Site icon Szallas.hu Blog

Varázslatos karácsony Budapesten – soha nem látott árakon!


Mi lenne akkor, ha idén tényleg valami extra meglepetéssel készülnétek szeretteiteknek az ünnep alkalmából? Különleges, sokcsillagos szálláshelyeket gyűjtöttünk nektek csokorba, hogy végre egy kis fényűzést csempészhessetek az életetekbe – ráadásul minden eddiginél olcsóbban! Böngésszétek át bátran a kínálatunkat és lepjétek meg magatokat, valamint szeretteiteket egy varázslatos, fővárosi karácsonnyal. Legyen varázslatos a karácsony Budapesten, mert az együtt töltött időnél nincs értékesebb!

Karácsony Budapesten – 5 mesés program, amit bűn lenne kihagyni

A remek szálláskínálat mellé remek programokkal is készültünk Nektek, hogy ne unatkozzatok egy pillanatig se a szabadság alatt. Gyertek velünk és megmutatjuk, hová érdemes menni decemberben a fényárban úszó fővárosban! 

1. Ikonikus épületek testközelből, melyek ingyenesen látogathatók

Városnéző kirándulás: Tegyetek egy túrát a kivilágított Andrássy úton, járjátok be a Budai Várnegyedet és fotózkodjatok a csodás panorámával, a háttérben a Halászbástyán!

Halászbástya a Budai Várnegyedben

Tipp: Ha pedig igazán különleges élményre vágytok – egy kis adrenalinnal fűszerezve -, akkor üljetek fel Budapest Óriáskerekére! Bár nem ingyenes, de szédítő látvány lesz!

Óriáskerék Budapest belvárosában

2. A karácsony ízei

Adventi vásár helyett: Idén sajnos elmarad a Vörösmarty térre rendezett Adventi vásár, de van helyette egy szuper ötletünk, ami nem töri meg az ünnepi hangulatot! Keressétek fel a Vintage Gardent, a belváros szívében, ahol varázslatos karácsonyi hangulattal készülnek az érkezésetekre. Ráadásul reggeltől estig tudtok választani a szuper étlapról a legfinomabb ételek közül! Próbáljátok ki!

Karácsonyi hangulatban

3. Jégtánc a korcsolyapályákon

Csepeli Jégpálya: Idén, november végétől megnyitja kapuit a különleges, Szent Imre téren álló jégpálya, melyhez egy egyedi, 150 méter hosszú jégfolyosó is tartozik. Korizzatok egyet közösen a szikrázó fények között és, ha elfáradtok, akkor pihenjetek meg a pálya mellett található büfében!

Csepeli jégfolyosó

Városligeti Műjégpálya: Száguldjatok a jégen páratlanul szép környezetben, a Vajdahunyad vára, a Szépművészeti múzeum és a Hősök tere szomszédságában!

Városligeti Műjégpálya

4. Gőzölgő forralt bor és mennyei kávék:

360 bar: Kuckózzatok be egy szuper igluba a 360 bar tetőteraszán, ahonnan elképesztő panoráma tárul majd a szemetek elé. Az itallapon fantasztikus forralt bort és többféle forró csokit is találtok – próbáljátok ki őket bátran, mert nem fogtok csalódni! Ne felejtsetek el asztalt foglalni, mielőtt elfogynak a helyek!

Budapest a madarak szemével

Gerbeaud Café: Melegítsétek fel a testeteket és lelketeket egy kiadós forró csokoládéval, teával vagy borral a Vörösmarty téren elhelyezkedő Gerbeaud Café-ban! Feltétlenül kóstoljátok meg a páratlanul finom süteményeket is, melyek 160 év tapasztalatával készültek!

Gerbeaud Café

5. Különleges élmény: karácsonyi mise

Térjetek be egy meghitt hangulatú karácsonyi misére a gyönyörű Szent István Bazilikába vagy a Mátyás templomba – előbbiben december 24-én, 18 órakor kezdődik szentmise, míg utóbbiban december 25-én 10-11.30 óra között ünnepélyes nagymisét tartanak.

Szent István Bazilika

Szuper 4 csillagos hotelek, remek árakon: mindez 12 ezer Ft/fő/éj alatt!

Ízléses elegancia: The Three Corners Lifestyle Hotel Budapest ****

Egyedi stílus és letisztult formavilág jellemzi leginkább ezt a modern berendezéssel bíró szálláshelyet, mely egy könnyed sétára helyezkedik el a történelmi belvárostól. Válasszátok a gazdag reggelit, a lazító infraszaunát, és egy olyan hotelt, melynek lelke van!

Ahol a múlt és jelen összeér: Klebelsberg Kastély Hotel Budapest ****

A régi és az új találkozása ötvöződik a Klebelsberg Kastélyban, ahol nem csak a kulturális örökséget őrzik, hanem szuper szállásajánlattal is szolgálnak az ide látogatóknak. Pihenjetek páratlan környezetben és élvezzétek ki a Budai-hegyek közelségét, mely remek kirándulási lehetőségeket is rejt, ha nem csak a fővárost szeretnétek meglátogatni!

Kényeztető pillanatok: Mamaison Hotel Andrássy Budapest ****

A Hősök terétől és a Városligettől is szinte karnyújtásnyira találjátok ezt a komfortos kényelemmel megáldott butikhotelt. Kényeztessétek magatokat olyan szuper szolgáltatásokkal, mint a szobai masszázs vagy az ínyenc reggeli!

A Kelet érintése: Marmara Hotel Budapest ****

Egy csipetnyi keleti hangulatot csempészhettek a vakációba, ha ezt az egyedi szállodát keresitek fel. Tágas terek, kényelmes berendezés szolgáltatja azt az egyedülálló harmóniát, amivel igazán otthon érezhetitek magatokat. Ne felejtsétek el felkeresni az 500 méterre található Flippermúzeumot se!

Luxus, wellness-szel fűszerezve: The Hotel Unforgettable Hotel Tiliana by Homoky Hotels & Spa ****

Egy patyolattiszta, minden igényt kielégítő szállodát kerestek, ahol még frissítő wellness kalandok is várnak rátok? Akkor ne menjetek sehová, mert ebben a Budai-hegyek gyűrűjében fekvő hotelben mindent megtaláltok! Szaunázzatok, majd élvezzétek ki korlátlanul a medencét is a kényelmes szobák és a remek ízek mellett!

Terítéken a wellness örömök: Danubius Hotel Gellért Budapest ****

Töltődjetek fel a Gellért-hegy lábánál fekvő, páratlan hangulatú szecessziós szállodában, mely alig 50 méterre magasodik a Gyógyfürdő szomszédságában. Ha pedig itt jártok, akkor lazítsatok a hangulatos Gellért Sörözőben, és térjetek be megkóstolni a Panoráma étterem ízeit is!

Karácsonyi szállások a Budai várban

Hazánk első szállodája: Pest-Buda Design Hotel Budapest ****

Igazi történelmi ritkaságnak számít ez a hely, mely a XVII. században fogadta első vendégeit, mint Magyarország első szállodája. A kifinomult stílus, a barátságos vendégszeretet és a színvonalas minőség azóta is szerves része a hotelnek, ami azóta modern berendezéssel egészült ki és pazar ízeket is kínál. Nézzétek meg!

300 év modern köntösben: Monastery Boutique Hotel Budapest ****

Nem kedvelitek a szokványos hoteleket? Akkor próbáljátok ki ezt a szálláshelyet, melyet egy 300 éves múltra visszatekintő apátsági épületben alakítottak ki! A felújítás nyomán légkondicionált, tágas és minden igényt kielégítő, modern szobák várnak rátok. Fedezzétek fel Budapest látványosságait is, melyek körbevesznek titeket!

Stílusrajongóknak: Belvárosi design és boutique hotelek

Tetőterasztól a jakuzziig: Hotel President Budapest ****

Hívogató kényelem, luxussal és wellness élményekkel fűszerezve – ezt adja nektek ez a páratlan butik hotel. Kávézgassatok a varázslatos tetőteraszon, merüljetek el a medencében, a jakuzziban, vagy a forró szaunák melegében és töltődjetek fel ebben az exkluzív környezetben!

Tetőtéri medencével: Cortile Budapest Hotel Budapest ****

Úszás közben is elképesztő pillanatokban lehet részetek, ha ezt a szálláshelyet választjátok. Itt ugyanis a tetőtéri medencéből szemlélhetitek meg a panorámás kilátást! Az egyedülálló stílussal és építészeti megoldásokkal bíró szobák pedig hamar rabul ejtik majd a szíveteket.

Városnézéshez tökéletes: Mercure Budapest Korona Hotel ****

Valódi közlekedési csomópontban fekszik a hotel, így ideális választás egy városnéző túra kiindulópontjának. Ráadásul szuper kényelmes szobák, kedves személyzet és remek ételek szolgálják a pihenéseteket. Ha pedig kedvetek tartja, akkor a mozgás örömének is hódolhattok a fitneszteremben!

Frissítő feltöltődés: Stories Hotel Budapest ****

Remek kávézók és éttermek ölelik körül a hotelt, melyek csak arra várnak, hogy felkeressétek őket. Látogassátok meg a karnyújtásnyira fekvő Zsinagógát és a Szent István Bazilikát, majd este engedjétek át magatokat egy kényeztető masszázsnak! Jó pihenést!

Ellentétek vonzásában: Ambra Hotel Budapest ****

Budapest szívében rejtőzik ez a tip-top hotel, mely bár csendes kis mellékutcában húzódik meg, mégis pár perc sétányira innen már a pezsgő, belvárosi nyüzsgés fogad titeket – az Andrássy úttal és a Gozsdu udvarral. Költözzetek be ide pár napra (vagy többre) és élvezzétek ki a fejedelmi reggelit és a stílusos szobákat!

Családbarát választás: Bo33 Hotel Family & Suites Budapest ****

Egy exkluzív, modern és családbarát helyet kerestek a pihenéshez? Nem gond! Ez a hely ugyanis minden kritériumnak megfelel. Szuper büféreggeli, gyönyörű lakóterek és gyermekbarát szolgáltatások várnak rátok. Ráadásul 12 éves korig nem kell fizetni az itt töltött éjszakákért sem!

A lehetőségek birodalma: Hotel Memories Budapest****

Színvonalas szolgáltatásokkal, pezsgőfürdővel, szaunával és fitneszteremmel is találkozhatnak azok, akik ezt a szuper szállodát választják. A 62 ízlésesen berendezett szobában síkképernyős tévé és kávékapszulák is lapulnak. A bőséges, svédasztalos reggeli után pedig garantáltan nem maradtok éhesek.

Karácsony luxuskivitelben, hihetetlen árakon a főváros legjobb szállodáiban: már kb. 20-30 ezer ft/fő/éj áron!

Mesés kilátások: InterContinental Hotel Budapest *****

Varázslatos panorámát ígér nektek ez az ötcsillagos szálloda, mely közvetlenül a Dunakorzón magasodik, pár lépésnyire a hömpölygő folyótól. Gyönyörködjetek a Budavári Palotában a csodaszép szobákból, élvezzétek a spa-részleg felejthetetlen kényeztetését és töltődjetek fel zavartalanul a szabadság perceiben!

A Duna korzó és a Lánchíd mellett kivételes panorámával rendelkező szobák várnak rátok

Elveszni a panorámában: Hotel Clark Budapest***** +superior

Ti is megérdemeltek már egy kis luxust, ezért ideje felkeresnetek a Hotel Clark Budapest***** +superior-t, ahonnan akár a fürdőkádból is átélhetitek a festői kilátást, mely a Lánchídra nyílik. A szuper szobák mellett pedig káprázatos ételkölteményeket is megkóstolhattok az étteremben, amit a 24 órás fitneszteremben lemozoghattok. Ne felejtsetek el szaunázni sem!

A Duna és a Lánchíd másik oldalán panorámával rendelkező szobák rejtőznek

Wellness örömök, páratlan helyszínen: Párisi Udvar Hotel Budapest in Hyatt’s Unbound Collection *****

Budapest szívében találjátok ezt a ragyogó építészeti remeket, ahol a múlt varázslatos pillanatai eggyé válnak a jelen kényelmével. Határtalan eleganciát, luxust és törődést kaptok, ha megérkeztek, melyet biztosan sosem felejtetek el. Élvezzétek ki a 115 négyzetméteren igénybe vehető wellness szolgáltatásokat is, melyek színes szauna kínálatot, pezsgő jakuzzit és relax szobát is rejtenek!

Pesti luxus és nosztalgikus hangulat, mely „Kevin” és a New York Plaza Hotel hangulatát idézi

Kalandok bűvöletében: Ensana Thermal Margitsziget**** +superior

Csodaszép zöld környezetre, wellness paradicsomra, izgalmas ízekre és szuper kalandokra vágytok? Nem kell tovább keresgélnetek, mert megtaláltátok! Utazzatok el ebbe a Margit-szigeten megbújó hotelbe, ahol az úszó-, a termál- és az élménymedencében is elmerülhettek! A szálloda körül futópálya vár, ha pedig szeretnétek, akkor bringót vagy kerékpár is bérelhettek.

16 éves koring ingyenes: Mercure Budapest City Center**** +superior

A Vörösmarty tér nyüzsgő forgatagától alig 300 méterre, a Váci utca szívében magasodik a Mercure Budapest City Center**** +superior illusztris épülete. De a könnyű megközelíthetőség mellett az stílusos megjelenés és a finom ízek is foglalásra csábítanak majd benneteket. Nagyobb gyerekekkel is tökéletes választás, ugyanis 16 éves korig nem számítanak fel díjat az itt töltött éjszakákért.

Fényűző megoldások: Mystery Hotel Budapest *****

A misztikus titkokba burkolózó, eklektikus épületbe lépve valódi elegancia fog majd titeket. Csodáljátok meg a fényűző barokk kertet, a varázslatos spa világot és induljatok felfedezőútra a kiváló étterem mennyei fogásaival! A nap végén pedig komfortos és kényelmes ágyban hajthatjátok álomra a fejeteket. Ne mulasszátok el ezt a páratlan élményt!

Bármelyik szálláshelyet válasszátok is, melléfogni biztosan nem tudtok, mert minden hotel felejthetetlen élményekkel ajándékoz majd meg benneteket és szeretteiteket is… Foglaltatok már? >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version