Site icon Szallas.hu Blog

Szuper wellness vendégházak – távol a tömegtől


Jöhet egy jó kis szaunázás vagy egy kis pezsgés a jakuzziban? Szerencsére a melegebb és a hidegebb évszakok sem szabnak gátat a tökéletes pihenésnek, ugyanis hazai wellness vendégházak várják, hogy felfedezzétek őket… Mi pedig megmutatjuk, hol lapulnak a legjobbak, ahol ráadásul a tömeget is elkerülhetitek! 

Szuper wellness vendégházak – távol a tömegtől

1. Testi-lelki feltöltődés: SpaHome Villa, Dombóvár

A dombóvári 6 fős villában egy csipetnyi luxust is kaptok a nyaralás mellé. A csodaszép családi ház igényes belső tereket és jól felszerelt konyhát rejt magában. A gyönyörű kert pedig gondos kezek munkáját dicséri, ahol több élmény közül is választhattok: lazítsatok a szaunában vagy az egész évben működő, kültéri jakuzziban!

2. Minden évszakban: Szolid Bohém Vendégház, Szarvas

Akár 8-an is birtokba vehetitek ezt a barátságos házikót, ahol 3 kényelmes szobán osztozhattok. Szép időben grillezhettek a kerthelyiségben, valamint a medencét és a pezsgőfürdőt is kipróbálhatjátok. Akik szaunáznának, azoknak jó hír, hogy térítés ellenében azt is igénybe lehet venni!

3. Mediterrán hangulat: Leven-dülő Vendégház, Mozsgó

Hamisítatlan Provence-i hangulattal találkozhattok a Baranya-megyében megbújó Mozsgón. A mediterrán életérzést festői táj egészíti ki, amit a teraszon elhelyezett jakuzziból is megszemlélhettek – akár egy pohár bor társaságában. Élvezzétek ki a csendet, a tökéletes nyugalmat ezen a minden igényt kielégítő, 4 fős szálláshelyen!

4. Egy hely, ezer élmény: Delux Wellness Nyaraló Ház, Békésszentandrás

Tökéletes folyóparti kuckó, saját stéggel, ahol vízibiciklizni, kenuzni, valamint csónakázni is lehet. Ráadásul itt végre a horgászok is önfeledten hódolhatnak a szenvedélyüknek. A 7 fős nyaraló komfortos kényelemmel, a kert pedig szuper wellness kalandokkal ajándékoz meg titeket. A gyerkőcökről sem feledkeztek meg – ők imádni fogják a hintát, a csúszdát és a homokozót!

5. Tökéletes pihenés: Vadvirág Vendégház, Aggtelek

Kedves, vendégszerető tulajdonosok és egy barátságos szálláshely, ahol akár 13-man is kényelmesen elfértek – ezek a Vadvirág Vendégház védjegyei. Az igényes, modern környezetben dézsafürdő és szauna is a rendelkezésetekre áll. A különleges Baradla-barlang bejárata pedig alig 900 méterre fekszik. Fedezzétek fel innen!

6. Beltéri, fűtött medencével: Aqua Villa, Siófok

A Balaton ősszel és télen is jó választás. Foglaljatok az Aqua Villába, mely 4 szobával és 8 férőhellyel készül az érkezésetekre! A beltéri wellness élményeknek itt biztosan nem lesztek híján, és a jakuzzi, valamint a finn szauna mellett még úszhattok is pár hosszt a fűtött medencében! A hely ráadásul gyermek- és bababarát is, így számos szolgáltatással készülnek, hogy a legkisebbeknek is igazi feltöltődés legyen a nyaralás!

7. A harmónia nyomában: Börzsöny Wellness Vendégház, Borsosberény

Bájos vidéki hangulat, autentikus kiegészítők és egy csipet wellness – ezt mind megtaláljátok Borsosberényben! Itt nincs tolongás a szaunáért és a jakuzziért, hanem végre korlátlan ideig élvezhetitek ki a tökéletes feltöltődést. Este pedig közös mozizást csaphattok a nappaliban – válasszatok a Netflix remek kínálatából!

8. Fejedelmi kényelem: Luxus Wellness Apartman, Békéscsaba

Utáljátok a kompromisszumokat? Akkor felejtsétek el őket! Itt ugyanis egyet sem kell kötnötök. Fejedelmi kényelem, tökéletes felszereltség és magasszintű szolgáltatások várnak rátok. A gyönyörű belső terek mellett igazi édenkert rejtőzik az udvarban: sütögessetek, méregtelenítsetek a szaunában és masszíroztassátok ki izmaitokat a jakuzziban!

9. Romantikus kuckó: Vándortyúk Vendégház, Magyarszék

Rejtőzzetek el a világ elől és költözzetek be ebbe a romantikus házikóba, ahol mesés környezetben töltődhettek fel! A konyhában mindent megtaláltok, ami a sütéshez-főzéshez szükséges lehet, de a szállás többi helyisége is jól felszerelt és hívogató. Felár ellenében jakuzzi is igénybe vehető. Gyönyörködjetek a teraszról a csodás panorámában!

10. Madárdal a kávé mellé: Őrségi Lak-Tanya, Viszák

Az Őrség varázslatos vidéke számos kitűnő úti célt rejt – ezek közül az egyik a Lak-Tanya, Viszákon. Ébredjetek madárdalra, kortyoljátok a reggeli kávét kristálytiszta levegőn és pihenjetek a csodás, fedett teraszon, ahol dézsafürdő is helyet kapott! A felújított, igényes apartmanokból kettő is található a birtokon, így családdal és baráti társasággal is ideális választás ez a szálláshely.

11. Lazítás a természetben: Nyugalom Az Erdő Közepén Vendégház, Ruzsa

Szakadjatok ki a város zajából és válasszátok a Nyugalom Az Erdő Közepén Vendégházat, Ruzsán! A Dél- Alföld tanyavilága végre elhozza számotokra azt a békét, amit a rohanó hétköznapokban hiába kerestek. A 6 fős, 100 éves, felújított vendégházban komfort és felülmúlhatatlan vendégszeretet fogad majd titeket. Jakuzzizzatok az erdő ölelésében!

12. Vidéki nyugalom: Cimbora Tanya, Szentistvánbaksa

Ez a hangulatos, vidéki porta a Hernád folyó partján magasodik és minden igényt kielégít, miközben az otthon kényelemével szolgál. A szépen felújított egykori parasztházban az összes konyhai felszerelést megtaláljátok a sütés-főzéshez. Ráadásul korlátlan kávé és cappuccino fogyasztásról is gondoskodtak a házigazdák. Csobbanjatok egyet a fürdődézsában is!

13. Igazi tündérkert: Aralica Parasztház, Siklós

A siklósi szőlőhegyen bújik meg ez a tündéri, 7 fős parasztház, ahol minden évszakban páratlan emlékeket szerezhettek. A rusztikus szobák tökéletes kényelmet nyújtanak, a parkosított kertben pedig még egy tó is található. Bográcsozzatok a csillagok alatt, túrázzatok a környéken vagy próbáljátok ki felár ellenében a dézsafürdőt!

14. Kandalló és pancsolás: Kardos Villa, Nagykovácsi

A Budai-hegység szívében, az erdő mellett lapul ez a kis ékszerdoboz, mely modern berendezéssel, ízléses apartmanjával biztosan megdobogtatja majd a szíveteket. Vackoljatok be a kanapéra, a takaró alá, a kandalló mellé és élvezzétek a tökéletes harmóniát! A felhőtlen kikapcsolódást pedig a kültéri dézsafürdőben csak tovább fokozhatjátok!

15. Rönkház, pazar kilátással: Rönkfa Lak, Szilvásvárad

Aludjatok egy különleges szálláshelyen, ahol igazán közel érezhetitek magatokat a természethez! A Rönkfa Lakból lélegzetelállító kilátás nyílik Észak-Magyarország vadregényes vidékére! Borozgassatok a kandalló melegénél vagy burkolózzatok be a dézsafürdő párájába – a teljes kikapcsolódás garantált!

16. Minden korosztálynak: Tó-Kert Vendégház, Magyarpolány

A Bakony csodaszép vidékén terül el Magyarpolány, ahol a Tó-Kert Vendégházat érdemes felkeresni. Míg a gyerekek kiélvezik a játszótér örömeit, addig a felnőttek megmártózhatnak a fürdődézsában és ejtőzhetnek a szaunában.  A csodaszép teraszról pedig a tavat is megcsodálhatjátok.

17. Romantika vagy családi nyaralás: Barátságos Faházak, Kehidakustány

3 hangulatos kisház közül választhattok, ha ide látogattok, de melléfogni nem lehet, mert mindegyik komfortos és jól felszerelt. A patyolattiszta szálláshelyen gyönyörű, parkos kert vár rátok, ahol kerti sütögetést is tarthattok, miközben a gyerekek fociznak vagy birtokba veszik a játszóteret. Ne felejtsetek el relaxálni a kültéri finn szaunában! 

18. A világ tetején: Orchidea Vendégház, Zebegény

Elképesztő panorámát ígér a Dunakanyar szívében, Zebegényben található Orchidea Vendégház, ahol a 4 szobában 7 fő is elfér. A teljesen felszerelt konyha kávét és teát is rejt. Vegyétek igénybe felár ellenében a szuper jakuzzit is!

19. Jó borhoz, jó szállás: Hanna Vendégház, Somlószőlős

Szeretnétek kiegészíteni egy baráti borozgatással a nyaralást? Akkor válasszátok ezt a 8 férőhelyes szálláshelyet, ahol bor- és pálinkakóstolót is szerveznek nektek. A vendégház modern és jól felszerelt, valamint dézsafürdő is található a kertben. 

20. Múltidéző pillanatok: Inczédi Tanya, Ladánybene

A Bács-Kiskun megyei Ladánybene egyik legjobb szálláshelye az Inczédi Tanya. A felújított és kényelmes portán minden megvan a tökéletes nyaraláshoz. A tanyán még egy külön wellness kisház is helyet kapott hangulatos szaunával, de dézsafürdőzni is tudtok a birtokon. 

Nem találtad meg a tökéletes helyet? Sebaj, a szallas.hu oldalán több mint 100 wellness vendégház közül tudsz válogatni! >>

(fotók: szalla.shu, shutterstock)


Exit mobile version