Site icon Szallas.hu Blog

Vadiúj helyek, ahová megéri ellátogatnod (+ TÉRKÉP)


Szereted azokat a vadiúj helyeket, ahol elsők között tesztelheted a kínálatot, legyen szó mexikói ételekről, kávékülönlegességekről, vagy éppen Michelin-csillagos fogásokról? Készülj a színes élményekre, mutatjuk, merre indulj útnak.

10 új érdekes étterem és kávézó

Összegyűjtöttünk neked 10 új érdekes éttermet és kávézót, amelyeket mindenképpen érdemes felkeresned, ha kulináris kalandokra vágysz.

Hugo’s Mexican Bar & Kitchen, Budapest

A Váci utca forgatagától egy saroknyira, az 5. kerületben nyitott meg a Hugo’s Mexican Bar & Kitchen, ahol autentikus, mexikói-amerikai stílusú ételek és italok várják a vendégeket. A quesadillák, burritók, tacók és grillezett húsok mellett különleges koktélok közül válogathatunk.

Kalandok a környéken >>

Plataran Indonesia Bistro, Budapest

Óbuda második indonéz étterme, a Plataran bisztró küldetése, hogy a délkelet-ázsiai szigetország fűszerekben gazdag ízvilágát közelebb hozza a vendégeihez. Megismerkedhetünk az indonéz konyha klasszikusaival, megtudhatjuk, milyen a tongseng kambing, vagy éppen a kókuszreszelékkel és pálmacukorral töltött palacsinta, a dadar gulung.

Programok a közelben >>

Brunch Deli – Pékség & Szendvics, Budapest

Aki legszívesebben egész nap csak reggelizne, annak tökéletes választás a 6. kerületi reggeliző, ahol grillezett és gourmet szendvicsek, kézműves desszertek, ebédidőben pedig levesek és tésztaételek közül válogathat. A reggelizőnek ráadásul saját pék- és cukrászműhelye is van

Top látnivalók Budapesten >>

Puppychino, Budapest

Tárt karokkal várja a 13. kerületi állatbarát kávézó azokat, akik nem szeretnék kávézás közben sem mellőzni kutyájuk társaságát. A Pozsonyi úti Puppychinoba kutyabarát szendvicsek, sütemények, jutalomfalatok és kutyafinomságok csalogatják a vendégeket. A helyszínen akár örökbe is fogadhatjuk a szívünkhöz nőtt kutyusok egyikét

Top állatbarát programok >>

Nanu coffee & stuff, Budapest

Aki Budán keres specialty kávézót, ami egészen rendhagyó finomságokkal ajándékozza meg a vendégeit, a Budafoki úton található Nanu coffee & stuff tökéletes választás. A kávézóban fergeteges kávékülönlegességek, házi készítésű sütemények és szendvicsek teszik még színesebbé a kínálatot. 

Még több gasztroélmény >>

Nekem a Balaton – Füred, Nánásiék kisboltja, Balatonfüred

2022-ben nyitott meg Nánásiék legújabb kisboltja Balatonfüreden, ahova mindenképpen érdemes betérni egy kellemes kávé, üdítő, vagy a híres kakaós csiga kedvéért. Pékáruk, tejtermékek és szörpök gazdagítják a kínálatot, de a polcokon újdonságokkal is találkozhatunk.

Nekem a Balaton – Füred

További részletek >>

A Konyhám Stúdió 365, Fonyód

A Konyhám Stúdió 365 Fonyódon várja vendégeit, akik a Balaton partján keresnek gasztroélményeket. Az étteremben szokatlan ízpárosításokkal találkozhatunk, a brassói, a hortobágyi húsos palacsinta és a harcsapaprikás túrós csuszával egyaránt izgalmas, új értelmezésben készül.

További részletek >>

Rutin, Budaörs

2020 decemberében nyitott meg a Rutin Gasztrolubickoló, amely 2022-ben Michelin ajánlást kapott. Az étteremben a gyönyörű tálalásban és az ízekben egyaránt lubickolhatunk, emellett a barátságos csapat, a kedves kiszolgálás, és a friss alapanyagok is erősítik a hamisítatlan Rutin-élményt

Programok és látnivalók Budaörsön >>

Platán Gourmet, Tata

2020-ban a tatai Platán étterem két részre vált, a Platán Gourmet a várárok szintjén található, amit az Udvarház szalonjaival egy hosszú, borospince hangulatú alagút köt össze. Az étterem különlegessége abban rejlik, hogy a vacsora a látványkonyhának köszönhetően interaktívvá válik. Az étterem hazánk első és egyetlen két Michelin-csillagos vidéki étterme.

Top programok Tatán >>

Casa Christa, Balatonszőlős

A Casa Christa birtok 45 000 négyzetméteren terül el Balatonszőlős felett a Kis Gella dombon, Pécsely és Vászoly szomszédságában. Az újonnan nyitott étterem konyhája prémium minőségű alapanyagokkal dolgozik, az ételek íze mellett a széles borkínálatra is nagy hangsúlyt fektetnek. 

Programok a környéken >>

Új szállások a Szallas.hu-n, teszteld őket bátran!

Olyan helyen pihennél, ahol a pároddal, a családoddal, vagy akár a barátokkal is jól érezheted magad? Mutatjuk a tippjeinket! 

Élvezd a hangulatos apartmanok kényelmét!

HT Apartman Mezőkövesd

A 4 férőhelyes apartman Mezőkövesd üdülőterületén található, a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közelében. A kutyabarát szálláshely remek választás azoknak, akik szívesen megismerkednének a matyó hagyományokkal és népművészettel, emellett örömmel tesztelnék a közeli fürdő medencéit is. 

További részletek >>

WatAir House Apartman Sarud

A Tisza-tó egyik legszebb részén, a tóparttól 1 kilométerre fekszik az 5 férőhelyes, állatbarát apartman, amelynek saját berendezett, fedett terasza és külön grillterasza is van. A kertben bográcsozni is lehet, ráadásul a háznál bérelhető kerékpár, elektromos roller, robogó és kajak is.

További részletek >>

SXRD Luxus Apartmanok Szekszárd

A szekszárdi borvidéken, távol a város zajától tárt karokkal várja vendégeit Szekszárd első ötcsillagos szálláshelye. Az apartman ideális választás azoknak, akik nyugalomra és luxusra vágynak, a pihenéshez apartmanonként privát wellness részleg, zuhanykabin, fény- és aromaterápia, illetve infraszauna tartozik, a teraszon pedig jakuzzi is található.

További részletek >>

Boti Hill Natural Vendéglak Tihany

Tihany egyik legszebb domboldalán található a szőlőskerti apartman, ahol a vendégek nyugodt környezetben élvezhetik a Balaton és a természet közelségét. A panorámás jakuzziból remek kilátás nyílik a környékre, az elegáns, barátságos, kandallós szálláshely belső tere pedig a pihenni vágyók kényelmet szolgálja.

További részletek >>

Dunaparti Kisház Ráckeve

A 2 férőhelyes, romantikus apartman úgy lett megtervezve, hogy az ide érkező pároknak a lehető legkellemesebb élményben lehessen részük. A pihenést és a kikapcsolódást a vízparti panoráma, a privát stég és a fürdődézsa a szabad ég alatt még különlegesebbé teszi, ráadásul a szálláshely Budapesttől mindössze 1 órás útra, Ráckevén található. 

További részletek >>

Egyedi vendégházban pihennél?

Lujza-majori Kulcsosházak Lovasberény

A Lujza-majori kulcsosházak különlegessége, hogy közvetlenül a vízparton fekszenek, ezért az itt megszálló vendégek a napkelte és a naplemente látványában is gyönyörködhetnek a víz mellett.  Az öt ízlésesen berendezett teljes ház Lovasberény településen várja a vendégeket, ráadásul a kutyákat is szívesen látják. 

További részletek >>

Meseház a falu szélén Mátranovák

A frissen felújított 160 éves parasztház Mátranovákon, a Mátra északi lábánál fekszik, fél órás autóútra a Bükkszéki Gyógy- és Termálfürdőtől. A szálláshely ideális kis családi vagy baráti kikapcsolódáshoz, a kertben szalonnasütésre, tárcsázásra és bográcsozásra is van lehetőség. A házhoz sok lépcső vezet fel, ezért mesébe illő az elhelyezkedése.

További részletek >>

Új hotelek a Szallas.hu oldalán

Palatinus Boutique Hotel Pécs

A Palatinus Boutique Hotel karnyújtásnyira fekszik Pécs főterétől, a belvárosi szálloda igényes, innovatív, környezettudatos miliője, illetve a modern berendezés felhőtlen kikapcsolódást biztosít a mediterrán városban. A szobákban magas minőségű matracok, kényeztető ágyneműk és textíliák segítik a pihentető alvást

További részletek >>

Colors Holiday Hotel Siófok

A siófoki hotel légkondicionált, felújított szobákkal, medencével és aktív programokkal várja vendégeit az Ezüstpart Szabadstrandtól néhány lépésnyire. Napközben a Colors Beach Bistroban könnyű snack ételeket szolgálnak fel, a félpanziós ellátás pedig a hagyományos ízeket és a mediterrán ételeket ötvözi. A kisgyermekes szülők örömére a szálláshelyen gyermekmegőrzést is vállalnak

További részletek >>

Mala Garden Hotel Siófok

Földöntúli nyugalom, hullámok, kényelem és kényeztetés vár azokra, akik egy rendhagyó hotelben pihennének a Balaton partján, Siófokon. A hotel harmonikus építészeti kialakításával és egyedi belsőépítészeti hangulatával különleges élményt nyújt vendégei részére. Az olasz masszázskádak ellazítanak, míg a vízparti éttermek gasztronómiai kalandra csábítanak. 

További részletek >>

Még több élményre vágysz? Nézelődj az új programok és látnivalók között, és foglalj szállást a Szallas.hu oldalán >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version