Site icon Szallas.hu Blog

TOP 10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz


Te is várod már, hogy utazhass? Folyton a Szallas.hu-t böngészed a tökéletes nyári szálláshelyet kutatva? Segítünk a keresésben! Az alábbi vendégházak és apartmanok barátságos vendéglátással, felújított szobákkal és finom ízekkel várnak titeket, hogy az ott töltött idő igazi kikapcsolódás legyen!

Ne feledjétek, május 9-ig akár kedvezményesen vagy rugalmas feltételekkel lefoglalhatjátok ezeket a helyeket a Szallas.hu- n! >>

TOP 10 vendégház a tökéletes nyaraláshoz

1. PLAGE-ON Panzió Siófok

A siófoki PLAGE-ON Panzió teljesen felújított szobákkal várja vendégeit Siófok-Ezüstparton. Ha egy csodás balatoni pihenésen töröd a fejed, látogasd meg a panziót. Reggelivel is foglalhatod a szálláshelyet, így a környékbeli kézműves ételekből egy olyan kóstolót kaphatsz, amit nem érdemes kihagyni! A közelben túralehetőségek, fürdés a Balatonban és a szálláshelyen a szabadtéri főzés is kitűnő program lehet.

PLAGE-ON Panzió Siófok

2. Pelso Panzió Balatonmáriafürdő

Ha gyerekekkel keresed azt a szálláshelyet, ahol pihentető nyaralásban lehet részed, akkor ne hagyd ki a Pelso Panziót Balatonmáriafürdőn. A wellness panzió kinti medencével, jacuzzival, infra-szaunával és gőzkabinnal rendelkezik. Garantált a kikapcsolódás! Ne feledd, most kedvező feltételekkel foglalhatod.

Pelso Panzió Balatonmáriafürdő

3. SC Design Home Apartman Pécs

Ismerd meg te is Pécs Design apartmanját, az SC Design Home Apartmant, ahol csendes környezetben pihenheted ki a fáradalmakat. A vendéglátók barátságosak, a környezet gyönyörű, és közel van a Zsolnay negyed és a Kodály központ. Élvezd Pécs látványosságait és a pihenést ebben az otthonos, teljesen felszerelt apartmanban!

SC Design Home Apartman Pécs

4. Kőkert Pihenőház Kőszeg

Ha kiszakadnál a hétköznapok nyüzsgő ritmusából és pihennél a nyaralásod alatt, a Kőkert Pihenőház Kőszeg a legjobb választás! A szálláshoz tartozik egy kinti terasz és pihenőkert, ahol nyugtató csobogó biztosítja a teljes pihenést. Az otthonos pihenőház lehet a legjobb választás az elvonulásra. Ha kirándulást tervezel, Kőszeg nevezetességei 10 perces könnyű sétára várnak!

Kőkert Pihenőház Kőszeg

5. Hr Apartmanház Eger

A Hr Apartmanház, Eger egyedi kincses ládája! Modern apartman, fantáziaszobákkal, melyek nagyvárosokról kapták nevüket. Így nyaralhatsz akár Párizsban, New Yorkban vagy Londonban az apartman szobáiban. A szálláshely Eger központjához közel található, így a látnivalókat elérheted akár percek alatt. Most rugalmas foglalási feltételekkel foglalhatod! 

Hr Apartmanház Eger

6. Őzike Lak Kismaros

Az Őzike Lak Kismaros egy erdei kisház, ahol a csend és pihenés a jelszó. Ha nem aludtál még az erdő közepén egy faházban, akkor itt az ideje. A természet csendje kikapcsol, a Duna melletti kerékpár túrák pedig feltöltenek a nyaralás alatt. Ne hagyd ki Vác és Visegrád csodás látnivalóit sem, míg pihensz! Most rugalmas feltételekkel foglalhatjátok le a nyaralást, 100% pénzügyi biztonság mellett.

Őzike Lak Kismaros

7. Villa Rusztika Apartman Gyula

Ha egy igazi családi pihenésre vágytok, látogassatok el a Villa Rusztika Apartmanba! Ha megnéztétek Gyula nevezetességeit, kipróbáltátok a Gyulai Várfürdőt, akkor pihenjetek egyet az apartman kertjében, és élvezzétek a szállás adta lehetőségeket. Süssetek egy finom szalonnát vagy grillezzetek egy nagyot. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat! Most 100% pénzügyi biztonsággal foglalhatod le nyaralásod.

Villa Rusztika Apartman Gyula

8. Bikavölgyi Panzió Agárd

Az agárdi Bikavölgyi Panziót vidéki hangulata, wellness részlege és saját boros pincéje miatt is érdemes meglátogatni. Távol a város zajától, közel a Velencei-tóhoz igazi nyugalomra és pihenésre számíthattok. A panzió boros pincéjét látogassátok meg és kóstoljátok meg a frizzantét, a könnyed vörös bort vagy az isteni rozét!

Bikavölgyi Panzió Agárd

9. Pávai Apartmanház Hajdúszoboszló

Ha ti is szívesen nyaraltok Hajdúszoboszlón, ne hagyjátok ki a Pávai Apartmanház szálláshelyet! Kedves fogadtatás, csend, és a közeli Hungarospa gondoskodik a pihenésről. Most rugalmas foglalási feltételekkel, 100% pénzügyi biztonság mellett foglalhatod le szállásod.

Pávai Apartmanház Hajdúszoboszló

10. Csa-Li Apartmanház Nyíregyháza

Ha szívesen utaznál barátokkal, a Csa-Li Apartmanház nektek való hely! Az udvaron különböző programlehetőségekkel és szabadtári főzéssel, tiétek lesz az idei nyár legszórakoztatóbb kirándulása. Rugalmas foglalási feltételekkel és barátságos fogadtatással vár a Csa-Li Apartmanház! 

Csa-Li Apartmanház Nyíregyháza

Reméljük, hogy semmi sem rontja el következő utazásod. Ám ha mégis füstbe mennek a tervek és a program, rájössz, hogy bizony a szállás is fontos… Jobb hát előre gondoskodni a felhőtlen vakációról. Legyen fix a jó szállás!  

Ne feledd, a Szallas.hu-n május 9-ig kedvező foglalási feltételek várnak! Számos szálláshely kínál ajánlatokat kedvezménnyel, vagy előleg nélkül vagy lemondási díj nélkül június 15. és augusztus 31. közöttre.

Reméljük, sikerült ötleteket adni a gondtalan nyári pihenéshez. Ha további inspirációra van szükségetek, nézzétek meg a többi bejegyzést is oldalunkon! >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version