Site icon Szallas.hu Blog

TOP 14 szálloda, ahol szuper kedvezménnyel várnak egy Őszi mini szabira!


Ugyan a nyár véget ért, de rengeteg élmény és utazás várhat még rád idén. Miért kéne az ősznek borongósnak, stresszel és munkával töltött időnek lennie? Mennyivel jobb lenne inkább utazással, élményekkel, pompás színekkel és illatokkal, wellness kényeztetéssel megtölteni az év második felét! És hogy mivel tudunk ebben segíteni? Összegyűjtöttük a TOP 14 szállodát, ahol most kedvezménnyel foglalhatsz magadnak egy Őszi mini szabit. Böngészd végig a listát, szeress bele a szállodákba, és maxold ki az őszt most kedvezményesen!

TOP 14 szálloda, ahol szuper kedvezménnyel várnak egy Őszi mini szabira!

1. SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok

Úgy véljük  2021-ben már nem kell bizonygatni, hogy a Balaton nem csak nyáron, hanem ősszel és télen is az egyik legjobb célállomás egy rövid kiruccanáshoz. Érdemes ilyenkor olyan minőségi wellness szállodát választani, mint a SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok, hiszen ebben a szállodában esősebb időjárás esetén sem fullad unalomba az utazás! Az idén májusban újranyitott szálloda új, exkluzív köntösbe bújva köszönti vendégeit. Gyakorlatilag mindent felújítottak a szállodában. Modern, exkluzív szobák, megszépült, élményekkel teli wellness és gyönyörű belső terek, étterem, valamint bár csábít egy őszi kiruccanásra. 

2. Gróf Degenfeld Kastélyszálló Tarcal

Romantikus alkatú borkedvelők figyelem! Nektek a Gróf Degenfeld Kastélyszállót ajánljuk őszi mini szabitok helyszínéül. A 100 hektáros szőlőbirtok közepén, szőlőtőkékkel borított lankák ölelésében, 20 szobával és 1 lakosztállyal, hamisíthatatlan szüreti hangulatban vár a tarcali kastélyszálló. Itt úgy tapasztalhatod meg a főúri korok hangulatát, hogy közben semmilyen modern kényelmi elemről nem kell lemondanod. Ráadásul a Tokaj-hegyaljai borvidék legédesebb nedűi is csak arra várnak már, hogy megérkezz. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget és foglalj most kedvezménnyel!

3. Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok

Természetesen a kifejezetten családbarát helyek sem maradhatnak ki. Ha ilyen szállodára vadásztok, akkor a Kolping Hotel Spa & Family Resorttal biztosan nem fogtok mellé fogni. Elég annyit mondani, hogy itt található az ország legnagyobb szállodai játszóháza, egy egész mesevilág: Bobóország. Ezen a helyen a leginkább örökmozgó gyerkőcök sem fognak unatkozni, míg a szülők a csendes és nyugis spa-ban lelhetnek békére. Ha te is imádsz gyerekekkel utazni, csapj le most a kedvezményekre!

4. Danubius Hotel Marina Balatonfüred

Te is imádod az indián nyarat? Amikor már sárgulnak a levelek, és lágy szellő fújdogál, de még kellemesen melengetnek a nap sugarai, ráadásul tömeg sincs már a vízpartokon… Ha neked is ez a kedvenc időszakod egy gyors kiruccanáshoz, akkor számodra a Danubius Hotel Marinát ajánljuk. Balatonfüred ősszel talán még lenyűgözőbb mint nyáron, a szálloda pedig all inclusive ellátással kényeztet. A közvetlen Balaton-parti elhelyezkedés pedig egy olyan  plusz, ami még akkor is hangulatossá teszi a pihenést, amikor már kicsit hűvösebb a víz hőmérséklete. Indián nyárra fel, hosszabbítsd meg ezt a nyarat kedvezményesen egy szeptemberi kiruccanással!

5. Hotel Forrás Zalakaros

Most itt a lehetőség, hogy kedvezményesen fedezd fel az ország egyik kedvenc fürdővárosát, Zalakarost. Ráadásul a családias hangulatú Hotel Forrás közvetlenül a Zalakarosi Fürdő mellett helyezkedik el, így a kényelem is garantált. A szálloda kétágyas szobákkal, apartmanokkal és étteremmel várja a gyógyulni, pihenni vágyó vendégeket. Emellett külön ajánljuk kisgyermekes családoknak is, hiszen a bababarát szálláson 4 éves kor alatt ingyenesen lehet megszállni!

6. Silverine Lake Resort Balatonfüred

Balatonfüred annyira csodálatos ősszel, hogy muszáj még egy szállodát bemutatnunk innen! A Silverine Lake Resort közvetlenül a Balaton-parton, a Tagore sétányon vár egy őszi kiruccanásra. A szállodát a harmónia és a visszafogott elegancia jellemzi, mely mediterrán hangulattal és szívdobbantóan szép balatoni panorámával párosul. A modern szállodában természetesen minőségi wellness szolgáltatások is helyet kaptak, így akkor sem kell megijedni, ha éppen nem süt hétágra a nap. Ha megjött a kedved egy őszi mini szabihoz a Balatonon, akkor válaszd a Silverine Lake Resortot, természetesen szuper kedvezménnyel!

7. Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments Nagyhuta

Te is úgy érzed rád férne már pár nap internet és állandóan csörgő telefon nélkül? Ha a legszebb környezetet keresed, ahol igazi digitális detoxban lehet részed, akkor vess egy pillantást a Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments ajánlatára. A Zempléni-hegység ölelésében fekvő szálláshely tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez. 5 luxuslakosztály, 24 szállodai szoba, rönkházak és apartmanok közül választhatsz, ha ide tervezel kiruccanást. Az igazi felüdülést azonban a táj szépsége adja. A szálláshelyen ugyan WiFi kapcsolat nincs, de várnak bakancsos barangolások a Károlyiak volt erdőbirtokán, terepbringázás, erdei kisvasutazás, terepjárós kirándulás, síelés, sífutás, szánkózás, korcsolyázás… Ugye mennyivel jobban hangzik, mint a céltalan böngészés, vagy egy újabb e-mail megírása?

8. Komló Hotel Gyula

Térjünk vissza még egy kicsit az ország legjobb fürdővárosainak világába! Az art deco stílusban épült Komló Hotel Gyula főterétől pár méterre helyezkedik el. A gyulai szálloda 2017-ben az Év Szállása Népszerűségi Díjának 2. helyén végzett, ami bizonyítja, milyen színvonalas vendéglátásban van itt része a vendégeknek. A szálloda legnagyobb előnye, hogy igazi luxust kínál elérhető áron, a Várfürdő közvetlen közelében. Most ráadásul kedvezményesen foglalhatod le, amit kár lenne kihagyni!

9. Palatinus Grand Hotel Pécs

A városi pezsgés akkor az igazi, ha exkluzív környezet is párosul mellé. A Palatinus Grand Hotelben úgy érezheted magad, mint egy jómódú világpolgár, aki éppen egy újabb várost készül meghódítani. A lenyűgöző pécsi belváros egyik legszebb épülete a szecessziós szálloda, melynek báltermében egykor maga Bartók Béla is adott koncertet. 94 szoba, 6 lakosztály, egy elegáns étterem, és igazi régimódi vendégszeretet vár itt rád. Foglald le ennek a fantasztikus szállodának a kedvezményes ajánlatát és fedezd fel stílusosan az ország egyik leghangulatosabb városát idén ősszel!

10. Hotel Marina-Port Balatonkenese

Parkosított, saját balatoni stranddal, balatoni panorámás jakuzzival, és rengeteg élménnyel csábít a magyar tenger partjára a Hotel Marina-port. A balatonkenesei szálloda 74 szobával rendelkezik, közvetlen a Balaton-parton található. Kifejezetten ajánljuk családoknak, hiszen az összenyitható, 2+2 fős szobák mindenki számára megfelelő teret és kényelmet biztosítanak. Rosszabb idő esetén a wellnessbe érdemes menekülni, ahol olyan élmények várnak, mint a feszített víztükrű úszómedence, sóterápiás infrakabin, fényterápiás szauna, vagy a gőzkabin. De természetesen gyerekszolgáltatásokból, beauty kényeztetésből és aktív kikapcsolódási lehetőségekből sincs hiány. 

11. Hotel Piroska Bükfürdő

Ott, ahol az Alpokalja és a Kisalföld találkozik, ahol páratlanul gyönyörű a természet és őszi kirándulásra csábítanak az erdők, ott lelt otthonra a Hotel Piroska. Ez a családias, barátságos és minden igényt kielégítő 4 csillagos wellness szálloda segít, hogy végre átadd magad a felhőtlen kikapcsolódás élményének. Ebben lesz segítségedre a bükfürdői gyógyvíz, mely kiváló minőségéről ismert. Ismerd meg te is ezt a csodás wellness világot és a páratlan kényelmet ezen az ősszel kedvezményes áron!

12. MJUS WORLD Resort & Thermal Park Hotel Körmend

Szuper családi kikapcsolódásra csábít a MJUS WORLD Resort & Thermal Park Hotel, Körmend különleges és utánozhatatlan hangulatú wellness szállodája. Elegáns és letisztult szobák, nagy és élményekkel teli wellness, olasz és nemzetközi finomságokat felsorakoztató étterem és még sok más program sorakozik az őrségi szálloda repertoárján. Kisgyermekkel utazó családok számára is ideális, mivel minden babaszolgáltatás megtalálható a szállodában. Az Őrség pedig sokak szerint ősszel a legszebb, amit könnyen felfedezhetsz a szálloda kerékpárjain. Miért hagynád ki ezt az élményt?

13. Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

A 2019-es Év Szállása Szakmai Díjának 2. helyezettje, a Kastélyhotel Sasvár Resort is remek kedvezménnyel készült az őszre. Elegancia, kényelem, élmények… mindezek rád találnak, ha a Mátra domborulatai között megbújó ékszerdobozba, Parádsasvárra vezet az utad idén ősszel. Az 53 szoba és az 5 lakosztály mellett természetesen egy elegáns élményfürdő is tartozik a szállodához, amit egy földalatti folyosón közelíthetsz meg, a legnagyobb kényelemben. A levegő harapnivalóan friss, az őszi színekben pompázó erdő felfedezésre csábít, a kastély parkja meseszerű… Csapj le a kedvezményre és tölts el pár napot ezen a magával ragadó helyen és pihend ki magad az év végi hajrá előtt!

14. Silvanus Hotel Visegrád

Tuti tipp, ha megcsodálnád a Dunakanyar legszebb panorámáját! A Silvanus Hotelben a szobádból, az étteremből, és a medencékből is gyönyörködhetsz a páratlan Dunakanyarban. Ehhez Visegrádra, az élő középkor gyönyörű természeti kincsekkel megáldott városába kell ellátogatnod. A lenyűgöző kilátás mellett gasztronómiai kiválóságok, wellness élmények, és gyermekprogramok is várnak, ha élsz a lehetőséggel és a kedvezményt kihasználva, ide tervezed az idén az őszi mini szabit!

Reméljük, sikerült utazási lázba hoznunk és az idén végre az élményeké lesz a főszerep egy őszi mini szabi alkalmával! Ha további kedvezményes ajánlatokra is kíváncsi vagy, csak kattints ide és válogass kedvedre a jobbnál jobb szálláshelyek között!

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version