Site icon Szallas.hu Blog

Wellness Heaven Awards – Európa 15 legjobb wellnesshotele


Wellness Heaven, vagyis mennyei wellness. Ez a neve annak a díjnak, amelyet minden évben Németországban adnak át Európa legjobb 15 wellnesshotele részére. Lássuk, melyek 2019 győztesei!

Öt kategóriában összesen 94.721 szavazat érkezett Európa legjobb wellnesshoteleire. Ám mielőtt még azt hinnék, ez is csak egy sokadik internetes szavazás volt, érdemes megnézni a verseny szakmai hátterét is!

Prémium wellness szállodák és luxus pihenés Magyarországon >>

Mit kell tudni a Wellness Heavenről?

A Wellness Heaven (www.wellness-heaven.de) oldalt 2006-ban alapította dr. Tassilo Keilmann kvantumfizikus, akik wellness szállodákat alapított és minősített Európában és Ázsiában. Több mint 25 millió oldalmegjelenítéssel a Wellness Heaven a vezető wellness guide a német nyelvű országokban. A 18 Wellness Heaven szállodai teszter rendszeresen jár a kiválasztott szállodákba, és bevált vizsgálati eljárás alapján értékeli azokat. A szállodatesztek során több mint 500 értékelési kritériumot elemeznek és algoritmusok alapján értékelnek, tesztjeit a német szállodaosztályozási rendszer keretében is elismerik. A portál főként Németország, Ausztria, Olaszország és Maldív-szigetek szállodáira összpontosít.

Európa 15 legjobb wellnesshotele 2019-ben

A Wellness Heaven munkatársai egész évben tesztelték a kontinens szállodáit, majd 500 kritérium alapján válaszották ki azt a 93-at, amelyet a legjobbnak találtak. Az értékelések a wellness, a gasztronómia, a szobák, az elhelyezkedés és a szerviz minősége alapján kerültek meghatározásra. Az így kialakult 93 hotel közül aztán internetes szavazás döntötte el, mely 15 wellness hotel lett Európa legjobbja!

A nevezett szállodák elsősorban Németországból, Ausztriából, Olaszországból, Spanyoloszágból és Svájcból kerültek ki. A Wellness Heaven Awards győztesei vagyis 1. helyezettjei között két szálloda található Németországban, kettő Olaszországban és egy Ausztriában. A 15 legjobb szálloda közül (1–3. rangsor) 5 van Németországban, 6 Ausztriában, 3 Olaszországban és egy Svájcban.

Íme a legjobbak!

WELLNESS & SPA kategória

1. Preidlhof Luxury DolceVita Resort *****

2. Jagdhof ***** Wellnesshotel

3. STOCK resort

GASZTRONÓMIA & GOURMET kategória

1. Weissenhaus Grand Village Resort & Spa am Meer

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa am Meer

2. Posthotel Achenkirch

Posthotel Achenkirch

3. Sonnenalp Resort

SZOBÁK ÉS LAKOSZTÁLYOK kategória

1. Quellenhof Luxury Resort Passeier *****

3. Reischlhof ****s WELLNESS & GENUSS

3. Alpenresort Schwarz

ELHELYEZKEDÉS ÉS KÖRNYÉK alapján

1. Schloss Elmau

2. Natur- und Wellnesshotel Höflehner 4*s

Natur- und Wellnesshotel Höflehner 4*s

3. DolceVita Hotel ALPIANA Resort

DolceVita Hotel ALPIANA Resort

SZERVIZ ÉS EXTRÁK alapján

1. Bio- und Wellnessresort Stanglwirt

2. Waldhaus Flims Alpine Grand Hotel & Spa

3. Interalpen – Hotel Tyrol GmbH

(forrás: wellness-heaven.de)


Hazai wellnesshoteleket a szallas.hu oldalán találsz >>


Exit mobile version