Site icon Szallas.hu Blog

TOP új és megújult hotelek az országban


Az utazni szeretők többsége manapság már nemcsak arra vágyik, hogy a kirándulás végén legyen hová ledőlnie. Sokan keresnek valamilyen pluszt, amellyel igazi élménnyé válik egy szállás. Ha egy szálloda új vagy frissen felújított, akkor ez az érzés garantált. Hiszen ki ne szeretne az elsők között birtokba venni egy kényelmes, csodaszép, süppedős szőnyegű szobát? Ebben a cikkben most olyan hoteleket vettünk sorra, amelyek nemrégiben nyitották meg kapuikat, vagy estek át egy nagyobb felújításon.   

Pihentető szállodák a Balatonon és környékén

A Balaton talán az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont az ország határain belül. Ráadásul a magyar tenger évszakonként változó arca egész évben ezernyi programlehetőséget kínál. Partjainak közelében pedig jó néhány frissen felújított szálloda várja a feltöltődésre vágyó vendégeket.

Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton Szántód *****

Varázslatos karibi hangulatot kínál Szántódon, közvetlenül a Balaton partján a vadonatúj BalaLand Resort. A prémium kategóriás wellnesshotel a kisgyerekes családok kedvence lehet. Az apartmanhoteltől ugyanis alig 100 méterre található az egész évben nyitva tartó BalaLand Familypark, ahol közel 10.000 m2-en rengeteg bel- és kültéri élményelem között élvezhetik a kicsik és a nagyok az ott-tartózkodást. 

Lelle Hotel Balatonlelle ***

A kívül-belül egyaránt megújult Lelle Hotel kertjéből csupán néhány lépés a lassan mélyülő vizű Balaton és a szabadstrand. A retróérzést maga mögött hagyó szálloda a kisgyermekesek számára is tökéletes választás, hiszen az ötcsillagos Napfény Strand és Élményfürdő tengerparti hangulatot idéző homokos partszakasza is könnyen elérhető.

Hotel Helikon Keszthely ****+superior

A Balaton “fővárosában”, Keszthelyen 2022 nyarán nyitott újra a hatalmas felújításon átesett Hotel Helikon. A szálloda közösségi tereit és szolgáltatásait minden szempontból a vendégek igényeire szabták. A hatalmas, háromszintes wellnessrészlegen gyermekpancsoló, sodrófolyosós úszómedence, bel- és kültéri jacuzzi és szaunavilág is szolgálja a felhőtlen kikapcsolódást.

Bővebb információk a szállásról itt >>

Hotel Karos Spa Zalakaros ****

A Balatontól ugyan egy kicsit távolabb, de még mindig a magyar tenger vonzáskörzetében várja teljesen megújult, 4000 négyzetméteres wellnessrészleggel, étteremmel és lobbyval vendégeit a Hotel Karos Spa.

Hotel Európa Fit Hévíz **** +superior

A híres Hévízi-tótól csupán néhány percnyi sétára található Hotel Európa Fit az elmúlt időszakban látványosan megújult. Modern kétágyas szobák és apartmanszobák, exkluzív lakosztályok, tágas szállodahall, újjászületett spa- és wellnessvilág, megújult Acapulco élményvilág és mexikói hangulatú grillkert, vadonatúj kültéri, fedett gyógyvizes medence és parkosított udvar várja a vendégeket. A sport kedvelőinek pedig még egy szabadtéri edzőpark is kialakításra került.  

Tokaji gyöngyszemek

A finom borok rajongóinak egyszer mindenképpen érdemes a világörökség részévé nyilvánított Tokajba látogatni. A borvidék névadó települése azonban nemcsak a szőlővesszőiről híres, hanem rengeteg látnivalót és programot is kínál az ide látogatóknak. Érdemes több napot is a környékre szánni, amelyekhez mi a következő új hoteleket ajánljuk.

Minaro Hotel Tokaj Mgallery *****

Az ötcsillagos Minaro Hotel elegáns, dél-amerikai hangulattal, 100 szobával és lenyűgöző kilátással fogadja a vendégeket a tokaji borvidék érintetlen környezetében. Impozáns belső tereiben a természet kincsei és a maja kultúra fényűző elemei élednek újjá.

Wellness- szolgáltatásaik között fűtött, fedett úszómedence, szabadtéri élménymedence, valamint egész évben használható kültéri jacuzzi is található. Relaxációs zónájukban a sókamra, szauna és gőzkabin mellett professzionális masszázs- és spa-kezelések segítik a fizikai és szellemi feltöltődést.

Mercure Center Hotel & Spa Tokaj **** +superior

A 2022 tavaszán nyitott Mercure Center Hotel egyszerre kínálja a belváros közelségét és a természet érintetlen csodáját. A Tokaj kapujában található szálloda wellnessrészlege kül- és beltéri medencékkel, finn- és infraszaunával, kényelmes pihenőágyakkal, lélegzetelállító környezetben várja vendégeit. 

Nyári kalandozások és borozgatások a kincsek városában: Tokaj >>

A Mecsek újdonságokat rejtő lankái

Vadregényes szurdokok, tiszta vízű patakok és hangulatos települések: ez a Mecsek. Ha ide kirándulunk, akkor számtalan kulturális és természeti értéket fedezhetünk fel ebben a varázslatos országrészben. És természetesen itt is találunk néhány hónapja nyitott vagy épp felújított szállást is.

Palatinus Boutique Hotel Pécs ****

Az év elején nyitott Palatinus Boutique Hotel több mint egy pécsi, belvárosi szálloda. Sokkal inkább olyan igényes, innovatív, környezettudatos miliő, amely a múlt értékeit ötvözi a jövő technológiájával. Új szálloda lévén a környezettudatos szemlélet és a smart megoldások is megjelennek a kivitelezésben. A prémium felszereltség, a design bútorok és az egyedi stílus pedig a hotel mindegyik szobájára jellemző.

Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Komló ****

Kibővített, nagyobb fürdővel és felújított szobákkal várja vendégeit az egyedi mikroklímával rendelkező Sikondán az Ambient Hotel & Aroma SPA. Magyarország első illat- és wellness-szállodájának superior szobáit Zólyomi Zsolt, az egyetlen magyar parfümőr illatszelekciói teszik felejthetetlen élménnyé. 

A szállásról részletesebben cikkünkben olvashattok >>

Újdonságok az ország keleti és nyugati felében

Azoknak sem kell csalódniuk, akik az ország két végét választanák pihenésük helyszínéül, hiszen itt is találni fognak új vagy épp felújított szállodákat.  

Hotel Divinus Debrecen *****

A magát Debrecen ékkövének valló Divinus Hotel teljesen megújult wellnessrészlege káprázatos élményekkel gazdagíthatja a szállodában pihenőket. A közel 1000 négyzetméteres vizes rész szaunaparkkal és a hozzá tartozó pihenőparkkal egészült ki. A megújult élménymedencéjükben nemcsak relaxálni lehet, hanem akár néhány hosszt tempózni is. 

Fagus Hotel Conference & Spa Sopron **** +superior

A Fagus Hotel 2022 nyarának végén, többéves felújítást követően nyitotta meg újra kapuit az osztrák határ mentén, a történelmi értékekben és természeti kincsekben gazdag Sopronban. A varázslatos zöld környezetben, a Lővérek szívében található szálloda bővített szolgáltatáskínálattal, modern belsőépítészeti megoldásokkal, exkluzív megjelenésű spavilággal, illetve teljesen új szaunavilággal és különleges szaunaattrakciókkal várja a náluk szobát foglalókat.

A szállásról bővebben itt olvashattok >>

Hunguest Bük ****

Az egykori Hunguest Hotel Répce 2022 nyarára teljeskörűen megújult. A felújítását követően felfrissült szobák, modernizált belső terek, korszerű és közkedvelt szolgáltatások, köztük fitneszterem és játszószoba várja itt a vendégeket. A Hunguest Bük szálloda nyugati szárnyának felújítása még mindig zajlik, de 2023 májusától már foglalhatók lesznek pazarul felújított szobái. 

Kirándulástól a városnézésig: kihagyhatatlan úti célok a Bük-Sárvár térségből >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version