Site icon Szallas.hu Blog

Velegi Kaland Tanya Vendégház Nagyveleg – a tökéletes tóparti wellness vendégház


Nem létezik olyan esemény, aminek ne lenne a lehető legjobb helyszíne a Velegi Kaland Tanya Vendégház Nagyveleg. Nem csak akkor fogadnak tárt karokkal, ha családi körben vagy barátokkal együtt szeretnétek a világ zajától elvonultan pihenni és élvezni a természet ajándékait. Szívesen látnak akkor is, ha tábort, szilveszteri bulit vagy céges csapatépítőt szerveznél igényes környezetben. Ha olyan helyet vadászol már hosszú ideje, amely a tömegtől távol esik, sokan elfértek, nincsen más vendég rajtatok kívül, és kikapcsolódási lehetőségek sokaságát kínálja, akkor ne is kutass tovább! A Tanya az a hely, amit kerestél.

Velegi Kaland Tanya Vendégház Nagyveleg

Mi vár benneteket a Velegi Kaland Tanya Vendégház Nagyvelegen?

Dióhéjban: minden, amit csak kívánhattok a tökéletes kikapcsolódáshoz, épületen belül és kívül. Természet és épített környezet teljes harmóniában élnek itt együtt, a Vértes és a Bakony találkozásánál. Az eldugott vendégház zöldellő dombok között, egy 5,5 hektáros tiszta vizű tó partján épült fel, és minden négyzetméterén újnál újabb fantasztikus szórakozási lehetőségeket találsz. A tavon ingyenesen csónakázhattok, tutajozhattok, sőt, nyáron kipróbálhatjátok a világ egyik legnépszerűbb vízi sportját, a SUP-ot is (Stand Up Paddle). Az országban egyedülálló módon a Velegi Kaland Tanya Vendégház saját SUP flottával rendelkezik. 

A vendégház saját SUP flottával rendelkezik

A kisgyerekek bizonyára nagy örömmel veszik majd birtokba a tóparti vendégház kerti játszóterét, az aktív pihenést kedvelő kamaszok és felnőttek pedig óriási bajnokságokat rendezhetnek a homokos strandröplabda pályán, vagy hadra foghatják a focikapukat. Ha kedvezőtlen az időjárás és szívesebben töltitek az időt a házban, társasjátékok, kártyák és egy darts tábla gondoskodik majd a szórakozásotokról. A tágas és hangulatos közösségi tér és a teljesen felszerelt amerikai konyha szinte csábítanak nagy, közös főzésekre, és persze itt lehet központi helye az évszázad legmenőbb szilveszteri bulijának is.

A tágas és hangulatos közösségi tér

Modern berendezés a fenntarthatóság jegyében a Velegi Kaland Tanya Vendégházban

A családok és társaságok számára ideális szálláshely kialakítása és berendezése egyaránt a fenntarthatóság és a környezet védelmének fontosságát hirdetik. A fűtést napelemek biztosítják, a kényelmes ágyakat pedig ügyes kezű és kreatív mesterek újrahasznosított raklapokból készítették. Az ízléses és igényes berendezésű privát szálláshelyen 7 hálószobában összesen 19 vendéget tudnak egyidejűleg elszállásolni többféle szobakiosztásban, így mind családok, mind pedig párok megtalálják a számukra megfelelőt. Akármelyik szobát is választjátok, tisztaság és harmónia fogad majd benneteket.

7 hálószobában 19 vendéget tudnak elszállásolni

Testet-lelket felüdítő wellness élmények

A Velegi Kaland Tanya Vendégház Nagyveleg az egyik legjobb vidéki wellness vendégház, mely hihetetlen élményekkel nyűgözi le az ide látogató szerencséseket. Az egész évben nyitva tartó szálláshely mellett 12 fős kültéri szaunában melegedhettek csípős őszi és téli estéken, ám biztos, hogy egyértelmű kedvencetek a fűthető szabadtéri fürdődézsa lesz, amelyben egyszerre nyolcan is elfértek. Semmihez nem fogható élmény télen nyakig merülni a dézsa simogatóan meleg vizében, miközben a csillagos ég borul fölétek, s a hideg levegőt szinte harapni lehet. 

Nagy kedvenc a fűthető szabadtéri fürdődézsa

Programok a Velegi Kaland Tanya Vendégház Nagyveleg környékén

Aki egyszer megérkezik a Tanyára, nem siet kiszakadni bűvköréből. Ha mégis szívesen bejárnátok a vidéket, számos lehetőség kínálkozik. Húzzatok túracipőt vagy pattanjatok kerékpárra, és kiránduljatok egy nagyot a vendégházat övező erdőségekben. Imádjátok felfedezni letűnt korok mementóit? Ha a válaszod igen, keressétek fel a néhány kilométerre magasodó Csókakő várát, melynek meghódítása szintén élményszámba menő túra.

Ha kedvetek támad kulináris élvezetekre, szerveznek számotokra bor- és sajtkóstolót, ami szinte kötelező program itt, a híres móri borvidéken. Kipróbálhatod a vidéki élet szépségeit is, hisz lehetőségetek van lovaglásra, lovaskocsizásra, sőt, merészebbek beülhetnek egy traktor kormánya mögé is.

Még több kihagyhatatlan programot és látnivalót találsz itt, melyek elérhetőek Nagyvelegről >>

A merészebbek beülhetnek egy traktor kormánya mögé is

A Velegi Kaland Tanya Vendégház Nagyveleg télen-nyáron vár benneteket csodaszép környezetben, wellness szolgáltatásokkal, a Móri Borvidék peremén. Te se hagyd ki az eldugott tóparti vendégház adta élményeket, foglald le szállásodat már ma a szálláshely adatlapján itt >>

(fotók: szallas.hu)


Exit mobile version