Site icon Szallas.hu Blog

Varázslatos vendégházak Egerben és környékén


Eger látnivalóit lehetetlen egyetlen napba belezsúfolni – főleg akkor, ha a város határain túl is nézelődnétek. Ezúttal remek szálláshelyekkel készültünk nektek, ahol önálló vendégházak és apartmanok kínálják a gondtalan vakáció örömét Egerben. Kalandokra fel!

Varázslatos vendégházak Egerben és környékén

1. Főszerepben a hangulat: Kőporos Villa Eger

Nagyobb társasággal vagy családdal terveztek egy kis kiruccanást? Akkor ne gondolkodjatok tovább az úti célon! Ez a takaros, 4 szobás, 8 férőhelyes vendégház csak rátok vár! A komfortos berendezés mellett ki kell emelni a hangulatos teraszt is, ahol a környék remek borait is megízlelhetitek. A jól felszerelt konyhában és a szuper kerthelyiségben pedig mennyei ételeket varázsolhattok az asztalra. Jó hír, hogy Eger történelmi belvárosa és a mesés fürdő is egy rövid sétával elérhető.

2. Az otthon kényelme: Boros Vendégház Eger

Otthonos, takaros és tágas – talán e szavakkal lehetne leginkább jellemezni a Boros Vendégházat, de ugyanúgy illik rá a jól felszereltség és a kényelem is. A 3 szobában összesen 6-an fértek majd el, a hatalmas konyhában pedig bármit elkészíthettek, amit szeretnétek. Ráadásul Eger csodás látnivalói is pár perc sétával elérhetők. Nézzétek meg az Egri várat és a Dobó teret is!

3. Csillagfényes éjszakák: Szőlőcskei Vendégház és Pihenő Eger

Az érintetlen természet csábít titeket? Akkor ezt a szőlőtőkékkel szegélyezett, igényes vendégházat nektek találták ki. Gyönyörködjetek a festői panorámában, mely a Bükk hegységre nyílik és élvezzétek ki a háborítatlan békét. Az amerikai konyhában mindent megtaláltok, amire szükségetek lehet a szakácskodáshoz, a 2 szobában (melyben összesen 5-en fértek el) kipihentetitek a környékbeli séta fáradalmait. Felhőtlen éjszakákon pedig vesszetek el a káprázatos, csillagos égboltban!

4. Romantikus hangulat: Tölgyes Menedék Noszvaj

Ez a designos kis kuckó ideális ahhoz, hogy elmeneküljetek a stressz elől, mert ha nem szeretnétek, akkor ki sem kell mozdulnotok, ugyanis televízió, társasjáték, könyvek és fürdődézsa is lapul az idilli rejtekhelyen. Élvezzétek ki ezt a fantasztikus helyet, a csendet és a békét – na és persze egymás társaságát!

5. Barátságos és bababarát: Mandula Vendégház Eger

Segítőkész, figyelmes házigazdák várnak benneteket ezen a barátságos, bababarát szálláshelyen, ahol nem lesz panasz a tisztaságra és a jól felszereltségre sem. A két otthonos szobában összesen 5-en fértek el. Használjátok ki a szuper kerthelyiséget, ahol grillezhettek, bográcsozhattok és szalonnát is süthettek!

6. Családok kedvence: Alma Relax Vendégház Egerszalók

Gyönyörű vendégházat mutatunk nektek, ami remek szálláshely lehet, ha többen indultok útnak. A 12 fős üdülőház csodaszép udvarral és belső térrel rendelkezik. Ejtőzzetek a hatalmas teraszon, szakácskodjatok a modern konyhában és egy szuper nap után pihenjetek meg a pihe-puha kanapén! 

7. Természetbarátoknak: Lak-Völgyi Üdülőház Bélapátfalva

Egertől 20 km-re, festői környezetben fekszik Bélapátfalva, ahol a természetjárók biztosan nem fognak unatkozni. A környék kitűnő túralehetőségeket rejt, az összkomfortos üdülőházban pedig bármikor megpihenhettek – akár 5-en is. A szuper felszereltséggel rendelkező konyhában tea- és kávéfőző, valamint szendvicssütő is található. Lazítsatok a hangulatos kertben, ahol a mesterséges tavacskán fahíd ível át!

8. Városnézéshez tervezve: Holló Vendégház Eger

Szeretnétek felfedezni Eger látnivalóit testközelből, de mégis nyugodtan pihenni? Akkor ez a belvárosi, kétszintes vendégház ideális számotokra. Modern, légkondicionált helyiségek, szuper konyha, igényes fürdőszoba és mediterrán kert fogad majd titeket, ha ide foglaltok.

9. Minden igényhez: Sunrise Vendégház Eger

A 6 fős üdülőház zöldövezetében található, így remek választás mindazoknak, akik szeretnék élvezni a város közelségét, de vágynak a csendes kikapcsolódásra is. Ebben az ízléses házikóba ti is hamar beleszerettek majd, mert a remek felszereltség és az esztétikus megjelenés itt kéz a kézben jár. Kellemes nyaralást!

+1 letisztult és kényelmes: Aranyudvar Apartman Eger

Utoljára egy kakukktojást hagytunk, mely nem önálló ház, de egyediségével mégis felkívánkozott a listánkra. Modern, letisztult design jellemzi a légkondicionált, 48 négyzetméteres Aranyudvar Apartmant, mely a történelmi belváros szívében helyezkedik el. Az amerikai konyhában kedvetekre süthettek-főzhettek, este pedig bekuckózhattok a tévé elé. A bababarát szálláshely ráadásul 3 éves korig ingyenes.

Még több helyet is megnéznél Egerben a vendégházak közül? Kattints a szallas.hu kínálatáért >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version