Site icon Szallas.hu Blog

Top 15 szállás Vir szigetén – Csomagolj bátran, a mediterrán klímában nem fogsz csalódni!


Homokos tengerparttal, vadregényes öblökkel és felejthetetlen naplementével teszi izgalmasabbá a kikapcsolódást az Adria. Máris kedvet kaptál a kalandhoz? Akkor mutatjuk, melyik a top 15 szállás Vir szigetén

Miért pihenj a Vir-szigeten? 

A napsütés szigetén májustól szeptemberig élvezheted a mediterrán klíma előnyeit, azaz úgy élvezheted a nyaralást, hogy közben a hobbidnak is hódolhatsz

Ha gyerekekkel utazol, imádni fogod a lassan mélyülő, homokos tengerpartokat, ráadásul a közelben hajózásra, sznorkelezésre és barlangtúrákra is van lehetőség. 

A 30 km hosszú tengerpart és az azúrkék tenger csak arra vár, hogy felfedezd magadnak!

Vir sziget

Top 15 szállás Vir szigetén – Ha máris igent mondanál az élményre 

Összegyűjtöttük azokat a szálláshelyeket, ahol pihentető kikapcsolódásban lehet részed Vir-szigetén. Csomagolj bátran, nem fogsz csalódni! 

Apartmani Saric A&K Vir

Az Apartmani Saric A&K Vir öt barátságosan berendezett apartmannal várja a vendégeket, akár nagyobb baráti társaság számára is ideális választás lehet. A szálláshely kertjében játszótér kapott helyet, emellett grillezésre is van lehetőség.  

Megnézem az apartmanokat >>

Apartman More Vir

Az 5 férőhelyes apartman olyan szállás Vir szigetén, ami tökéletes választás családoknak, akik kisgyerekkel utaznak. A szálláshelyen hordozható kiságyat biztosítanak, az apartmannál ingyenes a parkolás, a légkondi és a wifi.

Szállást foglalok >>

Apartments Franc Island Vir

Az Apartments Franc Island Vir két ízlésesen berendezett, barátságos apartmannal várja azokat, akik szívesen pihennének a 17. századi velencei erőd romjairól híres szigeten. A helyszínen bográcsozási, grillezési, szalonnasütési és tárcsán sütés-főzési lehetőség is elérhető.

Tovább az apartman oldalára >>

Apartment Daca Vir

Az apartman saját erkéllyel, ingyenes parkolóhellyel és kényelmes szobákkal teszi pihentetőbbé a kikapcsolódást. A Biskupljača-öböl 4.5 km-re, a sziklás és a homokos strand 300 méterre található, a szálláshelyen lehetőség van grillezni és szalonnát sütni is.

Megnézem a szálláshelyet >>

Apartmani Kobi Vir

A szálláshelyen 3 apartman 10 férőhellyel csalogatja azokat, akik olyan nyaralóhelyet keresnek, ahol a kertben grillezni is lehet. A legközelebbi homokos strand csupán 1 km-re található. 

Szállást foglalok >>

Apartment Josip Vir

Nem kell otthon hagynia a négylábú kedvencét annak, aki ezt a 4 férőhelyes apartmant választja. A kisállatbarát szálláshelytől 1000 méterre van a legközelebbi étterem, 400 méterre pedig a legközelebbi élelmiszerbolt.

Megnézem a szálláshelyet >>

Apartmani Matej Vir

Három kényelmes apartmanban szállhatnak meg Virben az Apartmani Matej Vir vendégei. Az apartmanoknak saját erkélyük vagy teraszuk van, a légkondi ingyenes, a kertben pedig grillezni is lehet. 

Szállást foglalok >>

Apartmani Eta Vir

A 3 apartmanban összesen 8 férőhely van, így nagyobb család vagy baráti társaság számára is ideális választás a szálláshely. A házigazdák rendkívül barátságosak, a szálláshely elhelyezkedésből adódóan a keleti és nyugati strand is 5 perc sétával elérhető.

Tovább a szálláshely oldalára >>

3 Pálma Apartman Vir

A három szobás, légkondicionált apartman ideális választás az adriai pihenéshez, a hozzá tartozó teraszról gyönyörű kilátás nyílik a 150 méterre levő tengerre. A légkondi ingyenes, a kertben kő kerti sütő van, valamint homokozó és trambulin a gyerekek részére. 

Megnézem a szálláshelyet >>

Terka Apartman Vir

A szálláshelyen a vendégeket két apartmanban fogadják, az egyik apartman a földszinten, a másik az emeleten található. Az udvar lehetőséget nyújt nagyobb családi vagy baráti társaságoknak közös kerti grillezésre, sütögetésre. Az apartmanokból gyönyörű kilátás nyílik a tengerre.

Szállást foglalok >>

Kaja Apartament Vir

A szállás Vir szigetén 5 férőhellyel várja vendégeit, akik garantáltan élvezni fogják, hogy a homokos, a kavicsos és a betonos strand is csak 400 méterre van. Az apartmannak saját parkolója van, ami ingyenesen használható. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

Apartmani Bašić Vir

A 4 állatbarát apartman a tengertől 200 méterre, a legközelebbi szupermarkettől 100 méterre, míg a legközelebbi étteremtől 200 méterre fekszik. A parkolóhely biztosított, emellett a szálláshelyen grillezésre és rostélyos sütésre is van lehetőség. 

Szállást foglalok >>

Apartman Vir – CDA056

A szálláshely klimatizált szobával, kényelmes ággyal, és kinti medencével várja a kedves vendégeket. A Kastelina vár 2.2 km-re, a Biskupljača-öböl pedig 5 km-re fekszik. 

Megnézem a szálláshelyet >>

Apartman Vir – CDA139

A hangulatos szállás Vir szigetén tökéletes választás azok számára, akik szívesen romantikáznának a napsütés szigetén. A wifi és a légkondi ingyenes, ám fontos tudni, hogy a tulajdonos az épületben lakik.

Szállást foglalok >>

King Apartman Vir Sziget

Az állatbarát King Apartman kényelmes szobával, saját erkéllyel és egy jakuzzis tetőterasszal kényezteti vendégeit. A kertben grillezni is lehet, a tetőteraszról pedig mesés kilátás nyílik a tengerre.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Kedvet kaptál a búvárkodáshoz, a strandoláshoz és a városnézéshez? Találd meg, melyik az a szállás Vir szigetén, ami megfelel az elvárásaidnak, és foglald le még ma a Szallas.hu oldalán >>

Túrázz, strandolj, vitorlázz Vir szigetén >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version