Site icon Szallas.hu Blog

Napfény, csobbanás, megérdemelt pihenés – Wellness szállások az augusztus 20-i hétvégére, ahol SZÉP kártyával is fizethettek!


Ha augusztus 20, akkor pihenés, wellness, szabadság, tűzijáték. A lényeg, hogy legyen néhány nap, amit a testi-lelki töltődésnek tudtok szentelni! Kiváló feltöltődés lehet ez a pár nap a hosszú, dolgos hétköznapok után. Összegyűjtöttünk nektek 13 kiváló wellness szállást az augusztus 20-i hétvégére, ami páros kiruccanáshoz és családi lazításhoz is megfelelő, és ahol fizethettek SZÉP kártyával is!

1. Grand Hotel Glorius Makó ****

Valami különlegesre vágytok? Akkor vár egy felejthetetlen hétvége wellness szolgáltatásokkal ebben a rendhagyó dizájnú hotelben. Az art deco stílus az 1920-as évek eleganciájába repít benneteket, a 100 méterre lévő Hagymatikum élményfürdőbe pedig kedvezményes belépővel mehettek át.

+Programtipp: Makón nem csak a Hagymatikum Fürdő kötelező program, hanem a Makói Lombkorona sétány is! 

2. Super Wellness Apartman Velence

Csodáljátok meg a velencei-tavi naplementét a teraszról, élvezzétek az apartman kiváló felszereltségű kényelmét, és a privát strandra járási lehetőséget! A családoknak is ideális szállás a Velence Resort and SPA Hotel területén található, így a tökéletes kényelem biztosított!

3. Danubius Hotel Annabella Balatonfüred ***superior

Balatonfüreddel nem lehet melléfogni. Ha nem akartok sokat gondolkodni, hogy hol is legyen az augusztus 20-ai hétvége eltöltve, válasszátok ezt! A hotel a Tagore sétány végében, a Balaton közvetlen közelében vár benneteket magas színvonallal, saját medencével, gyerekprogramokkal és privát stranddal a tóparton.

4. Ensana Thermal Hévíz ****

Hogy miért szuper választás ez a wellness szállás? Mert saját forrásából biztosítja számotokra ugyanazt a gyógyító termálvizet, ami a világhírű tófürdőben is megtalálható.

Hévíz első wellness- és gyógyszállodájaként a legtapasztaltabb szakemberek teszik felejthetetlenné a pihenéseteket, ráadásul a belső egészségetekre is figyelnek a fantasztikus reggeli – és vacsoraválasztékkal.

Napközben élvezhetitek a wellness vagy a tó nyújtotta élményeket, este pedig irány egy kellemes séta a hangulatos belvárosi korzón.

5. Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Meseszép kilátás a szobából egy igen különleges helyszínen: vagy az erdőség zöldje hullámzik majd a távolban, vagy a Dunakanyar ezüstös folyama, netán az impozáns Fellegvár a magasban, ami ráadásul este kivilágításban pompázik.

Wellness szolgáltatásokból és programlehetőségekből sem lesz hiány. Innen testileg-lelkileg felfrissülve fogtok hazatérni, az biztos!

+Programtipp: Adrenalinfüggőknek kötelező a Visegrád Gokart és Kalandpark, ami hazánk egyik legizgalmasabb élményparkja!

6. Hotel Villa Völgy Eger ****

Ha történelmi városnézést vagy bükki túrát terveztek a családdal, vagy netán a romantikus borvidék vonz a párotokkal, akkor ez a wellness hotel lesz számotokra a befutó!

A felújított szálloda luxus berendezéssel vár, a wellness részen pedig a termálmedencétől kezdve a sókamrán át a gyerekmedencéig nagyon sokféle lehetőség áll rendelkezésetekre.

Augusztusban tematikus vacsoraestekkel és különleges programokkal várja a hotel a vendégeit, amit a kedves személyzet és az igényes környezet tesz tökéletessé.

7. Holiday Resorts Balatonszárszó ***superior

Wellnesshétvége a Balaton egy csendesebb pontján, kifogástalan színvonallal? Ez a családbarát szállás hatalmas udvarral, kültéri medencével és privát napozóstéggel csábít egy csobbanásra.

A jakuzzi, szaunák, a nyugodt környék és a finom reggeli csak tetézik az élményt. Tökéletes helyszín, akkor is, ha családdal érkeztek, és akkor is, ha egy romantikus pihenésre vágytok!

8. Palma Superior Vendégház Szeged

Ha egy családias hangulatú wellness szállást kerestek nagyobb hotelek helyett, akkor Szeged szívében, a Tisza-partján is találtok ilyet. A vendégház érdekessége a sósvizes medence, amely pillanatok alatt a tengerpartra repít majd benneteket.

Tiszta, modern apartman pár perc sétára a városközponttól, így programlehetőségben sem fogtok hiányt szenvedni!

9. Club Dobogómajor Cserszegtomaj ***superior

Töltsetek el Hévíz és Keszthely szomszédságában, a Balaton közelében egy ígéretes, pihentető hétvégét! A wellness szállás legnagyobb előnye, hogy roppant környezetbarát, és csupa zöld veszi körül: ha elegetek van a városi zajból, itt friss levegő és a természet közelsége fog benneteket feltölteni.

Ráadásul állatbarát is, így a négylábú társakat sem kell otthon hagynotok.

10. Toldi Fogadó Tokaj ****

Hogy mivel tűnik ki a többi szállás közül a Toldi Fogadó Tokajban? Mindösszesen 18 szobával rendelkező szállás családias légkörrel vár benneteket, az étteremben igazi magyaros fogásokat élvezhettek, a wellness részlegen úszómedence, jakuzzi, szauna és sószoba is található, a helyszín pedig a történelmi Tokaj belvárosa.

És akkor még nem említettük az ínycsiklandó borokat, vagy a Bodrogra néző, teraszos, 5 fős apartmanrészt sem. Érdemes kipróbálnotok! 

10 tokaji látnivaló, amiért érdemes útra kelni >>

11. Danubius Hotel Helia Budapest ****

Ha az augusztus 20-ai hétvége székhelyének Budapestet szeretnétek kinevezni, a Danubius Hotel remek választás. A Duna partján található, 15 perc sétára a belvárostól, a wellness szolgáltatásai pedig igen széleskörűek. Pihenjetek és ünnepeljetek a fővárosban, ebben a közkedvelt, panorámás wellness hotelben!

12. Bassiana Hotel & Étterem Sárvár ****

Ha Sárvár, akkor fürdés – de nem csak a Sárvári Fürdőben van rá lehetőségetek! A hotel saját wellness részlegén is sokféle szolgáltatás vár, mindez ráadásul páratlan környezetben: az Arborétum és a Nádasdy-vár közvetlen közelében.

A tágas szobák családok számára is tökéletes kényelmet biztosítanak, a különleges belsőépítészet pedig garantálja, hogy ne unalmas helyen hajtsátok álomra a fejeteket.

13. Ditlin Panzió **** Pápa

Pápa egyik legpatinásabb részén, az Eszterházy úton található a Ditlin Panzió, amely modern kialakítással, igényes berendezéssel és harmonikus belső térrel rendelkezik. Családok, párok, átutazók számára is ideális, így az augusztus 20-ai hétvégére is tökéletes lehet.

Félpanziós ellátással, ingyenes kerékpárhasználattal és belvárosi elhelyezkedéssel várnak benneteket egy kellemes kikapcsolódásra!

Ne maradjatok otthon augusztus 20-án sem, irány egy pihentető hétvége, wellness élményekkel! Ha a fenti szállások mellett megnéznétek a teljes kínálatot, itt még találtok számos olyan wellness szállást, ahol SZÉP kártyával is tudtok fizetni >>

Ingyenes múzeumok országszerte augusztus 20-án >>

(Fotók: Szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version