Site icon Szallas.hu Blog

Használjátok ki az utószezont! 10 akciós wellness szállás


Sok szempontból jobb az utószezonban nyaralni, mint főszezonban. Egyrészt jellemzően kevesebben vannak, másrészt talán már nincs olyan őrjítő kánikula, de még mindig jó idő van. Harmadrészt pedig sokkal nagyobb a kedvezményes szállások választéka! Összegyűjtöttünk 10 színvonalas szállást, ahol kihagyhatatlan utószezon kedvezmény van és ahol akciós wellness élményben lehet részetek. Lazítsatok még egyet, mielőtt beindul az őszi hajtás, vár az utószezon wellness!

Utószezon wellness – 10 kiváló akciós wellness szállás szeptemberre, ahol szuper kedvezményeket lehet kifogni:

Portobello Hotel Esztergom

Fogyasszátok el a bőséges reggelit és vacsorát úgy, hogy közben az ablakból az Esztergomi Bazilika impozáns látványában gyönyörködtök! Napközben pedig irány egy kiadós csobbanás különféle medencékkel, szaunákkal, sőt, csúszdával is az Aquaszigetben, ahova közvetlen átjárás biztosított. Vagy töltsétek a napot egy esztergomi romantikus, történelmi városnézéssel!

Ensana Thermal Hévíz ****

Mi is lehetne tökéletesebb helyszín egy utószezon wellness hétvégéhez, mint a 2020-as Év Szállása szakmai díj nyertese? A négycsillagos színvonal már-már ötcsillagosnak érződik. A szálloda ugyanazt a gyógyító termálvizet nyújtja, mint a tófürdő, ráadásul hangulatos kávézó is van, az étteremben pedig külön figyelmet fordítanak az egészséges fogásokra is. Itt nem csak kikapcsolódni tudtok, de testi-lelki gyógyulásban is részetek lesz!

Danubius Hotel Bük Bükfürdő ****

Ha fontos számotokra, hogy sokféle wellness szolgáltatást nyújtsanak, és hogy a szállás gyerekbarát legyen, akkor irány a Danubius Hotel, ami újranyitása óta kibővült wellness részleggel vár. Ráadásul all inclusive ellátásban lesz részetek! A teljes kiszolgálás pedig azt jelenti, hogy nektek már 100%-ban csak a relaxálással kell foglalkoznotok.

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Kétségtelenül ez az ország egyik legszebb panorámás wellness szállása, ahova most az utószezon kedvezmény csábít egy hosszú hétvégére. Gyönyörű kilátás, kinti-benti medencék, félpanziós ellátás, és Visegrád programlehetőségei garantálják a pihenéseteket. Családok számára is ideális hely, de a kettesben eltöltött, romantikus kikapcsolódásra vágyó párok körében egyenesen verhetetlen választás!

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok ****

Akciós utószezon wellness a Balaton mellett, Siófok szívében, egy családbarát hotelben – ezzel nem tudtok melléfogni! A szállás egyik vonzereje a mesés, gondosan megtervezett kert, ahol üde fák és virágzó növények fogadnak, nem beszélve a hangulatos kis halastóról. A Balaton és a nyüzsgő Petőfi sétány csak 5 perc gyalog, de itt, a szállodában nyugalom és zöld övezet vesz körül!

Hotel Margaréta Balatonfüred ****

Egy négycsillagos szálloda is lehet kifejezetten családias hangulatú, jó példa erre a Hotel Margaréta. Az itteni akciós wellness lehetőség kiváltképp csábító, mert a balatoni strand is csak 5 percre van. A felnőttek a Drink Bárban kortyolhatják a legfinomabb balatoni borokat, a kölykök számára pedig különféle gyerekszolgáltatásokat nyújtanak.

Hotel Marina-Port Balatonkenese ****

Gyerekkel jöttök, és fontos, hogy legyen saját balatoni strandja a szállodának? Akkor megtaláltuk a legjobb választást. A privát strand mellett a benti, panorámás jacuzzi is nagy kedvenc szokott lenni, akárcsak a csúszdás gyerekmedence. Nagycsaládosok is bátran foglalhatnak ide az összenyitható tágas, családi szobáknak hála. 

Hotel Európa Fit Hévíz ****

Az Év Szállása Fődíjat nem adják ám akárkinek, úgy hogy az a tény, hogy tavaly a családbarát Hotel Európa Fit nyert, korrektül elárulja, milyen magas minőségre számíthattok! Az elmúlt időszakban megújultak a szobák és a wellness/spa rész is, így semmire sem lehet panasz. Rendkívül sokféle medence, szauna, masszázs és egyéb wellness élmény vár rátok, ráadásul a gyógytó is csak néhány perc gyalogszerrel. A mexikói hangulatú grillkertet se hagyjátok ki!

Ensana Thermal Margitsziget ****superior

Egy kellemes utószezon wellness hétvége Budapesten is megejthető úgy, hogy a városi nyüzsgést mégis magatok mögött hagyjátok. A Margitszigeten adott a hangulatos, festői környezet, japán kertestül, szökőkutastul, Dunára vagy parkra néző panorámával. A szállodában széleskörű wellness szolgáltatások segítenek kikapcsolódni, de bringát is bérelhettek, és a futópálya is a szálloda mellett halad el. 

Fibula Residence Hotel & Wellness Pécs ****

Ha kettesben vágytok a zavartalan pihenésre, ez a felnőttbarát wellness hotel tetszeni fog. 32 modern stílusú apartman található itt, Pécs szívében, exkluzív környezetben, hogy egymásra hangolódva tudjatok szusszanni. Pécs látnivalói egy karnyújtásnyira vannak, de persze a wellness részleg kényeztetése sem maradhat ki a programból.

Az utószezon kedvezmény igénybevételével ti is, és a pénztárcátok is jól jár. Vár az akciós wellness, már csak foglalni kell >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version