Site icon Szallas.hu Blog

Top 5 luxusfaház – Wellness, jacuzzi és panoráma a tökéletes pihenésért


Luxus színvonalú felszereltséget, pompás wellness élményeket nem csak szállodákban találsz. Nem is egy aprócska luxus felszereltségű faház várja vendégeit szerte az országban a legmagasabb igényeket is tökéletesen kielégítő szobákkal, jacuzzival, dézsafürdővel, sőt, bámulatos kilátással. Ezek közül hozzuk most el a TOP ötöt. 

1. Dream Cottage Fonyód

A Balaton déli partján találod az egyik legszebb luxusfaházat Magyarországon, mely eszményi helyszín egy romantikus páros kiránduláshoz. A szupermodern faházat saját akácerdő veszi körül, teraszán jacuzzi várja a kikapcsolódni vágyókat. A vendégek számára infraszauna, napozóterasz és kültéri medence is rendelkezésre áll.

Fonyódi programok >>

2. Székely Gerendaházak Geresdlak

A Kelet – Mecsek dimbes-dombos táján, szőlőtőkék, diófák és tágas rétek által övezve áll két hangulatos luxusfaház, a Székely Gerendaházak két épülete. A környezet önmagában is pihentető, ám a szauna és az egész évben működő, meleg vizes jacuzzi még tökéletesebbé teszi a kikapcsolódást. A szálláshelyen kutyát és cicát is szívesen látnak, kétlábú vendégeiket pedig még saját borospincével is várják.  

Geresdlak és környéke programjai >>

3. Hilltop Hideout Szentendre

Pazar helyen, egy pilisi hegytetőn, mégis közel Szentendréhez áll a Hilltop Hideout luxusfaház, mely vendégei szeretetén túl még az „Év Szállása 2019 – Szakmai Díj” III. helyezését is elnyerte. Csendes páros nyaraláshoz keresve sem találsz jobb helyet ennél a wellness faháznál, amely szaunával, jacuzzival, kandallóval vár, sőt, még masszázs is kérhető.

Látnivalók Szentendrén >>

4. Haszienda Vendégház Baracs

El tudod képzelni, hogy a medencében elnyújtózva a Duna fenséges látványában gyönyörködsz? Ha tetszik ez a kép, meg is valósíthatod, hiszen a Dunaföldvár közelében álló Haszienda Vendégház éppen ezt az élményt nyújtja. A folyóra panorámás top kategóriás faház kitűnő választás családok számára, akik a természet közelségét és nyugalmát keresik.

Baracs és környéke programjai >>

5. Deer Forest Residence Kaszó

Természetvédelmi terület és egy csodás lombkoronasétány közelében vár a luxus színvonalú Deer Forest Residence faház. Tágas, stílusos terei ideális helyszínt biztosítanak meghitt családi vagy csapatos pihenéshez, wellness szolgáltatásai révén pedig fantasztikus pihenőhely minden, a hétköznapok nyüzsgésében megfáradt utazó számára.  

Látnivalók Kaszón >> 

Reméljük, sikerült meghoznunk a kedved ahhoz, hogy következő üdülésedet egy luxusfaházban töltsd el. Foglald le oldalunkon azt, amelyik leginkább belopta magát a szívedbe! 

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version