Site icon Szallas.hu Blog

Wellnesscsomagok és programajánlók a március 15-i hosszú hétvégére


Nincs ötleted, hol töltse a család a március 15-i hosszú hétvégét? Szeretnétek wellnessezni, ugyanakkor jó lenne kirándulni és kihasználni a tavasz első napsugarait?

Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány wellnesscsomagot erre a hétvégére, emellett izgalmas programajánlókkal is kedveskedünk, hogy könnyebb legyen a választás!

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad ****

Március 15. a kastélyban teljes ellátással! Töltsd el a jól megérdemelt pihenésed festői környezetben, egy kis történelmi hangulattal fűszerezve! És ha ünnepi programra vágysz, látogass el a közeli egri várba, ahol idén is ünnepélyes zászlófelvonással és díszlövéssel kezdődnek a március 15-i programok. Ezen a napon a Dobó István Vármúzeum kiállításai és az ünnepélyes zászlófelvonás ingyenesen tekinthetők meg.

A csomag foglalható: 2018. március 15. – 2018. március 18. között (min 3 éj)

További részletek ⇒

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló ****+superior

Hotel Atlantis Hajdúszoboszló ****+superior

Töltsd a március 15-i hosszú hétvégét az Atlantisban! Félpanziós ellátással, a wellness és fürdőrészleg korlátlan használatával vár mindenkit a Hotel Atlantis Hajdúszoboszlón. Felnőtteknek egy üdvözlő ital és My Hsin-Ni arcmaszk jár ajándékba.

Az ünnepi hangulatról a Szoboszlói Torkos Napok gondoskodik, a fesztivál célja a régmúlt disznóvágások hangulatának felidézése. Fald fel Szoboszlót!

A csomag foglalható: 2018. március 14. – 2018. március 18. között (min 3 éj)

További részletek ⇒

Hotel Divinus Debrecen *****

Hotel Divinus Debrecen *****

Március 15-i hosszú hétvége a Hotel Divinus*****-ban! A 3 éjszakás csomagban a szállás mellett amerikai büféreggeli található, helyben készített a’la minute ételekkel és minden este félpanziós vacsorával a szálloda Dominus éttermében. Csütörtök, péntek és szombat este élőzene a Dominus étteremben. Kézműves foglalkozás kicsiknek, nyugtató levendulaolajos és frissítő joghurtos- mézes szaunaszeánsz a nagyoknak.

Mindeközben Debrecenben az év legédesebb hétvégéje kerül megrendezésre. Az ingyenes Édességfesztiválon kézműves csokoládé manufaktúrák, torták, bon-bonok, marcipánok, grillázsok, zsanna-manna, tea különlegességek, mézek, lekvárok, házi sütemények, szörpök, mézeskalácsok, cukor és glutén mentes finomságok várják a látogatókat.

A csomag foglalható: 2018. március 15. – 2018. március 19. között (min 3 éj)

További részletek ⇒

Elizabeth Hotel Gyula ****

Elizabeth Hotel Gyula ****

A gyulai Elisabth Hotel elegáns szobáival, bőséges félpanziós ellátással vár midenkit a márciusi hosszú hétvégén is. Felnőtteknek személyenként 1 alkalommal Várfürdő belépővel kedveskedik a szálloda.

Gyula városa bővelkedik látnivalókban, elég csak a gyulai várra, az Almásy-kastély Látogatóközpontra, a Kolbász Múzeumra vagy a Százéves Cukrászdára gondolni. Még több programlehetőség ⇒

A csomag foglalható: 2018. március 15. – 2018. március 18. között (min 3 éj)

További részletek ⇒

 

Hotel Residence Siófok ****+superior

Hotel Residence Siófok****

Tavaszi pihenés a Balaton partján? A Hotel Residence Siófok köszöntő itallal, bőséges büféreggelivel és izgalmas, kreatív animációs programokkal várja a családokat március 15-én. A csomag tartalma továbbá személyenként egy víztorony-belépő kávéval, valamint kerékpárbérlés lehetősége 50 % kedvezménnyel.

Siófok ebben az évszakban is számos programot tud kínálni: érdemes felkeresni a szarvasfarmot, a Rádiós Hírközlési Múzeumot vagy az Ásványmúzeumot. Még több siófoki látnivaló ⇒

A csomag foglalható: 2018. március 15. – 2018. március 18. között (min 3 éj)

További részletek ⇒

 


Még több szállás ⇒

TOP 20+1 családbarát szálláshely Magyarországon

 

 


Exit mobile version