Site icon Szallas.hu Blog

TOP 10 újranyílt wellness szálloda, kedvezményes árakkal – Utazás Restart 2020


A március-áprilisi kijárási korlátozás idején még álmodozni is alig mertünk a közös nyári élményekről, családi programokról, wellness hétvégékről. Most azonban az álom valósággá válhat, hiszen a járvány lecsengése után lassan újraindul az élet, és a belföldi éttermek, kisebb vendégházak után egyre több szálloda is újranyílt és megnyitotta kapuit a vendégek előtt. Hogy idén nyáron még olcsóbban tudjunk pihenni, a Szallas.hu és Maiutazas.hu összefogott, és Utazás Restart 2020 néven egy közös akcióval hozza el a nyár legjobb ajánlatait és a legjobb árakat. Mutatjuk a részleteket!

Utazás Restart 2020: várva-várt nyaralások újranyitási akciókkal

Az Utazás RESTART 2020-on hazai hotelek kínálatai, vendégházak akciós ajánlatai, wellness hétvégék és egyéb utazási ajánlatok között böngészhetsz 2020. június 11. és 17. között. A belföldi akciós szállások között újranyílt wellness hoteleket és olyan népszerű úti célokat, mint Balaton, Hajdúszoboszló, Hévíz, garantáltan megtalálod! 

Milyen akciókat kínálunk?

🔥🔥Előrefizetés és lemondási díj nélkül is foglalhatsz a Szallas.hu akciós kínálatában, ahol az ország minden szegletéből elérhetőek a hotelek, apartmanok és vízparti nyaralók kedvezményei legalább -12% kedvezménnyel. Az indulási időpontodat szabadon választhatod minden Szallas.hu-s ajánlat esetén. 

🔥🔥Exkluzív szállodák utalványai akár -60% kedvezménnyel a Maiutazas.hu kínálatából, ahol, utazásod időpontját nem fontos előre tudnod, később is eldöntheted. Bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethetsz online.

Hogy könnyebb legyen a választás, az alábbiakban összegyűjtöttünk 10 népszerű wellnesshotelt, ahol extra kedvezményekkel és csomagajánlatokkal indul a szezon!

TOP 10 újranyílt wellness szálloda, kedvezményes árakkal

Hotel Piroska Bükfürdő**** – nyári élmények az egész családnak

Bükfürdő egyik kedvenc szállodájában, a négycsillagos Hotel Piroskában akár 18 % kedvezménnyel is foglalhatsz az Utazás Restart 2020 keretében. Az épületkomplexumban saját élményfürdő (beltéri élménymedence, szezonális kültéri medence, gyermekwellness), szaunavilág (finn-, bio-, infraszauna, tepidárium, gőzfürdő) és gyógyászati részleg található, aki pedig ennél is több kalandra vágyik, ingyenes busszal érheti el egész nap a Büki Gyógy- és Élményfürdőt.

Hotel Marina Balatonfüred***+superior – vízi attrakciók a legkisebbeknek is

A kisgyerekes családok álma a Balaton partján fekvő Hotel Marina, ahol tavaly nyár óta hatalmas élménymedence és izgalmas vízi attrakciók várják a kicsiket. Jó hír, hogy ha június 11. és 17. között foglalsz, akár 12 %-kal olcsóbban kihozhatod a családi nyaralást!

A szálloda eddig is híres volt a rendkívüli tisztaságáról, ám újranyitása után még szigorúbb biztonsági és higiéniai szabályzatot vezetett be “Biztos Pihenés” néven. A program keretében mind a szobákban, a vendéglátó egységekben és a közös tereken is extra higiéniai erőfeszítéseket tesznek a hotel munkatársai, hogy a vendégek még nagyobb biztonságban érezhessék magukat.

Hotel Aurum Hajdúszoboszló**** – gyógyvizes wellness

Egy hajdúszoboszlói nyaralás mindig remek ötlet, főleg ha a szálláshely árából több ezer forintot is megspórolhatunk! A négycsillagos Hotel Aurum idén nyáron is tárt kapukkal várja vendégeit a Hungarospa közvetlen szomszédságában. A hotelnek wellnessrészlegében ugyanaz a gyógyvíz tölti meg a medencéket, mint a világhírű fürdőben, emellett gyógykezeléseket is igénybe vehetünk állandó orvosi felügyelet mellett. A hajdúszoboszlói szállodában nem kell előre fizetni és a foglalás bármikor lemondható. Kár lenne kihagyni ezt a remek lehetőséget!

Wellness Hotel Kager Harkány **** – dél-tiroli hangulatban

Akár romantikus pihenés, akár családi nyaralás a cél, a harkányi Wellness Hotel Kager lesz a tökéletes helyszín! A dél-tiroli stílusban épült szálloda saját étteremmel és wellness részleggel rendelkezik, utóbbiban kültéri úszómedence, beltéri pezsgőfürdők és szaunák szolgálják a pihenést. Foglald le a harkányi nyaralást június 17-ig, és 17 % kedvezmény jár a szállás árából!

Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét**** – nyári élmények az Alföldön

Kecskemét egyik büszkesége, a Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel szintén rendkívüli kedvezményekkel indítja a szezont. Akár 30 %-ot is megspórolhatsz, ha a szallas.hu oldalán foglalsz június 17-ig, emellett hosszú tartózkodás idején (3 éjszaka fölött) további kedvezményeket ad a hotel. Csapj le a nem mindennapi ajánlatra és irány Kecskemét!

Velence Resort & Spa**** – családi wellness a Velencei-tó partján

Azok sem maradnak szállástipp nélkül, akik tóparti nyaralásra vágynak! A Velencei-tó partján elterülő Velence Resort & Spa bababarát szolgáltatásokkal, óvodás és iskoláskorú gyerekeknek szóló programokkal, gyermekfelügyelettel és játszóházzal várja a családokat. A 3.600 négyzetméteres élményfürdőben bébi pancsoló, valamint külön gyermekmedence is található, de a felnőttek is garantáltan megtalálják a nekik tetsző programokat. A szállásfoglalás díját nem kell előre fizetni és az bármikor lemondható.

Palatinus Grand Hotel Pécs*** – városnézéshez tökéletes

Pécs mediterrán belvárosának felfedezéséhez ajánljuk a Palatinus Grand Hotelt, amely a város szívében, egy szecessziós épületben kapott helyet. Innen csak néhány lépésnyire fekszik a dzsámi, a színház, a Csontváry Múzeum, de nem kell sokat sétálni a Barbakán kertig és a Pécsi Bazilikáig sem. Ha városnézést tervezel idén nyárra, érdemes a különleges hangulatú szállodában szobát foglalni, hiszen június 17-ig 15 % kedvezmény jár a szallas.hu oldalán. Ugyan a foglalási díjat előre kell utalni, de a szállás lemondható.

Wellness csomagok a maiutazas.hu oldalán

Caramell Premium Resort****superior – Luxuswellness Bükfürdőn

Töltsetek el 3 felejthetetlen napot Bükfürdőn, a Caramell Premium Resortban! Az újranyílt hotel idén nyáron kedvezményes csomagot kínál 2 fő és egy 6 éven aluli gyermek részére. Az ajánlat félpanziós ellátást, ingyenes parkolást tartalmaz, emellett a vendégek korlátlanul használhatják a 2000 m2-es ZEN SPA exkluzív fürdő- és szaunavilágot.

Wellness Hotel Gyula****+superior – Négycsillagos wellness feltöltődés Gyulán

Teljes ellátást és ajándék fürdőbelépőt kínál idén nyáron a Wellness Hotel Gyula azoknak, akik június 11. és 17. között foglalnak a maiutazas.hu oldalán. A kedvezményes csomag 3 nap/2 éjszakára szól 2 fő részére, extra hosszú érvényességgel. A vendégek korlátlanul használhatják a Wellness Oázist és fitness termet, részt vehetnek az Aqua Fitness órákon, valamint masszázs- és szolárium kupont is kapnak. Kell ennél több a tökéletes kikapcsolódáshoz?

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort – családi kikapcsolódás Alsópáhokon

Bobóország és a Kolping Hotel idén nyáron is a családok egyik kedvenc nyaralási helyszíne lesz! Alsópáhokon az újranyitás örömére rendkívüli akciókkal és csomagajánlatokkal várják a vendégeket, akik most kedvezményes áron tölthetnek el 2 éjszakát a családbarát hotelben félpanziós ellátással, a fedett családi élményfürdő és csendes wellness részleg korlátlan használatával. A gyermekkel érkezőknek további extra szolgáltatásokkal készülnek a hotel munkatársai, hétvégén is!

Ne gondolkozz sokáig, hiszen az Utazás Restart akció csak június 17-ig tart! További kihagyhatatlan ajánlatokat gyűjtöttünk nektek >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version