Site icon Szallas.hu Blog

Utazási horoszkóp – Mutatjuk, merre utazz a csillagjegyed szerint!


Még sosem gondoltál arra, hogy a csillagjegyednek megfelelően válassz a nyaraláshoz úti célt? Itt az ideje, hogy megfogadd tippjeinket, ráadásul garantáljuk, hogy bárhova utazol, rengeteg élményben lesz részed az alábbi horoszkóp alapján!

Utazási horoszkóp – Mutatjuk, merre utazz a csillagjegyed szerint!

Ezt próbáld ki, ha KOS vagy! 

Kedveled a forró, napos helyeket, ahol a passzív kikapcsolódás mellett a rendhagyó vízi sportokat is kipróbálhatod? Vedd célba a Lupa-tó birodalmát, és teszteld, mennyire fekszik nálad az eFoil, a wakeboard, és a SUP! Keress szállást Szentendrén, és esténként sétálj egy nagyot a Duna korzón, meglátod, fantasztikus élményben lesz részed! 

Szállások Szentendrén >>

Lupa-tó

Mit ajánlunk, ha BIKA vagy?

Élvezed a nyugalmat, szívesen vagy a családod és a barátaid társaságában, és utazás közben is örömmel ismerkedsz meg a helyi specialitásokkal? Bánk ideális úti cél számodra. A festői környezetben fekvő Bánki-tó és a környék hangulata garantáltan levesz a lábadról. 

Szállástipp! A Tó Wellness Hotel Bánk legszebb részén fekszik, éttermében nógrádi különlegességeket, szezonális finomságokat, vegetáriánus, és húsimádó fogásokat, illetve különleges magyar borokat kóstolhatsz. 

Tó Wellness Hotel Bánk

Tökéletes úti cél, ha IKREK vagy 

Szeretsz utazni, és nem mondasz nemet a pörgésre? Ha az Ikrek jegyében születtél, biztosan élvezed, ha a nyaralás alatt változatos programokon vehetsz részt, éppen ezért egy Balaton-körút remek kihívásnak ígérkezik számodra. Akár autóval, motorral vagy biciklivel indulsz útnak, törekedj arra, hogy minél több élményben legyen részed! 

A legjobb balatoni szálláshelyek >>

A halász és a révész szobra Balatonfüreden

Merre utazz, ha RÁK vagy? 

A Rákok szeretik a családjukkal megosztani a szabadidejüket, az ideális nyaralóhely számukra mindenképpen vízpart közelében található. Ismerd meg Békésszentandrás vadregényes világát, ahol a csend és a nyugalom minden nyaralóban alapfelszereltség, a közelben ráadásul rengeteg program és látnivaló vár Szarvason! 

Szálláshelyek Békésszentandráson >>

Szállástipp! A Cseresznyevirág Vendégház 2 szobával, és 6 férőhellyel várja vendégeit a Kákafoki holtágon. A vízparti gyermekbarát nyaraló fedett terasszal, kerti bútorokkal és saját stéggel rendelkezik.

Cseresznyevirág Vendégház

Ideális úti cél, ha OROSZLÁN vagy 

Az Oroszlánok szeretik a napozást, és a strandolást, de nem mondanak nemet a szórakozásra, a sportokra és a kalandokra sem. Éppen ezért, ha Oroszlán vagy, Siófok rengeteg élményt tartogat számodra. A fürdőzés mellett fedezd fel a Víztorony, vagy az Óriáskerék tetejéről a balatoni panorámát, esténként pedig vesd bele magad a Petőfi sétány forgatagába!

Siófoki szállást keresel? >>

Siófoki víztorony

Mit ajánlunk neked, ha SZŰZ vagy?  

A Szüzek szeretik azokat a nyaralóhelyeket, amelyek közelében történelmi nevezetességek, kulturális programok és érdekességek várják őket. Visegrád remek kirándulóhely, a Királyi Palota, a Salamon-torony és a Fellegvár mellett keresd fel a Sibrik-dombot és a Zsitvay-kilátót is. 

Szállástipp! A Villa Harmónia Visegrád a patakparton fekszik, a szálláshelyen grillezésre, bográcsozásra és kemencében sütésre is van lehetőség. Jó hír, hogy finn szauna, infra szauna, és sókabin is várja a vendégeket. 

Tökéletes úti cél, ha MÉRLEG vagy 

Kedveled a nyugalmat és a kényelmet, ráadásul boldogan pihensz a szeretteiddel? Válaszd úti célnak Lillafüredet, ahol sok időt tölthetsz el a szabadban a friss levegőn, emellett csónakázásra, vonatozásra és libegőzésre is elcsábulhatsz. 

Lillafüred legjobb szálláshelyei >>

Merre utazz, ha SKORPIÓ vagy? 

Fergeteges lendülettel vágsz bele az izgalmas programokba? Kíváncsian várod a kalandokat és a vízparti élményeket? Tölts el néhány napot Pécsen! A mediterrán hangulatú város éjszakai élete igazán pezsdítő, nappal pedig vár egy kis történelmi városnézés. A közelben fürödhetsz is, az Orfűi-tó nagy népszerűségnek örvend a helyiek és a kirándulók körében. 

Szálláshelyek Pécs közelében >>

Pécsi belváros

Ide utazz, ha NYILAS vagy! 

Az elmúlt években egyre népszerűbb úti cél lett az Őrség, köszönhetően az elképesztő természeti kincseinek, néprajzi értékeinek, kulináris finomságainak és a környék nyugalmának. A Nyilas jegy szülöttei nagy utazók és felfedezők, ezért szinte biztos, hogy ez a kaland is különleges helyet tölt majd be a szívedben.

Az Őrségben keresel szálláshelyet? >>

Pityerszeri Skanzen, Szalafő

Ezt a helyet imádod majd, ha BAK vagy 

A Bakok kedvelik a csendes, nyugalmas pihenést, így a nyaralás akkor tökéletes számukra, ha a kikapcsolódás ideje alatt kirándulhatnak, és a friss levegőn töltekezhetnek fel energiával. Ha Bak vagy, biztosan örök életre szóló élmény lesz számodra, ha felfedezed a Börzsöny legszebb részeit. Vár a Kemencei Erdei Vasút, Drégely vára, és Csóványosi-kilátó! 

Szállástipp! A Gyere Be Vendégház Drégelypalánkon, a Börzsöny szívében fekszik, különlegessége, hogy gyermekbarát és állatbarát szálláshely. A kertben bográcsozási, és grillezési lehetőség várja a vendégeket. 

Gyere Be Vendégház Drégelypalánk

Ez lesz a kedvenc úti célod, ha VÍZÖNTŐ vagy 

Nincs olyan Vízöntő, aki ne imádna egy olyan kikapcsolódást, amely szokatlan, és rendhagyó élményeket tartogat számára. Ha te is Vízöntő vagy, és odavagy a változatosságért, utazz Balatonboglárra, ahol felkapaszkodhatsz az éjszaka kivilágított Gömbkilátóhoz, kipróbálhatod az erdei bobpályát, és a közelben a balatoni naplemente mellett még hajózás programok is várnak.

Foglalj szállást Balatonboglár környékén! >>

Gömbkilátó

Merre utazz, ha HALAK vagy? 

A Halak általában minden olyan programot kedvelnek, amelynek a vízhez van köze. Legyen szó úszásról, horgászatról vagy csónakázásról, te biztosan élvezni fogod, ha Tatára, a vizek városába utazol. Sétahajózz az Öreg-tavon, horgássz a Cseke-tó vagy a Derítő-tó partján, strandoláshoz pedig remek hely a tatai Fényes Fürdő! 

Itt szállj meg, ha Tatán jársz! >>

Derítő-tó

Rengeteg program és élmény vár rád, ha a csillagjegyed alapján választasz úti célt. Foglalj szállást kínálatunkból, és fedezd fel a környék legizgalmasabb részeit! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version