Site icon Szallas.hu Blog

TOP 15 wellness hotel, ahol rossz idő esetén is jól fogjátok érezni magatokat


Szeszélyes ősz ide vagy oda, a most következő TOP 15 wellness hotelben nem kell az időjárás kegyeire bíznotok a nyaralást. Menjetek biztosra, és lepjétek meg magatokat egy ár-érték arányban is tökéletes pihenéssel! 

1. Ágnes Hotel***, Hévíz

Változatos szobakínálat, barátságos személyzet és kiváló wellnessrészleg gondoskodik a teljes testi-lelki feltöltődésetekről, ha a háromcsillagos hévízi Ágnes Hotelbe foglaltok szállást. A gyönyörű uszodában pár hossz után a jakuzziban is csobbanhattok! Sőt, akár SZÉP kártyával is fizethettek.

2. Hotel Pagony Wellness & Conference****, Nyíregyháza

Elegáns környezetben pihenhettek a nyugalomra csábító nyíregyházi Hotel Pagony Wellness & Conference**** épületében, ami minden generáció számára tökéletes választás. Frissítő wellnessoázis, gyermekbarát szolgáltatások, kitűnő étterem és rengeteg beltéri szórakozási lehetőség (csocsó, darts, biliárd) közül szemezgethettek, ha ide utaztok.

3. Újhuta Kastélyszálló, Háromhuta

Vadregényes helyszínt kerestek távol a világ zajától? Megtaláltátok! Az Újhuta Kastélyszállóban csodás erdei környezetben, ízléses elegancia vesz körül benneteket. Élvezzétek a tóparti andalgásokat, a panorámás fürdőzéseket és a finn szauna melegét ezen a varázslatos szálláshelyen!

4. Outlet Hotel****, Polgár

48 standard szobával és 2 lakosztállyal áll a rendelkezésetekre a polgári Outlet Hotel****, mely modern megjelenésével exkluzív környezetet teremt a vakációhoz. Csobbanjatok az ellenáramoltatóval felszerelt úszómedencében, töltődjetek fel az aromaolajjal megspékelt szaunában és kóstoljátok meg Czeglédi László executive séf, valamint csapata mesteri ételeit is!

5. Szidónia Kastélyszálloda****, Röjtökmuzsaj

Tapasztaljátok meg a régi idők hangulatát és a mai kor kényelmét a Szidónia Kastélyszálloda**** patinás épületében! Tegyetek egy sétát a gyönyörű francia kertben, rossz idő estén pedig nyugodtan kényeztessétek az érzékeiteket az elegáns wellnessben, ahol gőzkabin, szaunák és hatalmas beltéri medence vár rátok!

Wellness hotelek Magyarországon >>

6. Hotel Vital****, Zalakaros

Nem messze a Zalakarosi Fürdőtől bukkanhattok rá a Hotel Vitalra****, ahol végre átélhetitek a jól megérdemelt lazítást. Merüljetek el a pezsgőfürdőben, termálmedencében és próbáljátok ki a rengeteg szaunát, valamint a szuper masszázsokat is!  

7. Hotel Lycium****, Debrecen

Egészség és pihenés kéz a kézben jár a Hotel Lyciumban****, ahol modern fitneszgépek, méregtelenítő szaunák és 400 négyzetméteres wellness biztosítja a zavartalan kikapcsolódásotokat. A szenzációs szaunaprogramokra mindenképp nevezzetek be! A harmóniára hangolt apartmanokban és szobákban pedig garantáltak lesznek az édes álmaitok

8. Gotthard Therme Hotel & Conference****, Szentgotthárd

Az Őrség kapujában fekvő Gotthard Therme Hotel & Conference**** csodás épületéből közvetlen átjárással juthattok el a Szentgotthárd Spa & Wellness termálfürdőbe, ahol buja növényekkel díszített wellnessbirodalomban találjátok magatokat. Száguldjatok óriáscsúszdákon, élvezzétek a mediterrán élménymedencéket és zárjátok az estét a minden igényt kielégítő szálláshely fantasztikus szobáiban!

9. Zenit Hotel Balaton**** +superior, Vonyarcvashegy

Szabaduljatok meg a hétköznapok fáradalmaitól az elképesztő panorámát ígérő Zenit Hotel Balaton**** +superiorban! Kóstoljatok bele a mesés élményprogramokba a főzőiskolától a 200 éves Festetics Helikon Taverna Múzeum és pince kiállításáig! Az exkluzív wellnessrészleg hatalmas medencéjét, élményelemeit és szaunavilágát pedig egyenesen imádni fogjátok!  

10. Vinum Wellness és Konferencia Hotel****, Kiskőrös

Az Alföld szívében magasodó Vinum Wellness és Konferencia Hotel**** egzotikus wellness terével, barátságos szobáival, káprázatos ízeivel egyből levesz majd benneteket a lábatokról. A vízi kalandok mellett ráadásul felejthetetlen bor- és pincelátogatáson is részt vehettek. 

TOP wellness hotelek >>

11. Hotel Aquarell****, Cegléd

Pénztárcabarát studio-, balkonos- vagy családi szobák közül választhattok a Hotel Aquarell**** épületében, ám ha szeretnétek, akkor a jakuzzis és szaunás apartmanba is beköltözhettek. Élvezzétek ki a szállodában az éltető gyógyvíz erejét, a kiváló medencéket, a wellness- és spa szolgáltatásokat, valamint a pool bárt

12. Danubius Hotel Helia****, Budapest

Ha nem akartok, akkor ki sem kell mozdulnotok a páratlan gasztroélményeket, széleskörű wellness és fitness szolgáltatásokat nyújtó, Duna-parton álló Danubius Hotel Heliából****. Itt ugyanis minden megvan, amit csak kívánhattok a prémium szobáktól a mesés kiszolgálásig. 

13. Bellevue Hotel****, Esztergom

Sziesztázzatok az ízléses szobákban és mártózzatok meg a wellness kalandokban lebilincselően szép panoráma mellett az esztergomi Bellevue Hotelben****! Miután átmozgattátok magatokat a hűsítő medencében, kérjetek egy finom koktélt a Sellő Bárban, majd nyújtózzatok végig a kényelmes pihenőágyakon!

14. Akadémia Hotel****, Balatonfüred

A Balatonfüredi Városi Uszoda és annak komplett wellness részlege is korlátlanul nyitva áll előttetek, ha az Akadémia Hotelbe**** foglaltok szállást. A csendes környezetben elhelyezkedő szállodában a Perla tetőteraszt és a Zafír étterem mennyei fogásait is biztosan kedvelni fogjátok. 

15. Willis Hotel Business & Wellness****, Zalaegerszeg

A Kelet mesés varázsa, kényelme és bősége is utolér benneteket a Willis Hotel Business & Wellnessben****. Lubickoljatok az 1135 négyzetméteres Semira Day Spa élményfürdő szolgáltatásaiban, ami után modern és ízléses szobákban hajthatjátok álomra a fejeteket!

TOP 30 vidéki wellness hotel Magyarországon – Relaxálj a legjobb szállodákban, mert megérdemled >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version