Site icon Szallas.hu Blog

Ki lesz a 2018-as év Turizmus Szakma Példaképe?


2018. szeptember 28-ig lehet jelölni olyan (szak)embereket, akik méltók lehetnek a Turizmus Szakma Példaképe díjra. Te ismersz ilyet?

2017-ben a Turizmus Szakma Példaképe Tóth Ákos (utazómajom.hu) lett

Kit keresünk? Ki lehet a Turizmus szakma példaképe?

Ha ismersz olyan szakembert, aki megfelel a fenti kívánalmaknak, itt tudod jelölni a díjra >>

Amennyiben pályázóként jelentkeznél, itt tudod megtenni >>

Jelölés és jelentkezés határideje: 2018.09.28. péntek

A díjárató gálára 2018. november 29-én csütörtökön kerül sor Budapesten.

Idén vajon ki lesz a Turizmus Szakma Példaképe?

Hogyan választjuk ki a Szakma Példaképét?

2013 óta immár hatodik alkalommal hirdetjük meg a legjobb szálláshelyeket, illetve a turisztikai szempontból legvonzóbb településeket, és attrakciókat elismerő Év Szállása versenyt. A díjakat közel 900 ezer vendégértékelés, a szálláshelyekre, településekre és attrakciókra leadott voksok, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján ítélik oda.

A zsűrit idén Horváth Vilmos, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Turisztikai Kollégium elnöke, Majoros Szilvia, a tavaly fődíjat nyert békéscsabai Luxus Wellness Apartman képviselője, Pataki Zita televíziós műsorvezető, Vágó Ágnes, a Vendég & Hotel vezető szerkesztője, Szántó Zoltán, a Turizmus.com főszerkesztője, Hegedűs Attila, a BDO ügyvezető igazgatója, valamint a Szallas.hu oldaláról Szigetvári József ügyvezető és Papp István termékmenedzser képviselik.

A verseny főtámogatója az OTP SZÉP-kártya.

Az Ifj. Papp Imre emlékdíj -Turizmus Szakma Példaképe díjat szintén a szakmai zsűri ítéli majd oda az arra leginkább érdemesnek tartott jelöltnek

Az Év Szállása verseny 2018. október 30-ig tart, ezt követően a szakmai zsűri kiértékeli az eredményeket, és november 29-én, az Év Szállása díjátadó gálán nyilvánosságra hozza a nyerteseket.

További információ a versenyről és az előző évek eredményeiről: https://szallas.hu/evszallasa-versenyrol


Exit mobile version