Site icon Szallas.hu Blog

Top programok, ahol OTP SZÉP kártyával fizethetsz


Az élményekkel teli kirándulások, közös programok gyakran megterhelik a családok pénztárcáját. Hogy ne kelljen lemondani 1-1 remek kikapcsolódásról, használjátok az OTP SZÉP kártyát! Fürdők, állatkertek, kalandparkok belépőjegyeit és éttermi fogyasztást is rendezhetünk a SZÉP-kártya segítségével, például az alábbi belföldi helyeken. Top programok, ahol OTP SZÉP kártyával fizethetsz!

Top programok, ahol OTP SZÉP kártyával fizethetsz

1. Fürdők

Miskolctapolca Barlangfürdő – Miskolctapolca

A természetalkotta barlangi járatokban megbúvó medencék egész évben tökéletes kikapcsolódást nyújtanak, míg nyáron számos kültéri medence várja a vendégeket a Miskolctapolca Barlangfürdőben.

Miskolctapolca Barlangfürdő

Zalakarosi Fürdő – Zalakaros

A hatalmas fürdőkomplexumban mindenki megtalálja a neki való programot: gyógy- és wellnessrészleg, strand- és élményfürdő, játszóház, valamint egy extrém Adrenalin Csúszdapark is várja a vendégeket Zalakaroson, télen-nyáron.

TIPP: Ha a szallas.hu oldalán foglalod le szállásod, 10 % kedvezményt kapsz a fürdőbelépő árából!

Zalakarosi Fürdő

Hévízi Tó – Hévíz

A gyógyító erejű, 38 méter forrásmélységű tavat ásványi anyagokban gazdag források táplálják, emiatt a gyógyvíz és iszapja ásványi anyagokban rendkívül gazdag. A tó vízhőmérséklete – amelyet geotermikus energia melegít – télen nem csökken 22 °C alá, nyáron eléri a 35-38 °C-t. Érdemes letesztelni!

Hévízi Tófürdő

2. Állatkertek

Pécsi Állatkert 

Földünk élővilágának legkülönbözőbb fajaival találkozhat az, aki ellátogat a Pécsi Állatkertbe. Az akvárium-terrárium a tengerek lakóit és számos hüllőt, kétéltűt mutat be,  de az épületen végig haladva találkozhatunk Bonifáccal, a Pécsi Állatkert borjúfókájával is, akivel medencéje üvegfalán keresztül ismerkedhetünk. A főépületből kiérve az állatkertben 6 földrész fajait ismerhetjük meg. Sétánk során találkozunk többek közt oroszlánokkal, zebrákkal, amerikai bölényekkel, leopárddal, fehér bengáli tigrissel, számos majom fajjal, de olyan Európában honos állatokkal is, mint a barna medve, aranysakál, kárpáti hiúz.

Fóka a Pécsi Állatkertben

 

3. Múzeumok

Egri Vár

Az egri vár 1000 éves történetének leghíresebb eseménye az 1552. évi ostrom volt, amikor a Dobó István által vezetett kétezer fős védősereg közel harmincszoros török túlerővel szemben megvédte a várat. Az Egri vár ma már nemzeti emlékhely, melyben a Dobó István Vármúzeum működik.

TIPP: Foglalj egri szállást a szallas.hu oldalán és 20 % kedvezményt kapsz a belépőjegy árából!

Az egri vár faláról csodás panoráma nyílik a városra

Festetics-kastély – Keszthely

Magyarország leglátogatottabb kastélya, a páratlan szépségű, több mint 200 éves Festetics-kastély Keszthely város ékköve, amely 5 épületben, 6 állandó kiállítással várja a látogatókat.

Festetics-kastély, Keszthely

4. Kalandparkok

Lillafüredi Libegőpark – Lillafüred

Miskolc új látványossága, a Lillafüredi Libegő 2016 óta várja a látogatókat. A festői Szinva patak völgyében, a Jávorhegy lábánál kialakított alsó állomástól egy több mint 1000 méteres pálya vezet a Jávorhegyi rétre, ahová negyed óra alatt érhetünk fel.

5 csodás libegő Magyarországon >>

Lillafüredi Libegőpark – Lillafüred

Kerekerdő Élménypark Debrecen

A debreceni Zsuzsi vonat vonalán, a volt Balla-tónál található 30 ezer négyzetméter területű park egész évben várja szabadtéri és fedett programok sorával a családokat, baráti társaságokat.

Kerekerdő Élménypark, Debrecen

5. Éttermek

Creppy Palacsintaház Étterem – Miskolc

Ki nem szereti a palacsintát? A miskolci étteremben közel 80 féle sós és édes óriáspalacsinta-különlegesség szerepel a kínálatban. Kakaós palacsinta, mogyorókrémes palacsinta, gyümölcsös palacsinta, amerikai pancake…Neked melyik a kedvenced?

10 szuper palacsintázó országszerte >>

Kemencés Csárda – Hajdúszoboszló

A hajdúszoboszlói fürdőtől csupán 100 méterre található a Kemencés Csárda, a hangulatos étteremben tradicionális magyaros ételeket és a nemzetközi konyha kedvenc ételeit készítik.

TIPP: Hétfőn és szombaton a kemencében kenyérlángos készül, pénteken és szombat esténként élő zenét hallgathatnak a vendégek.

Kemencés Csárda Hajdúszoboszló

A sornak itt nincs vége! Nézzetek körül a szallas.hu programkínálatában és válasszatok olyan helyeket, ahol elfogadják az OTP SZÉP-kártyát! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version