Site icon Szallas.hu Blog

Utazás az érzékek útján, a Mecsek völgyében: Ambient Hotel & AromaSPA****


Forró szaunapark, kényeztető, teljesen megújult wellnessoázis és színes, magas szintű szolgáltatok egész sora csábít benneteket a festői környezetben fekvő, négycsillagos sikondai Ambient Hotel & AromaSPA-ba. Fedezzétek fel a termálvíz éltető erejét és azt a rengeteg élményt, amit ez a különleges, illatokba burkolózó, család- és gyermekbarát szálloda nyújt nektek!

Pécstől alig 18 km-re, a Mecsek vadregényes tájába ékelődött be Magyarország első illat-és wellness szállodája, a sikondai Ambient Hotel & AromaSPA****, mely egy szempillantás alatt rabul ejti az érzékeiteket. Az erdővel körülölelt, autóval könnyen megközelíthető szálláshelyen végre a világ zajától távol pihenhetitek ki a hétköznapok fáradalmait – varázslatos természeti környezetben, élvezve a csendet és nyugalmat.  

Lélegezzétek be a sikondai völgyben a harapnivalóan friss levegőt, mely a rendkívül alacsony légszennyezettségnek köszönhetően az Egészség völgye címet is elnyerte!

Még több kép a szállodáról >>

Szobák, az illatok bűvöletében

A magával ragadó, designos szobák között akadnak olyan helyiségek, melyeket Zólyomi Zsolt aromaszelekciói töltenek meg izgató csokoládéval, nyugtató levendulával, frissítő fehér virágokkal vagy épp erdőmélyi csenddel. Bátran ajánljuk a tágas, minden igényt kielégítő, 4 db illatapartmant, és a privát wellnessezést (jakuzzi, infraszauna) garantáló lakosztályt is. Utóbbi – igény esetén – bármikor összenyitható a szomszédos szobával, így akár 6-8 fő részére is pihenőteret jelent az óriási terasszal együtt.  

Az illatos szobákon túl lehetőségetek lesz a standard kétágyas, vagy az összenyitható, családok számára ideális levegőszobák mellett dönteni. Jó hír, hogy minden helyiségben megtaláljátok majd a modern otthonok tökéletes kényelmét.

Wellnesskalandok minden mennyiségben

A mesés, közel 2700 négyzetméteren elterülő, felújított wellness birodalomban igazi kincs az az influenza utáni zavarokra, ízületi bántalmakra, bőrbetegségre és nőgyógyászati panaszok kezelésére is kiválóan alkalmas termálvíz.

A kellemes hőmérsékletű 3 bel- és 1 kültéri medencét lenyűgöző szaunapark, sószoba, illetve relax terasz egészíti ki. Csobbanjatok a tetőteraszon található, gyönyörű panorámát ígérő pezsgőfürdőben és lazítsatok a forró finn szaunában! 

Vegyétek igénybe a zseniális szakemberek által kínált széleskörű masszázs- és testkezeléseket, mely a Germaine de Capuccini professzionális női, valamint férfi kozmetikumaival lesznek teljesek! 

Pihentető, négycsillagos kikapcsolódás >>

Beltéri szórakozás az egész családnak

A fitness és sportlehetőségekben bővelkedő Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda**** az egész család számára tartogat élményeket. A szórakozásra született, ingyenes játékteremben dartsban, csocsóban, pingpongban és x-box-ban is összemérhetitek az ügyességeteket. Ha elfáradnátok, akkor a puha babzsákokon pihenhettek meg egy kis társasozás közben.  Emellett a Snack Bár szomszédságában lévő bowling pályát is kibérelhetitek, ha szeretnétek. 

Természetesen a legkisebbek sem maradnak ki a jóból. Nekik a számos játékelemet rejtő, 30-32 °C-os gyermek- és pancsolómedence, a kültéri játszótér és a beltéri játszósarok áll rendelkezésükre. Ezen kívül szünidőben izgalmas animációs programokkal is várják a gyerkőcöket.

Lepjétek meg magatokat és szeretteiteket egy felejthetetlen nyaralással a négycsillagos Ambient Hotel & AromaSPA-ba, ahol a kedves személyzet még a négylábú kedvenceket is szívesen fogadja!

Legyetek ti is visszajáró törzsvendégek, és nézzétek meg közelebbről a Zsolnay Kulturális Negyedet, az Orfűi tavakat és a Mecsextrém Erdei Kalandparkot is!

Kirándulástippek a Mecsekben >>

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version