Site icon Szallas.hu Blog

TOP3 strand a Balatonnál, ami nem okoz csalódást


A hőség csak a vízparton elviselhető. Megmártóznál a Balatonban, de nem tudod merre induljatok? Íme 3 balatoni strand, amit közösségünk tagjai már teszteltek az idén. 

1. Huszka strand – Fonyód-Alsóbélatelep

“Gyerekbarát strand Fonyód és Balatonfenyves között félúton.

Fotók: Pajor Csilla – Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára!

2. Csopaki strand – Csopak

“Ha nyár akkor meleg, ha meleg akkor vízpart, ha vízpart, akkor legyen a Balaton! Ha Balaton, akkor kell egy strand…Ha még nem született meg a döntés, akkor én a Csopaki strandot javaslom. Tiszta, rendezett, kényelmes környezet. Van egy csomó büfé és étterem, többféle konyhából lehet válogatni, ha valaki csak egy lángost szeretne, azt is lehet, de rendes éttermi kiszolgálással is várnak, sőt a korán érkezők még reggelizhetnek is a Téged Várlak bisztróban.
A kicsiknek van vízi dodzsem és csúszda, délutánonként vízi aerobik vár mindenkit, aki már elgémberedett a napon.”

Fotók: Varga Nóri – Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára!

3. Kisfaludy strand – Balatonfüred

“Számomra a Balaton északi partjának legszebb strandja az a Balatonfüredi Kisfaludy strand. Rengeteg büfével, szolgáltatással és élményelemmel! 🩱⛱️🏊‍♀️”

Fotók: Orosz Jennifer – Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára!

Neked melyik a kedvenced? Te melyik balatoni stranddal egészítenéd ki a listát? Oszd meg velünk Facebook csoportunkban!

Nyári programokat és kipróbált helyeket keresel? A Programtippek 365 – Élmények az év minden napjára! Facebook csoportunkban Magyarország ismert és kevésbé ismert úti céljait segítünk megismerni. Közösségünkben már több mint 9200 lelkes utazó cserél naponta új programtippeket! Belföldi utazási tanácsokat kaphatsz és örülünk, ha saját tapasztalataidat, élményeidet Te is megosztod a csoport tagjaival.

Csatlakozom az ingyenes programtippekért >>


Exit mobile version