Család kisgyerekkel, 7 nap alapján

La Rossi Vendégház Zamárdi

Ildikó Apartmanház Zamárdi

Ha fontos számotokra, hogy az apartman tágas és komfortos legyen, közel a vízhez, boltokhoz és büfékhez, ez lesz a legjobb választás! Az Ildikó apartmanban mind a 15 önálló apartmanhoz tartozik kényelmes nappali, klasszul felszerelt konyha, kádas fürdőszoba és erkély is. Bevásárlási lehetőség az utca túloldalán, játszótér és étterem is a közelben, a Balaton pedig csak 2 perc séta. 

„Kedvesek, segítőkészek a vendéglátók. Közel van a strand, kisbolt, éttermek.” – Család kisgyerekkel, 4 nap alapján

Ildikó Apartmanház Zamárdi

Hotel Wellamarin Zamárdi **** +superior

Nem akármilyen négycsillagos wellness szálloda ez, hanem az Év Szállása 2017 – Minőségi Díj I. hely büszke tulajdonosa is! Felsorolni is nehéz, mi mindennel várnak itt, de azért szemezgessünk: beltéri és kültéri élménymedence, szaunák, bowling és squash pálya, játszóház a gyerekeknek, feng shui elvén berendezett szobák, széleskörű ínyenc és egészséges fogásokat is kínáló étterem. Persze, a Balaton önmagában is szuper, de ha ezen felül vágytok valami exkluzív élményre már a szálláson, akkor ne is keresgéljetek tovább!

„A szoba gyönyörű volt, a kilátás mesés. A recepción dolgozók és a wellness részlegen dolgozó hölgynek 5* Mindenki kedves volt, segítőkész.” – Fiatal pár 2 nap alapján

Hotel Wellamarin Zamárdi **** +superior

Hotel Família Zamárdi

Éljen a természet, a kirándulás, a biciklizés és az aktív kikapcsolódás! A Hotel Família a Balatont körül ölelő kerékpárúttól csak 1 perce van, így a bicikliseket is nagyon szívesen látják. A strand mintegy 800 m, a hotel nyugodt környezetben található a város szélén, közel a zöld övezethez. És akkor még nem beszéltünk a különleges hangulatú, beltéri medencéről, ami egy rusztikus alagsor atmoszféráját idézi fel. 

„Kedves személyzet, bőséges étel-ital választék, szép kényelmes szobák” – fiatal pár, 7 nap alapján

Hotel Família Zamárdi

Scamard Apartmanház Zamárdi

Milyen jó is kint ücsörögni a kertben, a jó levegőn, érezni a grillen sült hús illatát, miközben a gyerekek még nyüzsögnek az udvarban kialakított kis játszótéren, és nézni, ahogy leszáll az este… A családbarát apartmanház igényes kertjében erre mind lehetőség van. Az apartmanok kényelmesek és jól felszereltek, a strand pedig mindössze 200 m!

„Nagyon tiszta, tágas, különálló hálószobák, tiszta fürdőszoba, nagyon kedves, rugalmas személyzet, aki a tulaj is egyben. Belső parkolási lehetőség. Az ágy nagyon kényelmes, ezt azért emelem ki, mert sok helyen csalódás a matrac. Nagyon közel a parthoz, és az éttermekhez, de nem zavaró, nincs zaj. Visszatérőek leszünk ;)” – Fiatal pár, 3 nap alapján

Főnix Üdülőház Zamárdi

Minden egy karnyújtásnyira! Mivel az üdülőház Zamárdi központjában található, így a vasútállomás, az éttermek és boltok mind pár száz méteren belül megtalálhatók. A Balaton is mindössze 300 méter. A központi elhelyezkedés ellenére nyugodt környezet jellemzi, és elsősorban a csendet kedvelő, családok és párok számára ideális az üdülőház. 

„Kedves, vendégszerető fogadtatás, rugalmas érkezés-távozás, családias környezet, gyönyörű kert, tisztaság, élelmiszer bolt – éttermek nagyon közel, Balaton part 5 perc séta.” – 6 fős csoport, 2 nap alapján

Főnix Üdülőház Zamárdi

Häuschen Viktória Zamárdi

Ha a pároddal vagy a legjobb barátoddal keresel egy kuckós, de igazán modern kis lakást, megtaláltad! Zamárdi egyik csendes utcájában, 350 méterre a parttól található a 2 személyes apartmanház, melyhez hálószoba, minden igénnyel felszerelt konyha és nagyméretű fürdőszoba tartozik. A zárt udvarban lehet parkolni, grillezni, az apartmanhoz tartozó erkélyen lévő napozóágyakon relaxálni.

„Szép, tiszta, modern apartman.” – Fiatal pár, 3 nap alapján

Häuschen Viktória Zamárdi

Weinberger Vendégház Zamárdi

Aligha akad olyan szállás, ami ennél is közelebb található a szabadstrandhoz! Egész pontosan 50 méter a tó. A víz közelségéből fakadóan számos kikapcsolódási, sportolási lehetőség vár, például teniszpálya, vízi csúszda, ugráló, biciklikölcsönzés. Minden szobához tartozik fürdő, és a 9 szobából 3 saját konyhával rendelkezik, a többi konyha közös helyiség. 

„Tiszta, kényelmes, korrekt személyzet, csak ajánlani tudom mindenkinek. A konyha közös pár apartmannal, de az is jól felszerelt, hibátlan.” – Fiatal pár, 3 nap alapján

Weinberger Vendégház Zamárdi

My Lake Hotel Zamárdi ***

Képzeld el, hogy a szállásod ajtajából lépsz körülbelül tízet, és már ott is vagy a víznél! Kényelmes megoldás, igaz? A hotel ugyanis saját partszakasszal rendelkezik, de ha ez nem lenne elég, parkosított kertjében saját medence is vár, illetve jacuzzi, ping-pong asztal, bográcsozáshoz kialakított hellyel. A friss és változatos reggeli már benne van az árban!

„Nagyon kedves személyzet, csendes, nyugodt, családias hely. Bőséges, változatos reggeli. A hotel minden tekintetben felülmúlta várakozásainkat.” – Család nagyobb gyerekkel, 8 nap alapján

My Lake Hotel Zamárdi ***

FitBalance Centrum – Junior Panzió Zamárdi

Olyan, mint egy szálloda, de mégsem az – így is lehetne jellemezni a panziót. A modern négyszintes épület alagsorában mini wellness részleg, szaunával, szoláriummal, illetve jól felszerelt konditeremmel vár. Az erkélyes szobák egy részéről csodás panoráma nyílik a Balatonra, míg az épület mögötti tökéletesen csendes, partra néző részen pedig hatalmas, fedett pihenő terasz és medence található.

„Kedves, rugalmas személyzet. Szuper tisztaság” – Fiatal pár, 5 nap alapján

FitBalance Centrum – Junior Panzió Zamárdi

Foglaljatok Zamárdiban, élvezzétek Magyarország egyik legklasszabb szabadstrandját és szívjátok magatokba a zamárdi nyüzsgést! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version