Site icon Szallas.hu Blog

TOP 10 wellnesshotel előfoglalási kedvezménnyel


Ki az, aki a wellnesshétvége előtt bőröndbe pakolja a fél lakást? 🙂

Gondolom sokak számára ismerős a szituáció, éppen ezért nagy könnyebbség lehet, ha a családi pihenés során nem kell a hajszárítót, vasalót vagy etetőszéket utaztatni, hanem a hotelek gondoskodnak ezekről a tárgyakról. De mi van akkor, ha a megérkezés után derül ki, hogy a foglalás során beígért tárgyak vagy szolgáltatások mégsem állnak rendelkezésre?

A szallas.hu most visszafizeti az utazás árát, ha mégsem lennél mindennel elégedett! Hogyan?

A pénzvisszafizetési garancia lényege:

Foglalsz a Szallas.hu-n egy garanciás szálláshelyre. Elutazol oda és mi a szallas.hu-nál garantáljuk, hogy minden úgy is lesz, ahogy azt ígértük.

Ha mégis találsz olyan dolgot, amivel nem vagy elégedett (pl. Azt ígértük, hogy lesz ingyenes wifi a szálláshelyen és mégsincs), akkor jelezheted felénk, hogy nem voltál teljesen megelégedve a szolgáltatásokkal és mi az eset rövid kivizsgálása és jogos panasz esetén, visszafizetjük az utazásod árát.

A 100% garancia további részletei a szallas.hu oldalán olvashatók ⇒

Mely hotelek esetében érvényes a pénzvisszafizetési garancia?

Országszerte több wellnesshotel is csatlakozott a kezdeményezéshez, most ezek közül mutatunk néhány szuper helyet:

Hotel Európa Fit Hévíz ****  +superior

Kiváló szakemberek, minőségi szolgáltatások széles választéka, exkluzív környezet és nyugodt atmoszféra vár mindenkit Hévízen, a Hotel Európa Fit****-ben.

Foglalás ⇒

Castellum Hotel Hollókő ****

Castellum Hotel Hollókő ****

A minőségi alapanyagokból, egyedi stílusban és látványos design elemekkel kialakított első hollókői szálloda 68 modern szobával, 420 nm-es wellness központtal, ínyenc és hagyományőrző étteremmel és egyéb színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit!

Foglalás ⇒

Hunguest Hotel Aqua Sol Hajdúszoboszló ****

Hunguest Hotel Aqua Sol Hajdúszoboszló ****

A Hunguest Hotel Aqua-Sol Magyarország legnagyobb, dinamikusan fejlődő gyógyfürdőjének szomszédságában található és 128 kétágyas szobával, 2 lakosztállyal, 6 apartmannal és 6 mozgássérültek részére kialakított szobával vár mindenkit.

Foglalás ⇒

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza  ****+superior

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza  ****+superior

Nyugodt, erdei és hegyi környezetben, 710 méteres magasságban található a Mátra egyik gyöngyszeme, a Lifestlyle Hotel, amely egész évben, szezonoktól függetlenül kínál számtalan pihenési, rekreációs és wellness lehetőséget.

Foglalás ⇒

Barack Thermal Hotel & Spa Tiszakécske ****

Barack Thermal Hotel & Spa Tiszakécske ****

A gyönyörű folyóparti zöld környezetben, a kedvelt tiszakécskei termálfürdő területén fekvő családias hangulatú szálloda elsősorban a helyi gyógyvízre épülő gyógyászati – és wellness szolgáltatásaival, valamint családi programokkal várja vendégeit.

Foglalás ⇒

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló ****

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló ****

Hajdúszoboszló szívében, közvetlenül Európa legnagyobb fürdőkomplexuma mellett található a Hotel Délibáb****, amely gyönyörűen felújított szállodai szobákkal, komplex wellness és gyógyászati részleggel áll a vendégek rendelkezésére.

Foglalás ⇒

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok ****

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok ****

Próbáltál már gyermekekkel együtt elutazni? Ha igen, akkor tudod, milyen nagy kihívás mindegyik korosztály igényeit egyszerre kielégíteni. A gyerekek folyamatosan mozgásban lennének, mi felnőttek pedig legalább néhány órára teljesen átadnánk magunkat a csendes pihenésnek. Az alsópáhoki Kolping Hotelben mindez már közel két évtizede természetes, itt minden korosztály együtt és külön-külön is rengeteg élményt gyűjthet.

Foglalás ⇒

Thermal Hotel Visegrád ****+superior

Thermal Hotel Visegrád ****+superior

Visegrád egyik legszebb hotelje,  a Thermal Hotel Visegrád****superior gyönyörű, Dunakanyarra néző panorámával, gyógyító termálvízzel és a Pilisi parkerdő kellemes nyugalmával várja vendégeit.

Foglalás ⇒

Hotel Kapitány Sümeg ****+superior

Hotel Kapitány Sümeg**** +superior

A romantikus hangulatú sümegi vár szomszédságában várja a középkor szerelmeseit a Hotel Kapitány****superior Wellness és Konferencia!

Foglalás ⇒

Hotel Eger & Park ****

Hotel Eger & Park ****

A Hotel Eger & Park**** egy szállodaként, két különböző stílusban kínál szállás lehetőséget a városi pihenésre, az egri programokra, wellness hétvégére vagy éppen konferenciára érkező vendégek számára. A Hotel Eger épületében 174 szoba található.

Foglalás ⇒


A lista nem teljes és a szálláshelyek száma egyre csak bővül! Még több hotelt itt találsz ⇒


Exit mobile version