Site icon Szallas.hu Blog

Élmények egy helyen: üdülőfalvak Magyarországon


Olyan szálláshelyet kerestek, ahol ki sem kell tenni a lábatokat ahhoz, hogy kalandokkal találkozzatok? Akkor mutatunk nektek 12+1 szuper úti célt, ahol átélhetitek a zavartalan pihenés örömét. Üdülőfalvak Magyarországon, íme a legjobbak!

Ezek a legjobb üdülőfalvak Magyarországon

1. Vízparti hangulat: Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu Balatonfüred

Pár lépésre a Balatontól, közvetlenül a vízparton vár benneteket ez a szuper üdülőparadicsom, ahol modern, légkondicionált és igényes szálláshelyre lelhettek a 6 fős bungalow-kban. Akár családdal, akár baráti társasággal indulnátok útnak, itt kényelmesen elfértek majd, a remekül felszerelt konyhában ráadásul bármikor főzőcskézhettek is, ha kedvetek tartja -, bár ezt a szabadban is megtehetitek a bográcshelynek köszönhetően. A hangulatos teraszon pedig elfogyaszthatjátok a szuper fogásokat.
További jó hír, hogy a remek strandon homokos partszakasz, több medence és vízicsúszda is fogad benneteket. Élvezzétek ki az izgalmas kalandokat!

2. A nyugalom szigete: Somogy Kertje Üdülőfalu-és Étterem Bonnya***

A gyönyörű Somogy-megyében, Bonnyán végre elmenekülhettek a világ zaja elől és zavartalanul felfrissülhettek. A főépület körül elszórtan elhelyezkedő épületek közül tetszés szerint választhattok, de most szólunk, hogy ez nem lesz könnyű, mert minden házikó és apartman igényes, és különleges vidéki hangulattal van átitatva. A központban van a kitűnő ételeiről híres étterem, ahol – a magyaros és nemzetközi fogások mellett – arra is ügyeltek, hogy a diétázóknak is kerüljön mindig finom falat a tányérjára. Járjátok be a bérelhető bicajokon a mesés tájat, lazítsatok a szaunában és a sportosabbaknak azt ajánljuk, hogy nézzenek be a fitnesszterembe is!

3. Varázslatos kilátások: Panoráma Üdülőfalu Dunaföldvár

Tolna megye Duna-parti városa számos csodát tartogat, melyhez egy szuper szállás is dukál. A 6 szobával és 30 férőhellyel rendelkező üdülőfalu csendes, zöld környezetben fekszik, a csodás apartmanok teraszáról pedig beleveszhettek a lélegzetállító panorámába is. A gondoskodó tulajdonosnak hála, itt igazán otthon érezhetitek majd magatokat. Élvezzétek ki a kristálytiszta levegőt, csobbanjatok a hűsítő, kültéri medencében, ha pedig kedvetek tartja, akkor egy rövid sétára horgászhattok és ping-pongozhattok is!

4. Vízi kalandok nyomában: Karos Garden Family Resort – Családi Üdülőfalu Zalakaros

A méltán híres zalakarosi Gránit Fürdőtől nem messze található szálláshely 32 szépséges apartmannal csak rátok vár. A lakrészek fele nem csak klímával felszerelt, de akadálymentesített is. A fényben fürdő, tágas terek és a kétszintes megoldás mind a kényelmeteket szolgálja majd. Családosoknak tökéletes választás, mert a bababarát szolgáltatások mellett remek játszótér is akad a helyszínen. Ráadásul felnőtt- és gyermekmedence is rendelkezésetekre áll, hogy minden korosztály jól érezhesse magát. Kellemes pancsolást!

5. Ezer élmény egy helyen: Villapark Várgesztes

Nem szeretnétek jönni-menni a vakáció alatt? Akkor mutatunk egy olyan szállást, ahol nem is kell, mert mindent megtaláltok, amire szükségetek lehet. A Vértes hegyvonulatai közé beékelődött, különálló családi házak kényelmes és otthonos kuckót biztosítanak nektek. A pazar beltéri wellness-részlegben pedig sodrófolyót, jakuzzit, szaunát, valamint bébi- és gyermekmedencét is találtok. Szép időben viszont a tiszta medence és a kinti vízicsúszda is igénybe vehető. A remek játszótér, valamint sportpálya pedig már csak hab a tortán!

6. Ígéretes wellness kalandok: Villapark Zalacsány

Zalacsány kicsiny faluja között bújik meg a zalai Termál-völgy szívében az a 12 szuper apartman, mely csak arra vár, hogy birtokba vegyétek őket. A csodás őspark garantálja a természet közelségét, a komfortos és modern lakrészek pedig a tökéletes pihenésért felelnek. Vessétek bele magatokat bátran a wellness örömökbe is és ússzatok pár hosszt a beltéri medencében, ejtőzzetek a gőzfürdőben vagy élvezzétek ki a pezsgőfürdő lazító hatását! Estére pedig remek vacsorát ajánlunk a tájjellegű különlegességekből. Próbáltátok már a díjnyertes zalai pirított hagymás dödöllét? Nem? Majd most!

7. Életre kelt mesevilág: Demjén Piramis Fürdő és Üdülőpark

Mesés kalandokra vágytok? Akkor nektek és a gyerekeknek találták ki ezt a helyet, mely 12 apartmannal készül az érkezésetekre. Aludjatok Jancsi és Juliska mézeskalács házikójában vagy egy különleges gombaházban és szerezzetek olyan élményeket, melyeket sehol máshol nem tudtok! Élvezzétek ki a saját strandot, az egyedi dézsafürdőt, a méregtelenítő szaunavilágot és fedezzétek fel együtt a sokszínű medencekínálatot is! Az aprónépek ráadásul 3 éves korig, díjmentesen megszállhatnak itt.

8. Egy hullámhosszon a természettel: Tengerszem Üdülőpark és Camping Sárospatak

A zöldövezetben elhelyezkedő Tengerszem Üdülőparkban felújított, superior apartmanokban tudjátok kipihenni a fáradalmaitokat, melyek mediterrán hangulatukkal igazi élménnyé varázsolják az ott tartózkodásotokat. (A természetbarátok sátor- vagy lakókocsihelyet is választhatnak maguknak!) A szabadtéri sütés-főzésnek minden formája adott a bográcsozástól a grillezésig, melyhez az alapanyagokat bármikor megvásárolhatjátok a telekhatáron belüli ABC-ben. Merüljetek el a kültéri medence hullámai között, játszatok pár szettet a teniszpályán vagy sétáljatok el a 1.2 km-re fekvő Végardó Fürdőbe további élményekért!

9. Gyógyító pillanatok: Árnyas Thermal Camping és Üdülőpark Püspökladány

A természet megnyugtató közelségét és a régen vágyott békét találjátok Püspökladányban, ha ide látogattok a szálláshelyek széles kínálatával együtt: válasszatok a fa apartmanházak, panziós szobák, vagy akár az ifjúsági szállások közül – itt biztosan jól fogjátok érezni magatokat. Miért? A gyógyvizes pezsgőmedence és jakuzzi, valamint a csónakázási, lovaglási, horgászati lehetőségek miatt is. A gyerkőcök kedvence pedig a szuper játszótér és játszóház lesz.

10. Ősfák között: Faházas Villapark Ráckeve

Az Aqualand Termál- és Élményfürdő területén meghúzódó szálláshely garantálja a tökéletes nyaralást. Ez nem egy óriási üdülőfalu, hiszen összesen csak 3 hangulatos faház rejtőzik az ősfás környezetben, ahol 16 főt tudnak fogadni. A légkondicionálás mellett belül otthonos hangulat és komfort fogad majd titeket, remekül felszerelt konyhával kiegészítve. Fürödjetek, lazítsatok kedvetekre ezekben a barátságos kuckókban!

11. Ősi hagyományok nyomában: Jurta Szállás Dobogókő

Egyedi úti célt kerestek a vakációra és lehetőleg a természetben? Akkor van egy különleges ötletünk nektek: aludjatok jurtában Dobogókőn! Az ősi lakrészekben összesen 8-an fértek el, így a családdal vagy a baráti társasággal is jó móka lehet az itt töltött idő. A Makovecz Imre által tervezett vendéglőben pedig finom falatok várnak rátok. 

12. Tóparti örömök: Achilles Park Győr

A különleges üdülőfalu Győrtől karnyújtásnyira, Gyirmóton található. A 22 hektáros, festői szépségű területen jól megfér a nádas, az árnyas fák és a hatalmas tó is – utóbbi pedig számtalan szórakozási lehetőséget kínál. Fürödjetek, kajakozzatok és, ha megéheztek, akkor a strandon több finomságból is válogathattok!

+1: Középkori vigasságok: Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal****

Nem bírtuk ki, hogy megmutassuk nektek ezt a különleges szálláshelyet, melyen 7 féle szállástípus osztozik: megízlelhetitek a főúri életérzést és a középkori hangulatot is. A három fantasztikus wellness részlegben pedig a csendes romantikára vágyók és a gyermekes családok is megtalálják a számításaikat. Tegyetek egy múltidéző sétát a különleges élményparkban is!

Még több belföldi szálláshely is érdekel? Nézz körül a szallas.hu kínálatában >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version