Site icon Szallas.hu Blog

Melyik a legjobb balatoni település? – Elhoztuk a top 3-at!


Imádod a Balaton hangulatát, a vízpart zsivaját és a mesés panorámát? Vonzanak a környék színes programjai? Akkor biztosan kíváncsi vagy, melyik három balatoni település volt az elmúlt évben a legkeresettebb

Zalakaros, a meglepetések városa

Bár Zalakaros nem balatoni település, mégis közéjük soroljuk, hiszen csak 25 perces autóútra fekszik a magyar tengertől, a Kis-Balaton pedig mindössze 10 perces távolságra van.

Egy zalakarosi pihenés alkalmával vizes élményekkel vár a Zalakarosi Fürdő, illetve a Termáltó és Ökopark, míg egy kiránduláshoz remek célpont a Csiga-túra Tanösvény és a tanösvény útvonalán található 23 méter magas Erdész-kilátó

Zalakaros környékén kerékpározásra, sétarepülésre és segway túrákra is van lehetőség. 

Még több zalakarosi látnivaló >>

Szállás Zalakaros legszebb részein

Hotel Karos Spa Zalakaros

A Hotel Karos Spa Zalakaros szívében fekszik, a hotel kényelmes szobákkal, 4000 m2-en elterülő wellness részleggel, illetve magyaros, nemzetközi és reform ételekkel várja vendégeit.

Green House Apartments Zalakaros

A három apartman összesen 16 fő befogadására alkalmas, így családi és baráti kikapcsolódáshoz is tökéletes választásnak bizonyulnak. Minden apartman klímás, az apartmanokhoz tartozó teraszokon felül a kertben műfüves napozóterasz és jakuzzi várja a vendégeket. 

Siófok, a Balaton pezsgő fővárosa

Siófok nem véletlenül az egyik legnépszerűbb balatoni település, a város színes programkínálattal és izgalmas látnivalókkal várja a látogatókat.

Ha Siófokon pihensz, ne hagyd ki a hajózást, a siófoki hajóállomásról gyakran indulnak hajójáratok, ezért nemigen kell előre tervezned. A közelben a Siófok fotópont, a Petőfi sétány, és az óriáskerék bakancslistás helyek. 

Igen népszerű látnivaló a városban a Fordított Ház, a Bella Állatpark és a Víztorony, utóbbi 360 fokos körpanorámával és mesés balatoni kilátással fogad. 

Még több siófoki program >>

Szállás Siófok városában

SunGarden Wellness & Conference Hotel

A négycsillagos hotel Siófok platánfákkal szegélyezett Batthyány utcájában található, ahonnan könnyű sétára fekszik a Balaton-part, a Petőfi sétány és a belváros. A hotel wellness szolgáltatásokkal, mesés kulináris élményekkel és gyermekbarát szolgáltatásokkal várja vendégeit. 

Aquaba Apartment Siófok

Az apartmanház a siófoki Aranyparton található a Plázstól mindössze egy perce sétára, a klímás ház teraszán pihentető élmény a napozás, míg a közelben számos program, látnivaló és élmény várja a vendégeket. A parkolás és a wifi ingyenes. 

Balatonlelle, a végtelen vízparti móló birodalma

Ha úgy döntesz, hogy felfedezed Balatonlellét, mindenképpen vedd célba a település mólóját, ahonnan mesés kilátás nyílik a Balatonra, és akár egy romantikus sétához is remek választás. 

Itt található a hajóállomás, ahonnan sétahajózásra indulhatsz, de alig pár perces sétára található a Napfény Strandfürdő is. A város környékén érdekes látnivaló a Kishegyi-kilátó, az Árpád-kori romtemplom és az Afrika múzeum

Családi kikapcsolódáshoz hangulatos programot kínál a Rádpuszta Gasztro Élménybirtok, a  Geleta Cukrászda pedig fenséges süteményekkel hívogat. 

Még több program Balatonlellén >>

Szállás Balatonlelle legszebb részein

Jetty Rose Apartman

Az ízlésesen berendezett apartman Balatonlelle központi részén, a Móló sétány szívében várja vendégeit, akik romantikus kikapcsolódásra vágynak a városban. Ingyenes a wifi, a légkondi és a parkolás, ráadásul a szálláshely OTP, MKB, és K&H SZÉP kártya elfogadóhely.

Coffee House Apartman

A balatonlellei apartman 400 méterre fekszik a szabadstrandtól, a közelben vidámpark, cirkusz és gokart pálya található. A szálláshelyen grillezési lehetőség is van, a légkondi, a parkolás és a wifi ingyenes. 

Örömmel fejest ugranál a három település programjaiba? Foglalj szállást a Szallas.hu kínálatából, a Balaton csak rád vár! 

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version