Site icon Szallas.hu Blog

Újra várja a vendégeket az Év Szállása, az Ensana Thermal Hévíz


Május 13-ától újranyitnak a Danubius Hotels és az Ensana vidéki szállodái, a belföldi forgalomban bízva négy vidéki szálloda ismét fogad vendégeket. Így a 2020-as év 4-5*-os hotel kategória 70 szoba feletti minőségi díj nyertese, az Ensana Thermal Hévíz**** újra várja wellnessezni vágyó vendégeit.

Újranyitás a Danubius szállodákban

Emellett továbbra is üzemel – hamarosan a szabadidős céllal érkező vendégek számára is – a győri Danubius Hotel Rába, a budapesti Danubius Hotel Helia.

Kérjük vedd figyelembe, hogy a nem üzleti céllal megszálló vendégek 4 millió beoltott főtől csak koronavírus védettségi igazolvánnyal tartózkodhatnak szálláshelyen.

A Danubius Hotel Bük és a balatonfüredi Danubius Hotel Marina is várja május 13-ától a pihenni vágyó vendégeket. A Danubius Hotels tavaly sikeresen bevezetett szigorú higiéniai szabályzatával, a Biztos Pihenés Protokollal, biztonságos környezetben és a feltöltődést garantáló szolgáltatásokkal nyit újra. A Danubius Hotels az üzemszünet ideje alatt több szállodájában is felújításokat végzett, a büki szállodában ezentúl egy új családi élménymedence is a vendégek önfeledt kikapcsolódását szolgálja.

Danubius Hotel Marina családi élménymedence

Újranyitó Ensana termálhotelek

A gyógyszállókat üzemeltető Ensanához tartozó Ensana Thermal Margitsziget, Ensana Thermal Hévíz és Ensana Thermal Sárvár szintén május 13-ától várja feltöltődni vágyó vendégeit, maximális biztonság mellett. „Mérföldkőhöz érkeztünk azzal, hogy hosszas várakozás után ismét fogadhatunk szabadidős céllal érkező vendégeket, családokat. A belföldi vendégek elsősorban vidéki szállodáinkban foglalnak, a határzárak miatt pedig külföldiekre továbbra sem számíthatunk, így újabb budapesti szállodákat sajnos nem tudunk megnyitni. Bízunk abban, hogy a későbbiekben fővárosi szállodákat is nyithatjuk, addig is várjuk a tőlünk megszokott vendégszeretettel a pihenni vágyókat a május közepén nyíló és a már most is üzemelő szállodáinkban – mondta el Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója.

Ensana Thermal Margitsziget


Exit mobile version