Site icon Szallas.hu Blog

Top 5 legújabb hotel Magyarországon


Idén sem lehetett okunk panaszra, már ami a wellnesshotelek számát illeti, hiszen 2019-ben jó néhány szálloda nyitott meg kapuit Magyarországon. Most ezek közül válogattunk: íme 5+1 legújabb hotel, a teljesség igénye nélkül!

Barrico Hotel Demjén****

Ez az 5 legújabb hotel Magyarországon, ami csak arra vár, hogy kipróbáld

Donautica Étterem és Hotel Fadd-Dombori ****

A Holt-Duna partján, Szekszárdtól 20 km-re található a Donautica Étterem és Hotel, amely igazi ékszerdoboz a hazai wellnesshotelek között. A komplexum 6 apartmannal és 11 egyedi szobával várja vendégeit, minden szoba különböző belső dizájnnal jelenik meg.

Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka ****

2019 áprilisában nyílt meg az ajkai Kristály Hotel. Diszkrét elegancia és magas szintű szolgáltatások jellemzik a wellnesshotelt, ahol
36 szoba és két lakosztály várja a vendégeket. A wellness részleg medencével, szaunákkal, só kamrával rendelkezik. Aki pedig inkább kirándulna, a Balaton-felvidéken bőven találhat magának látnivalót.

Barrico Thermal Hotel Demjén ****

A demjéni Barrico Thermal Hotel egyediségét a saját gyógyvíznek és a gerendából készült épületnek köszönheti. A természetes anyagok felhasználásával épült gerendaház sajátos hangulata, a kültéri termálmedencék kellemes meleg vize, valamint a magyaros konyha mind-mind hozzájárulnak a kellemes pihenéshez és feltöltődéshez.

Hotel Lotus Halásztelek ****

Halásztelek szívében, a Malonyai kastély szomszédságában található a Hotel Lotus nyugodt és barátságos környezetben. A négycsillagos hotelhez szauna és jacuzzi segíti a kikapcsolódást.

„Kedves, segítőkész, figyelmes személyzet, tisztaság, zárt parkoló. Mire odaértünk, már kellemes hőmérsékletűre volt hűtve a szoba.” (vendégértékelés a szallas.hu oldalán)

Hotel Szeghalom*** +superior

A 2019-ben épült hotel Békés megyében, a Körösöktől délre, a Viharsarokban, Szeghalom szívében található, autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Az épületben 16 kétágyas szoba, 1 akadálymentesített szoba, valamint 3 apartman kapott helyet. A szálloda vendégei a tetőteraszon lévő wellnessrészlegen választhatnak a finn szauna, a dönthető dézsa és jakuzzi közül.

+ 1 Artis Boutique Hotel Szombathely ****

Bár nem wellnesshotel, mégis ott a helye a legszebbek között az Artis Boutique hotelnek. Szombathely legújabb és legmodernebb szállodájának egy közel száz éves épület ad otthont. Az elegáns szállás a belvárosban fekszik, mindössze pár lépésre Szombathely főterétől, de a város történelmi látnivalói, éttermei, kulturális helyszínei is csak egy rövid sétára találhatóak. A szálloda 27 tágas szobával és egy lakosztállyal várja vendégeit.

Még több vadiúj hotel Magyarországon:

További belföldi wellnesshotelek a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version