Site icon Szallas.hu Blog

Trendi szállások: ezek 2020 legkapósabb szállásai


Már tervezitek a 2020-as év utazásait, de még nem tudjátok, hol szálljatok meg? Akkor ez a segítségetekre lehet! Olyan 3-4 csillagos, többnyire wellness hotelek és boutique szállások szerepelnek ezen a listán, melyek az év legtrendibb szállásai közé tartoznak. Természetesen programjavaslatokat is adunk melléjük, hiszen mindegyik körül van valami látnivaló, amit érdemes felfedezni. Trendi szállások 2020-ban is!

Wellness hotelek, ahol minőségi környezetben relaxálhattok

Thermal Park Egerszalók **** 

Erdő mellett, a Laskó-patak mentén vár a Thermal Park Egerszalók, ahol többféle szállás közül választhattok. A komfortos hotel szobák mellett apartmanokban is megszállhattok, vagy kemping beálló hely is foglalható. Termálmedencékben és szaunákban is feltöltődhettek, félpanziós ellátással vagy akár teljes ellátással.

Thermal Park Egerszalók ****

Mit csináljunk a környéken?

A látnivalókkal teli Eger közelsége és Egerszalók különleges, világhírű sódombja révén garantáltan lesz mit felfedezni a közelben!

Wellness Hotel Kager Harkány **** 

Kényelmes szobák, Dél-Tirol stílusban berendezett étterem, színvonalas wellness-részleg: talán így lehetne legjobban jellemezni a Wellness Hotel Kagert. Jó hír, hogy 4 éves korig ingyenes a szállás, és kutya-macska is ingyen bevihető.

Mit csináljunk a környéken?

A Harkányi Gyógyfürdő egy negyedóra gyalog, a tűzzománc alkotásokkal teli Jézus Szíve Templom pedig 1 km.

Ensana Thermal Aqua Hévíz **** 

Hévíz első All Inlcusive szállodája, ahol több, mint 230 szoba szállásolja el a vendégeket. A szálloda saját forrásából érkező, ásványi anyagokban gazdag vize segíti a gyógyulást, de élményfürdő, szaunavilág és különféle sportprogramok is garantálják a feltöltődést. A szállás egészen 6 éves korig ingyenes!

Mit csináljunk a környéken?

A Hévízi-tó csak 300 méter a szállodától, de mindenképp érdemes átugrani Keszthelyre is, ahol számos látnivaló vár.

Belenus Thermalhotel Zalakaros ***superior 

Zalakaros sosem megy ki a divatból! Belenus kelta napisten volt, a gyógyítás és a források istene, ami remekül jellemzi a szállodát is. Kiterjedt wellness-részleggel rendelkezik – beltéri és kültéri területen is–, ahol a gyógyulás mellett az élménymedence a szórakozásról is gondoskodik. Akad még teniszpálya és játszótér is. Igazi családbarát szálloda!

Mit csináljunk a környéken?

A Zalakarosi Gyógyfürdő csupán 3 perc séta, és a szállodában kölcsönözhető biciklivel a környéket is bebarangolhatjuk. A Zalai-dombság önmagában egy csoda.

Panoráma Hotel Noszvaj *** 

A fenyves erdővel és szőlőbirtokkal körülvett szállodát felújították, így minden kényelmi elvárásnak megfelelően várja a vendégeket. Szaunák, sószoba, pezsgőfürdő és tepidárium is rendelkezésünkre áll. A falusi gasztronómiáról  a félpanziós ellátás gondoskodik. Aki csendes, vidéki környezetben szeretne relaxálni a Bükkben, annak kihagyhatatlan!

Mit csináljunk a környéken?

Látogassuk meg a különleges noszvaji barlanglakásokat vagy a közeli De La Motte Kastélyt! A Bükk közelsége mellett kirándulásra is tökéletes a helyszín.

Trendi szállások és boutique hotelek, ahová idén el kell látogatni

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred **** 

Balatonfüred szívében, mégis csendes környezetben biztosítja a pihenést a Boutique Hotel Annuska. A villa 1849-ben épült, és minden szeglete a boldog békeidőket idézi. Igazán egyedi, nosztalgikus enteriőrrel rendelkezik, ráadásul wellness részleg is vár, többféle szaunával és jacuzzival. 

Mit csináljunk a környéken?

A népszerű Tagore sétány csak 300 méter, de a Jókai Mór Emlékház is a közelben van. Mivel a szállás a bevárosban található, minden könnyedén elérhető. Balatonfüreden aligha lehet unatkozni!

Adele Boutique Hotel Pécs **** 

A pár éve nyílt butikhotel egy 19. századi műemlékvédelem alatt álló épületben került kialakításra. 19 szobával, szaunával, fitness teremmel, valamint saját belső kerttel és étkezővel rendelkezik – a reggelit már tartalmazza az ár.

Mit csináljunk a környéken?

Talán rövidebb lenne felsorolni, mit nem lehet csinálni a környéken, hiszen Pécsről van szó. A szállástól 10-15 perc séta a főtér, így a Dzsámi és a Nemzeti Színház is. 

Janus Boutique Hotel & Spa Siófok **** 

Az első magyar butikhotel, amely egyedi dizájn szobákkal és sok-sok wellness szolgáltatással vár Siófokon. Pároknak, nászutasoknak különösen ajánlott. A város szívében, a strandtól nem messze található.

Mit csináljunk a környéken?

Siófok minden évszakban tartogat valamit a látogatóknak. A Fordított Ház és a Bella Állatpark a gyerekek kedvence, de érdemes a Víztoronyban is kávézni egyet vagy sétálni a Balaton parton.

Trendi szállások, amelyeket ki kell próbálni 2020-ban!

Van, amikor jólesik külföldön pihenni Magyarország helyett, ám mégis szeretnénk, ha nem kellene túl messzire utazni. Természetrajongóknak különösen ajánlottak az alábbi szállások:

Apartmánový dom FatraPark Ružomberok *** 

Ez a háromcsillagos szállás Szlovákiában, a Hrabovo-tó és a Malino Brdo síterep és biciklipark közvetlen szomszédságában helyezkedik el, így szobáiból gyönyörű panoráma nyílik a hegyekre. 

Mit csináljunk a környéken?

Nyáron kirándulhatunk, télen síelhetünk – a közkedvelt Donovaly síterep egy félórányira van.

Penzión Malá Fatra Terchová 

A Fátra ölelésében bújik meg ez a hangulatos panzió, Szlovákia egyik legszebb részén. A közös társalgóban kandallónál melegedhetünk, dartsozhatunk, a teraszról pedig fantasztikus kilátás nyílik a hegyekre. 15 darab 2, 3 és 4 ágyas szobákkal várják a vendégeket.

Mit csináljunk a környéken?

A Kis-Fátra Nemzeti Park csak 500 méter a szállástól, így remek helyszín egy kiadós túrázásra, de Terchová, azaz Terhely faluban is érdemes szétnézni, mivel jól ismert folklór hagyományairól.

Apartments Fatrapark II Malinô Brdo Ružomberok 

Közvetlenül a Malinô Brdo Ružomberok szabadidőközpont mellett találhatóak az apartmanok, csodálatos környezetben. A szállás saját éttermében étkezhetünk, de az apartmanok saját konyhája is remekül felszerelt. A Stúdió Apartmanban és a Family Apartmanban összesen 8 fő fér el.

Mit csináljunk a környéken?

Az UNESCO Világörökséggé minősített Vlkolinec falu 5 km-re található, az Aqua-Vital Park Lúčky fürdő pedig 16 km. És mivel a Fátra a helyszín: kirándulás!


Van már olyan a fenti trendi szállások között, amit kinéztetek? Itt tudtok foglalni >>

(fotók. szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version