Site icon Szallas.hu Blog

Utazás az ismeretlenbe – Karácsonyi üdvözlet Szigetvári József vezérigazgatónk tollából


Kedves Utazóink, Foglalóink, és Szállásadó Partnereink!

2020 az utazás éve volt a teljes ismeretlenbe. Tele félelmekkel, lemondásokkal, vágyakozással, reménykedéssel. Nem túlzok, ha azt írom, hogy az élet minden területén erőn felül teljesítettünk. Mindannyian megküzdöttünk a folyamatosan változó jelennel, és azzal, amit egy ilyen válság mér a családunkra és az életünkre.

2020 volt az az év, amikor valóban megtapasztaltuk, hogy mit is jelent az utazás élménye. Megértettük, hogy azok az apró pillanatok, amelyek segítenek minket feltölteni, mennyire hiányoznak az életünkből, ha nem tudjuk átélni azokat.

Emlékszem, milyen öröm volt a tavaszi bezártság után újra lángost enni a Balaton partján, és mennyire jól esett fürdőző családom boldogságát nézni.
Milyen élmény volt egy pohár bort úgy meginni, hogy a pincértől nem csak az italt, hanem a történetét is megkaptuk. Milyen öröm volt a karanténból kiszabadulva újra felhúzni a bakancsot és friss levegőt szívni.

„…mert az utazás nem tűnik el!”- Szigetvári József

Nekem ez az év a születést is jelenti, hiszen megszületett második fiam, és láttam megszületni az új utazás élményét is. Ami már nem arról szól, hogy fennhangon dicsekszünk, hanem arról, hogy élvezzük az apró, közös pillanatokat. Felértékelődött, hogy szerelmünkkel, családunkkal, barátunkkal együtt minőségi időt tölthetünk együtt.

Ott voltunk mindannyian az új utazás születésekor. A Szallas.hu minden munkatársa éjt nappallá téve dolgozott azon, hogy a teljes bizonytalanság közepette támpontot és segítséget tudjon adni Neked. Rengeteg inspirációval segítettünk, reményt adtunk, és úgy alakítottuk át a weboldalunkat, mobil alkalmazásunkat, hogy még egyszerűbb legyen a szálláskeresés és a foglalás.

Kedves Utazó! Köszönöm, hogy Te is velünk voltál és nálunk foglaltad le belföldi utazásodat.

Teljes szívemből kívánom, hogy az idén oly sokszor elhangzott „de jó lenne elutazni!” kívánságod 2021-ben valóra is váljon!

Mi itt leszünk, és továbbra is azon dolgozunk, hogy a legjobb élményeket megtaláld a Szallas.hu-n.
Úgy is lesz”.

Áldott karácsonyt, utazásban és wellness pihenésben gazdag újévet kívánok!

Szigetvári József
Szallas.hu vezérigazgató


Exit mobile version