Site icon Szallas.hu Blog

Legyél az első vendégek egyike! – Új és frissen felújított szálláshelyek a Balaton parton


Új, ritka és talán soha vissza nem térő lehetőségek várnak 2021-ben a Balaton parton! Számos szálláshely és szálloda ügyesen kihasználva az elmúlt időszak csökkent vendégforgalmát, lényeges felújításon esett át. Így idén nem csak, hogy az első vendégek között szállhatsz meg néhány helyen, de kedvenc szálláshelyeid akár új külsővel, még több szolgáltatással és még nagyobb kényelemmel várnak vissza. Sőt, a tengerparti élményekről sem kell lemondanod, ha a magyar riviéra felé veszed az irányt! Következzen 5 mesés, új vagy frissen felújított szálláshely egyenesen a magyar tenger partjáról és, hogy mindezt még fokozzuk, extra wellness hoteleket is listába gyűjtöttünk az országból, amelyek minőségben még magasabbra tették a lécet 2021-ben. Éld át, hogy milyen az első vendégek között megérkezni és birtokba venni a frissen megnyitott és felújított szálláshelyek egyikét!

Új és frissen felújított szálláshelyek a Balaton parton

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok ****

Modern szobák, panorámás lakosztályok, szabadtéri medence és megannyi élmény, egy karnyújtásnyira a Balaton partjától! Kívül-belül frissen felújítva nyitotta meg kapuit a siófoki SunGarden Wellness & Conference Hotel, ahol nem csupán az épület bújt új, exkluzív köntösbe, a szolgáltatások is jelentősen megújultak. Új családi szobák kerültek kialakításra, valamint a család- és gyermekbarát szolgáltatások mellett, immár szabadtéri játszótér, beltéri játszószoba és családos parkoló gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásról minden korosztály számára. A megújulás során kiemelt szerepet töltött be a környezettudatosság, így a felújítás részeként napelemekkel, illetve elektromos autó töltőállomással bővült a SunGarden Hotel.

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok

A felújítás keretében a szobák új stílust és burkolatot kaptak, a terekben immár a természetes és letisztult pasztell színek dominálnak. A hotel szobáira továbbra is jellemző a tágas tér, melyet az erkélyeknek, franciaerkélyeknek köszönhetően csodálatos napfény ragyog be. A modern és exkluzív megoldások részeként pedig látványfürdőszobák ékesítik a helységeket. Újdonságnak számít, hogy a korábban szinte csak kétágyas szobákkal rendelkező SunGardenben kialakításra kerültek családi szobák is, valamint a lakosztályok a mesés panoráma mellett, még hangulatosabb miliőben várják a vendégeket. Az exkluzivitás azonban nem ér véget a szobákban, a wellness részleg is megújult. Új elemekkel egészült ki az élménymedence, megújultak a szálloda szaunái és a gőzfürdő, a legkisebbek pedig májustól saját pancsolóban élvezhetik a bébi-wellnesst. A legnagyobb újdonság azonban, a szabadtéri napozómedence és az azt körülölelő relax tér, amit gondosan megtervezett kert ölel körül.

Nézd meg a szabad időpontokat! >>

BalaLand Residence Apartmanhotel Szántód ****

A Balaton part legújabb szálláshelye exkluzív tengerparti élményt tartogat a Szántódra érkezőknek. Az egzotikus karibi-koloniális belsőépítészeti stílus jegyében 56 prémium apartman került kialakításra, melyek mindegyike maximális szállodai komforttal várja a vendégeket. A Balaton parti elhelyezkedésnek köszönhetően minden apartman típusból páratlan vízparti kilátás tárul elénk. Ha pedig közelebbről is megcsodálnánk vagy megmártóznánk a magyar tengerben, a hotel privát strandján tömegmentes környezetben tehetjük meg. Míg a felnőttek és a kulináris élvezetek hódolói a beach bárban élvezhetik a gasztronómiai különlegességeket, addig a legkisebbek a játszótéren vagy a megannyi programlehetőségek egyikén szórakozhatnak. A komplexumban strand és sporteszközök bérlési lehetősége is elérhető, így minden adott egy tökéletes kikapcsolódáshoz.

Részletek és foglalás >>

Hotel Margaréta Balatonfüred ****

Megújult és új szobákkal, de a már megszokott családias hangulattal nyitotta meg ismét kapuit a Hotel Margaréta Balatonfüred. Az egyik legszebb balatoni üdülőhelyen, Balatonfüreden hangulatos wellness részleggel, kitűnő, félpanziós alapellátást nyújtó konyhával, balatoni borokban bővelkedő Drink Bárral, kerti medencével és gyermekbarát szolgáltatásokkal várják a kikapcsolódni vágyókat. A hotel ideális elhelyezkedésének köszönhetően, Balatonfüred fő látnivalói néhány perces sétával megközelíthetők.
Ahogy a korábbi években megszokhattunk, az idei nyár folyamán is minden péntek este grillvacsora várja a vendégeket a kerthelyiségben!

További képeket és részleteket itt találtok a szállásról >> 

Neptun Badacsony

A Badacsony hegy lábánál teljeskörűen felújítva vár a Neptun! A romantikus, századfordulós villaépületben 15 szoba kapott helyet, melyek mindegyike gyönyörűen felújított, stílusos, modern kialakítású. Tágas terek, saját fürdőszoba, tv, hűtőszekrény, valamint széf is az alapfelszereltség része. A tökéletes kikapcsolódásról wellness részleg, valamint a villa á la carte étterme, a Tilia Badacsonyi Borvendéglő gondoskodnak. Az étteremben a Balaton-Bakony régió alapanyagaiból kínálnak nagyszerű fogásokat a hegyek válogatott borai mellé. Ha ide látogatsz a környék természeti adottságainak és a számtalan programnak, borkóstolónak, pincetúrának, gasztronómiai és művészeti fesztiválnak köszönhetően mindig találsz valami kedvedre valót.

Tipp: Ha Balaton, akkor Badacsony! A legjobb vizes és hegyvidéki programokat, a kihagyhatatlan látnivalókat már összegyűjtöttük Neked >>

Tovább a szállás oldalára >>

Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok ****

Az elmúlt években teljesen megújult Kolping Hotel eddig is a családi kikapcsolódások „Mekkájaként” híresült el, de a szálloda tovább fokozza az élményeket idén, a júniusban frissen megnyitó Bobo Fun Parkkal. A szálloda közvetlen szomszédságában épült, fedett szabadidős élménykomplexumban az időjárás sem szabhat határt a kalandoknak. Bátorságpróba, adrenalin aréna, mászófal és leírhatatlanul sok szórakozás! A Kolping Hotel Spa & Family Resortban a gyerekeket az ország legnagyobb szállodai játszóháza tengernyi játékkal, kreatív programokkal és sok új baráttal várja. Persze a szülőknek sem kell lemondaniuk a játékokról, ha bírják szusszal! A feltöltődésre vágyó szülőknek jó hír, hogy szakképzett óvónők napi 8 órában térítésmentesen vigyáznak a 3 év feletti örökmozgókra, illetve az 1-3 éves kicsik szüleinek is biztosított minden délelőtt néhány szabad óra. A felszabadult időben a felnőttek az új, modern wellness központban tölthetik a jól megérdemelt pihenésüket.

Foglalj családi nyaralást a Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhokba**** >>

Frissen felújított szálláshelyek

Teljesen újjászületett a Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdő ****

Részletek és szabad helyek >>

Modernizációs fejlesztések a Globall Hotel Telki**** egész területén

Részletek és szabad helyek >>

Ha még nem találtad meg a számodra tökéletes szállást a felújított és új szálláshelyek között, nézz szét a teljes wellness hotel kínálatunkban! >>

(Fotók: szallas.hu)


Exit mobile version