Site icon Szallas.hu Blog

Virágzó Balaton – Kőröshegyi tulipánszüret helyett rendeld házhoz a virágot!


Képzeld el, hogy több mint 170 ezer tulipán között állsz a domboldalon, ahol finom virágillat vesz körbe, és rálátsz a Balatonra. Ugye jól hangzik? A Kőröshegyi birtokon áprilisban sajnos elmarad a tulipánszüret a koronajárvány-vírus miatt, de idén először akár az otthonunkba is rendelhetünk a virágokból, ezzel is segítve a termelőket. 

Tulipántenger

Idén áprilisban negyedik alkalommal került volna sor az ország legnagyobb és legnépszerűbb tulipánszüret eseményére a Balaton déli partján. Aki járt már itt korábban, soha nem feledi azt a látványt, amit a végtelen tulipánmezők nyújtanak. 2020-ban sajnos személyesen nem élhetjük át ezt az élményt, de akár ajándékba, akár az otthonunkba is rendelhetünk a mesés virágokból az alábbi linken keresztül.

A rendeléssel támogatni tudjuk a birtokot és hozzájárulhatunk, hogy 2021-ben is legyen Kőröshegyi tulipánszüret a Balaton partján.

Arra kérünk mindenkit,
– aki eljött volna,
– aki tudja, hogy évről évre mennyit dolgozunk a szolgáltatások és a birtok fejlesztésén,
– aki látja, hogy minden időnket, emberi és anyagi erőforrásunkat ebbe fektetjük bele,
– aki elhiszi, hogy szükség van Magyarországon egy olyan helyre, ahol százezerszál nőnek a virágok minden évben,
hogy TÁMOGASSON bennünket, jelezze Levendulaszüret Kőröshegyen 2020. június 5-től eseményünknél, hogy érdeklődik/ott lesz és persze ha az élet engedi, lehetőleg gyertek is el minél többen! Színes tulipánmezők ekkor már nem lesznek, de a hét hektárnyi levendula még gyönyörűbben mutat és még finomabban illatozik! – olvasható az esemény facebook oldalán.

Vágott tulipánt rendelni az alábbiak szerint lehet:

10 szál 1500 Ft + postaköltség
20 szál 2700 Ft + postaköltség
30 szál 4000 Ft + postaköltség
40 szál 5000 Ft + postaköltség
60 szál 7500 Ft +postaköltség
100 szál 12500 Ft +postaköltség

Fizetési mód: Banki előre utalás
Postaköltség: 1500,- forint

A virágokat futárszolgálattal küldik házhoz, a szállítási idő feladástól számított 1-2 nap.
Postára adás a vételár beérkezését követő 1-14 munkanapon belül (a virágok növekedésétől függően). A virágok színe, fajtája csokronként eltérő!

A Kőröshegyi Levendulás kézműves termékeket árusító boltja a helyszínen nyitva tart 2020. április 4-től minden nap 9-15 óráig!

Szállástippek a közelben:

Borkúti Panzió és Apartman Balatonföldvár-Kőröshegy 

Fantasztikus helyen, a Balatonföldvár – Kőröshegy szőlő borította dombjai között található a szállás, mely egész évben nyitva tart. Rálátni egyrészt a völgyben fekvő falura, másrészt a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre is. A csend és a nyugalom garantált.

 

Aszfalt Vendégház Balatonföldvár 

Egyszerű, de barátságos 2-3-4 ágyas szobákban szállhattok meg, melyekhez erkély is tartozik. A balatonföldvári kikötő és a városközpont is elérhető egy kényelmes sétával.

Főnix Hotel Balatonföldvár 

Ha valami exkluzívabbra vágytok, ez a négycsillagos wellness szálloda a legjobb választás. Mivel egy századfordulón épült villában alakították ki, felidézi az elegáns régi idők hangulatát, miközben modern kényelemmel szolgál. Az étteremnek gyertyafényes kerthelyiség része is van. 

BF Hotel Balatonföldvár** 

A hotel Balatonföldvár legszebb részén, a Kvassay sétány mellett, közvetlenül a vízparton található. 30 kitűnően felújított szobával és olyan szabadidős szolgáltatásokkal várnak, mint vízi sportok, kert napozóágyakkal és játszótérrel, bográcsozási lehetőség, vagy éppen biliárd.

Páros Faház Balatonföldvár 

Párok, figyelem! 2 személyes, franciaágyas faházikó vár titeket Balatonföldvár szívében. A kiülős résszel rendelkező, hangulatos házikóhoz medencehasználat is jár, és ingyenes kerékpárhasználatot biztosítanak, hogy felfedezhessétek a környéket.

Tamás Apartman Balatonföldvár 

A ’30-as években, polgári stílusban épült családi ház Balatonföldvár központjában található. A 8 férőhelyes, erkélyes apartman a tetőtérben kapott helyet. A gyerekek sem fognak unatkozni, hála az udvaron lévő játszó faháznak, homokozónak és hintának.

Mozduljatok ki a szabadba húsvétkor, vár a balatoni virágtenger! Az összes balatoni szállást itt találjátok >> 

(fotók: szallas.hu, shuttertstock, instagram)


Exit mobile version