Site icon Szallas.hu Blog

TOP 10 őszi szálláshely


Nem tudom, ki hogy van vele, de én ősszel már kevésbé vágyom vízparti szállásra, ilyenkor mindig a hegyvidéki, friss levegővel, szép környezettel bíró helyeket keresem. Szerencsére Magyarországon nincs hiány szép vidékekben, a Mecsektől a Zempléni-hegység számos gyönyörű hely közül válogathatunk. Ráadásul szállások terén is hatalmas a választék, sokcsillagos hoteltől kezdve olcsó apartmanokig lehet válogatni a szebbnél szebb helyek közül. Én most összegyűjtöttem az őszi kedvenceimet (nem csak a hegyekben), nektek nincs más dolgotok, mint foglalni és utazni!

Dióliget – Zöld Dió Házikó Lovasberény

A Dióliget egy mesés 3 hektáros birtok, mely Lovasberényben a Szőlőhegyen található, csupán 55km-re Budapesttől.

Dióliget – Zöld Dió Házikó Lovasberény

A birtok 220 diófájával, gyönyörű panorámájával, kis kőházaival, kedves állataival (köztük egy barátságos és játékos Border Collie kutyával), vidéki hangulatával minden látogatónk szívét rabul ejti. Nálunk az érezheti igazán jól magát, aki csendre, békére, a természet közelségére vágyik, ugyanakkor él a közvetlen környezetünkben található Velencei-tó, a Velencei-és a Vértes-hegység adta számtalan programlehetőséggel. Túraútvonalak, tanösvények, kerékpárutak, finom borok, diókülönlegességek biztosítják a kellemes kikapcsolódást.
A Zöld Dió Házikó egy kis mézeskalácsház, amely maximum 3 fő (2 felnőtt+1 gyerek) számára nyújt idillikus pihenést és kikapcsolódást. Az alsó szinten található egy hangulatos nappali-étkező-konyhasarok, ahol ha nyitva hagyjuk az ajtót akkor mintha egybe olvadnánk a természettel.

Őszi szállást itt tudsz foglalni >>

Erdőszéli Vendégház – Mátraszentimre

„A nyugalom szigete. Csodálatos környezetben, kitűnő ízléssel berendezve, minden apró részletre igényesen ügyelve, kifogástalan állapotban, kedves, segítőkész gondnokkal. Csillagos ötös!!! Ajánlom családosoknak is, baráti társaságoknak is, de romantikázó párok is megtalálhatják benne a szerelmi fészküket.” …írta rólunk egyik kedves vendégünk.

Erdőszéli Vendégház Mátraszentimre

A vendégház azzal a céllal épült, hogy a nyugalom szigete legyen. A 75m2-es házat egyszerre kizárólag egy társaságnak adjuk ki, azon nem kell osztozni másokkal.

4-8 fős társaságok számára ideális szálláshely kandallóval, hatalmas kerttel (melynek nagyobbik részén lovak, birkák legelnek), és ízléses berendezéssel várja vendégeit.

Foglalj szállást a Mátra szívébe >>

Szlovén Mintagazdaság Apartman – Felsőszölnök

A hármashatár ölelésében fekvő Szlovén Mintagazdaság szeretettel várja 45 fős éttermében.
Gasztronómiai különlegességeket kínálunk minden szombaton és vasárnap 12:00 és 22:00. óra között, csoport bejelentkezése esetén pedig a hét többi napján is.

Szlovén Mintagazdaság Apartman- Felsőszölnök

Itt, a természet ölelésében, akár meg is pihenhetnek.
Vendégeink számára két darab négyfős apartman és egy kétágyas szoba fürdőszobával áll rendelkezésre.

Szállásfoglalás >>

A Levendulás Apartman – Noszvaj

Eger zöldövezetében, a várostól 10 km-re, nagyvadakban gazdag erdőkkel, kristálytiszta levegővel körülvéve, a Bükki Nemzeti Park déli határán helyezkedik el 1700 lakosú községünk, lakóházak, barlanglakások, pincesorok, nagy számban találhatók a faluban.

A Levendulás Apartman – Noszvaj

A Levendulás Apartmanház a falu központjában, de mégis csendes helyen található. Az itt megszálló vendéget reggel nem az autók zaja, hanem a madarak csicsergése ébreszti.
Gyermekbarát szálláshely: nagy füves udvar, fa játszótér (hinta, homokozó, mászó fal) gyermekpancsoló, igény szerint gyermekfelügyelet is kérhető. Csecsemő esetén kiságyat és etetőszéket valamint babakocsit is tudunk biztosítani.

Megtetszett a szálláshely? Foglalj most szobát >>

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza ****+superior

A Residence Ózon**** Conference & Wellness Hotel, Mátraháza Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit.

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza ****

A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből EGYEDÜLÁLLÓ KÉKESI PANORÁMA nyújt felejthetetlen élményt. Az interieur letisztult formavilága, a földszínek alkalmazása és nem utolsó sorban a rengeteg természetes fény az otthonosság és melegség érzetét keltik. Ebben az inspiráló környezetben, 67 standard kétágyas szoba, 2 családi szoba, 5 deluxe szoba, 2 deluxe superior szoba és 3 lakosztály biztosít tökéletes kényelmet.

Szállásfoglalás >>

Vinatus Pince és Fogadó – Villány

A Vinatus Pince Fogató tulajdonosa nemrégiben megnyitotta kapuit a kedves vendégek előtt, hogy meginvitálja őket egy borkóstolásra, vagy akár egy kellemes vacsorára. A villányi pincesor utolsó épülete, a Vinatus pince előtt az asztalok iszogatásra csábítják az arra tévedőket , és belépve az egykor Róth Pinceként működő étterembe a Vinatus Pince borai tárulnak elénk.

Vinatus Pince és Fogadó – Villány

A Vinatus Pince Fogadó szíve az ódon gótikus stílusú pince, amely 32 ezer téglából épült. Tökéletes helyszínt biztosít nagyobb családi rendezvények megszervezésére, biztos menedéket nyújt a nyári forróság ellen, és megteremti az asztalon táncolás lehetőségét szilveszter éjjelre. Végül a fáradt utazó az emeleten a fogadóban lepihenhet, rendbe hozhatja magát két pohár bor között.

Szállásfoglalás >>

 

Tündérkert Vendégház – Viszák

Vendégházunk az Őrség szívében, Viszákon egy csendes nyugodt helyen található. A stílusosan felújított parasztház emlékeztet a régmúlt építészeti hagyományaira, viszont a modern kor minden követelményének megfelel.

Tündérkert Vendégház – Viszák

Szeretettel várunk minden pihenni vágyót, legyen az aktív, túrázással töltött szabadidő, vagy elvonulásos pihenős kikapcsolódás. Háziasszonyunk, Judit mindenben segít, hogy megismerhesd az Őrséget, kipróbálhasd finom ételeinket, barátokkal eltöltsetek néhány napot.

Szállásfoglalás >>

 

Natura Hill – Zebegény

A Natura Hill Vendégház és Étterem a Dunakanyar talán legszebb részén, a festői szépségű Zebegény volt szőlőhegyén helyezkedik el a Duna fölött, a Börzsöny kapujában. Vendégeink páratlan kilátás mellett pihenhetnek és élvezhetik a friss levegőt és a természet közvetlen szomszédságát.

Natura Hill Zebegény

Birtokunk minden elemét a fenntarthatóság figyelembevételével terveztük és úgy alakítottuk ki, hogy értékes élményekkel gazdagodva, feltöltődve távozzanak tőlük vendégeink. Minden szobánk tökéletes dunai panorámával rendelkező terasszal, fürdőszobával rendelkezik, fel van szerelve széffel, minibárral és zeneközponttal.

Év Szállása 2015 – Szakmai Díj Apartman Kategória/ Természetes I.

Szállásfoglalás >>

Mandalaház – Boldogkőváralja

Utazni csak olyan helyre érdemes, ahol jobb, mint otthon. Vagy legalább annyira jó. A Mandalaház tervezésekor ez volt az alap. Erre kerültek a Boldogkőváralja hangulatába harmonikusan simuló falak. Kötőanyagul a szobák átgondolt összhangja, a konyha nagyvonalú kényelme, a rengeteg nemes, természetes anyag szolgált. Mindezek tetejére került az a sok részlet, ami a benne lakók kényelmét és szórakozását szolgálja – különös tekintettel a gyerekekre. Ilyen egyszerű ez, el is készült a ház: jöhetnek a vendégek!

Mandalaház – Boldogkőváralja

A Mandalaház Boldogkőváralja központi részén található, mégis nyugalmat és intimitást áraszt. A 3 szobában nyolc személy fér el kényelmesen, plusz két szobában igény szerint babaágy is elhelyezhető. Mindhárom szobához tartozik saját fürdőszoba. A ház és a berendezés vadonatúj, egyedi tervezésű. Minden részletet az összhang és igényesség jegyében alakítottunk ki, ügyelve a legapróbb elemekre is.

Év Szállása 2016 – Szakmai Díj I.hely

Szállásfoglalás >>

Magita Hotel és Étterem Erdőbénye ***

A Magita Hotel*** Hegyalja egyik legrégebbi településén, Erdőbényén várja vendégeit. Az évezredes múlt, a szelíd táj, a kristálytiszta levegő sajátos hangulatot ad a kicsiny falunak, melynek főterén áll szállodánk.

Magita Hotel és Étterem Erdőbénye

A minden igényt kielégítő, modern épületben 71 vendég elhelyezéséhez teremtettünk ideális feltételeket. Kényelmes, otthonos, részben légkondicionált szobáink mindegyikéhez tartozik fürdőszoba, valamennyiben van televízió, telefon, internet-csatlakozás és minibár és mindegyikük pótágyazható igény szerint.

A hotelhez tartozik kettő apartmanház is, melyekben étkezős konyha, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy nagy fedett terasz is található.

Szállásfoglalás >>

 


Exit mobile version