Site icon Szallas.hu Blog

TOP 20 vidéki wellness hotel – Friss válogatás

Hotel Vital Zalakaros


A tökéletes wellness hotelt kiválasztani nem könnyű feladat, hiszen az ár-érték arány mellett nagyon fontos szempont az elhelyezkedés és a megközelítés is.

Hogy megkönnyítsük a választást, most 10 egészen különleges vidéki wellness hotelt mutatunk be Debrecentől Hévízig. Lehet válogatni, foglalni és utazni 😉

1. Velence Resort & Spa****

A Velence Resort & Spa****superior szálloda és wellnessfürdő a Velencei-tó első olyan resort komplexuma, amely egyszerre spa-, wellness-, konferencia és gyermekbarát szálloda is.

Velence Resort & Spa****

Jöjjön el hozzánk, és engedje, hogy magával ragadja a könnyedség érzése, amit csak a víz adhat! Élvezze egyszerre a természetes víz adottságait, élményfürdőnket és a gyógyvíz erejét! A Velence Resort & Spa közvetlenül a tó partján helyezkedik el. Éttermeinkből, a szobák erkélyéről, a konferenciatermekből csodálatos kilátás nyílik a Velencei-tóra és a környező dombokra.

További információk és foglalás >>

2. Hotel Silver Hajdúszoboszló**** +superior

A Hotel Silver****superior Hajdúszoboszlón, a világszerte gyógyvízéről híres kelet-magyarországi fürdőváros szállodanegyedében, a Városi fürdő és az Aquapark szomszédságában található. A város a híres Hortobágyi Puszta szélén, Budapesttől 202 km-re, Debrecentől 20 km-re helyezkedik el.

Hotel Silver Hajdúszoboszló ****+superior

A szálloda két épületből áll (Főépület és Új épület), amelyek egymással szemben, a Mátyás király sétány két oldalán helyezkednek el. A szálloda kapacitása: 170 klimatizált szoba. Mindkét épületrész rendelkezik saját fürdőrészleggel, és a vendégek mindkét létesítményt egyaránt igénybe vehetik.

További információk és foglalás >>

A wellness részlegen a vendégek élvezhetik az élménymedencét, a pezsgőfürdőt, a finn- és infraszaunát merülőmedencével, a gőzkabint, a Kneipp taposómedencét és a skótzuhanyt. Kora tavasztól késő őszig a wellness parkban úszómedence, gyermekmedence, napozóágyak segítik a teljes kikapcsolódást.

3. Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza****+superior

A Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel, Mátraháza Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit.

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza

A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből EGYEDÜLÁLLÓ KÉKESI PANORÁMA nyújt felejthetetlen élményt. Az interieur letisztult formavilága, a földszínek alkalmazása és nem utolsó sorban a rengeteg természetes fény az otthonosság és melegség érzetét keltik. Ebben az inspiráló környezetben, 67 standard kétágyas szoba, 2 családi szoba, 5 deluxe szoba, 2 deluxe superior szoba és 3 lakosztály biztosít tökéletes kényelmet.

További információk és foglalás  >>

4. Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Komló****

A négycsillagos Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda**** Magyarország első illat- és wellness hotele Zólyomi Zsolt illatszelekciójával, beltéri és kültéri medencékkel és szaunaparkkal várja a felfrissülni vágyó vendégeit a Mecsek festői völgyében, Pécstől 19 km-re.

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Komló

Superior illatszobáinkban Zólyomi Zsolt, az egyetlen magyar parfümőr, avagy az Orr illatszelekciói találhatók. Válassza az Önhöz leginkább illő, egyedi illatot:

A hotelben 77 szoba, lakosztály és apartman várja a pihenni vágyó vendégeket.

További információk és foglalás >>

5. Hotel Eger & Park****

A Hotel Eger & Park**** egy szállodaként, két különböző stílusban kínál szállás lehetőséget a városi pihenésre, az egri programokra, wellness hétvégére vagy éppen konferenciára érkező vendégek számára.

Hotel Eger & Park ****

A Hotel Eger épületében 174 szoba található. Itt működik a recepció, a wellness részleg a reumatológiai szakrendelés, a konferencia termek, a Drinkbár és a játszószoba is. A Park Hotel épületszárnya az első emeleten keresztül – épületen belül – közelíthető meg. 37 elegáns szállodai szoba, étterem, kávézó és szivarszalon a 20´as évek polgári hangulatában várja vendégeinket.

További információk és foglalás >>

6. Hotel Wellamarin Zamárdi****

Hangolódjon velünk egy hullámhosszra Budapesttől 115 km-re, a Balaton déli partján, Zamárdi 3 km-es szabadstrandján újonnan épült négycsillagos wellness szállodánkban, a HOTEL WELLAMARIN-ban.

Hotel Wellamarin Zamárdi

Szállodánk közvetlenül a tóparton helyezkedik el, gyönyörű, festői környezetben, a dombok szegélyezte északi part és a Tihanyi apátság látképének közvetlen előterében. Az épület és belső tereinek kialakítása magukon hordozza az ősi keleti bölcsesség évszázados tudományát, valamint az egyes elemek mint a föld, a fém, a víz, a fa és a tűz jótékony hatását, melyek eredményeként nyugalom és harmónia köszönti a betérő Vendégeket, ideális helyszínt kínálva a feltöltődésre.

További információk és foglalás  >>

7. Egri Korona Borház és Wellness Hotel Demjén

Az Egri Korona Borház és Borfalu az egri borvidéken, az egerszalóki hőforráshoz vezető úton Kerecsend és Demjén falvak között található.

Egri Korona Borház és Wellness Hotel Demjén

A háromszintes épület legfelső emeletén egy 80 fős konferenciaterem, és egy 200 fő befogadására alkalmas étterem helyezkedik el. Különleges ételekkel, első osztályú kiszolgálással egész évben várjuk a kedves vendégeket. A Borház melletti mesés környezetben egy 16 szobás wellness hotel és 12 házból álló bor élmény üdülőfalu várja a vendégeket.

További információk és foglalás  >>

8. Hotel Divinus Debrecen*****

Ötcsillagos kényelem, kényeztetés, testi-lelki feltöltődés a kikapcsolódásra vágyóknak. Magyarország legelső tájvédelmi területének, a debreceni Nagyerdőnek a kapujában nyitotta meg szobáit és lakosztályait a Hotel Divinus*****, amely Kelet-Magyarország első ötcsillagos szállodájaként nagyvárosi környezetben, de a zöldövezetek kényelmével és nyugalmával várja vendégeit.

Hotel Divinus Debrecen

A Hotel Divinus***** célja, hogy minden vendég számára meghatározó élmény és kellemes emlék legyen a szálloda szobáiban, lakosztályaiban, éttermeiben, bárjában és teraszán, valamint wellness és fitness részlegében töltött idő.

További információk és foglalás >>

9. Hotel Kapitány Sümeg**** +superior

A Tapolcai medencét, a Kisalföldet és a Keszthelyi hegységet egy völgy köti össze, ahol megállt az idő. A Balatontól mindössze 20 km-re fekszik a mintegy hétszáz éve épült Sümegi Vár. Ennek a lenyűgöző történelmi emléknek a szomszédságában várja a középkor szerelmeseit a Hotel Kapitány****superior Wellness és Konferencia!

Hotel Kapitány Sümeg **** +superior

Történelmi Lovasjátékokat és Középkori Lakomákat élvezhetnek az ide látogatók heti rendszerességgel! Emellett keleti hangulatú fürdő, exkluzív wellness-szolgáltatások és rendkívül gazdag programkínálat kényezteti a vendégeket.

További információk és foglalás >>

TUDTAD?
A Szallas.hu-n belföldi foglalásaid mellé már kedvezménykuponokat is kapsz a közelben lévő látnivalókhoz.

10. Hotel Európa Fit Hévíz****

Nyugodt környezettel, színes szolgáltatásokkal, modern szobákkal és újjászületett spa & wellness világgal invitál Hévízre a Hotel Európa Fit. A wellness hotel kültéri és beltéri élmény- és úszómedencékkel, finn- és infraszaunával, gőzkabinnal, herbáriummal, sókabinnal, trópusi élményzuhannyal, illetve pihentető jóga- és relaxációs térrel teszi még üdítőbbé a kikapcsolódást. 

Hotel Európa Fit Hévíz****

11. Silvanus Konferencia és Sport Hotel****, Visegrád

Festeni is nehéz lenne szebbet a vadregényes Dunakanyarnál, melynek eszméletlen panorámájában bármikor elveszhettek, ha a Silvanus Konferencia és Sport Hotelba**** foglaltok szállást. Nem csak az ízlésesen megálmodott szobákból, hanem az üvegfalú liftből és a medencéből is gyönyörködhettek a végtelen erdőkben, az egymásra hajló hegyekben és a kanyargó folyóban. A szálloda falai között pedig kiélvezhetitek az 1800 négyzetméteren elterülő, fantasztikus wellness szolgáltatásokat az antik világba repítő szauna részleggel és a remek masszázsokkal. 

Silvanus Konferencia és Sport Hotel****, Visegrád

12. Bassiana Hotel & Étterem****, Sárvár

A kisebb, családiasabb szálláshelyekre voksolnátok, de mégis fontos a szálloda kényelme? Akkor válasszátok a Bassiana Hotel & Étteremet **** a pihenésetek színhelyéül és nem fogtok csalódni! Erről a pezsgőfürdő, a szauna, a fitneszterem, a szezonálisan működő medence és az elképesztően kedves vendéglátás gondoskodik majd – az Arborétumtól egy lépésre.

Bassiana Hotel & Étterem****, Sárvár

13. Diamant Hotel Szigetköz**** +superior, Dunakiliti

A meseszép Szigetköz szívében lelhettek rá a Diamant Hotel Szigetköz**** +superiorra, mely közvetlenül a Duna-parton emelkedik. Vessétek bele magatokat a wellness sziget örömeibe és élvezzétek ki a jakuzzival ellátott élménymedencét vagy a homokos, dunai strandot! A panoráma ablakos finn szaunát pedig véletlenül se hagyjátok ki! 

Diamant Hotel Szigetköz**** +superior, Dunakiliti

14. Újhuta Kastélyszálló, Háromhuta

Töltsetek el pár napot vagy akár több hetet is az erdő mélyén, az Újhuta Kastélyszállóban, mely remek szobákkal, feszített víztükrű medencével és izzasztó finn szaunákkal készül az érkezésetekre! Érdemes megkóstolni a kiváló étterem helyi specialitásait is, amit a hatalmas parkban sétálva bármikor lemozoghattok!

Újhuta Kastélyszálló, Háromhuta

15. Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa **** +superior, Sárospatak

Csempésszetek bele egy kis luxust az életetekbe és látogassatok el a Rákóczi-vártól, valamint a Bazilikától is csak pár lépésre található Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa **** +superiorba, ahol tuti tátva marad a szátok! A modern elegancia köntösébe bújtatott szobákban maximális kényelem uralkodik. Ráadásul a hotel minden pontján átélhetitek a természet közelségét – így a fantasztikus wellness oáziban is. A kitűnő földszinti étteremben pedig valódi íztúrára indulhattok, ha megéheztek. 

Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa **** +superior, Sárospatak

16. Hotel Bonvino Badacsony****, Badacsonytomaj

A Balaton-felvidék egész évben tartogat új élményeket, ezért megéri egy minden igényt kielégítő szálláshelyet is keresni a programok felfedezéséhez. A Hotel Bonvino Badacsonyban**** mennyei borokat és pazar ételeket kóstolhattok, miután elfáradtok az egész napos wellnessezésben. A segítőkész személyzetre pedig biztosan nem lesz panasz, mert ők a kedves és rugalmas hozzáállásukkal igyekeznek minden kívánságotokat teljesíteni.

Hotel Bonvino Badacsony****, Badacsonytomaj

17. Hotel Botrytis****, Mád

Hol is rejtőzhetnétek el jobban a világ elől, mint a tokaj-hegyaljai dűlők között, ahol elegáns és modern környezetben szürcsölgethetitek a legfinomabb borokat? A Hotel Botrytisben**** biztosan nem fogtok csalódni, mert itt – a mesteri konyha mellett – a pezsgőfürdő, a szauna és a Jadeköves masszázságyak ölelését is élvezhetitek. Amennyiben nem csak ejtőzni szeretnétek, mozgassátok meg magatokat bátran a hotel saját teniszpályáján is!

Hotel Botrytis****, Mád

18. Hotel Makár Sport & Wellness****, Pécs

Idilli zöld környezetben még a természet megnyugtató hatása is jobban érvényesül. Ám, ha szeretnétek kicsit rásegíteni a testi-lelki feltöltődésre, akkor a Hotel Makár Sport & Wellnesst**** érdemes kipróbálnotok. A gőzkamrával, medencével, szaunával és napozóterasszal megfűszerezett pihenésnél ugyanis kevés jobb dolog létezik. 

Hotel Makár Sport & Wellness****, Pécs

19. Tündérkert Hotel***, Noszvaj

Széles szobakínálattal, 200 négyzetméteres wellnessel, mesés kastélyparkkal és megannyi élménnyel találkozhattok a Tündérkert Hotelben***. Merüljetek el a hullámok között a Fürdőházban, béreljetek kerékpárt vagy járjátok be a De la Motte kastélyt! Az sem gond, ha gyerkőccel érkeznétek, mert nem csak a felnőtteknek készülnek számos szuper szolgáltatással a szálláshelyen.

Tündérkert Hotel***, Noszvaj

20. Hotel Karos Spa****, Zalakaros

Lépjetek be a Hotel Karos Spa**** kapuin és mi garantáljuk, hogy haza se szeretnétek majd menni egy darabig! Miért is akarnátok? Itt minden megvan, ami kellhet a tökéletes vakációhoz: kiváló szobák, szédítő gasztronómiai kalandok, hatalmas wellness birodalom és rengeteg program – minden korosztálynak. 

Hotel Karos Spa****, Zalakaros

A szuper szállásokhoz izgalmas programokat is kínálunk neked, nézd meg melyik van a szívedhez és a hotelhez a legközelebb.

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version