Site icon Szallas.hu Blog

Hat új útvonalat nyit Budapestről a Ryanair a 2019-es nyári menetrendben


Hat új útvonalat nyit a 2019-es nyári menetrendi időszakban a Ryanair ír diszkont légitársaság Budapestről és két új Boeing 787-800-as érkezik a ferihegyi bázisra – jelentette be Olga Pawlonka, a légicég regionális marketing vezetője kedden Budapesten.

Elmondása szerint a társaság négyről hatra növeli a budapesti bázison lévő repülőgépek számát, és a március végével induló időszakban Bariba, Cagliariba, Riminibe, Corkba, Sevillába és Thesszalonikibe indít új járatokat. Ez lesz a Ryanair eddigi legszélesebb kínálata Budapestről, összesen 39 útvonal lesz elérhető, az utasok száma 3 millióra emelkedhet, ami 13 százalékos bővülés az előző évhez képest – jegyezte meg Olga Pawlonka.

A nyári időszakban tapasztalt késésekkel kapcsolatban Olga Pawlonka azt mondta, mintegy 1100 járatukat kellett törölni a késések miatt, és ez nem fenntartható. Ezért azt kezdeményezték az uniónál, hogy a sztrájkot hirdető légiforgalmi irányító szolgálatok értesítsék a cégeket 72 órával a légtér lezárása előtt és biztosítsák az adott ország légterében való átrepülést sztrájk esetén is.

2019 tavaszától Szardínia fővárosa, Cagliari is elérhető lesz Budapestről a Ryanair járataival

Tervezd meg előre a jövő évi utazásod és foglald le repülőjegyed mellé a szálláshelyet is!

Mi lesz a következő úti célod? Az olaszországi Bari, a szardíniai Cagliari vagy netán Rimini? Az írországi Corkba utaznál? Vagy inkább a napsütéses Sevillát, esetleg Thesszalonikit választod? 

 

/fotók: shutterstock/

 


Exit mobile version