Site icon Szallas.hu Blog

Wellnesshotelek a pünkösdi hosszú hétvégére – 2021


Még néhány nap és végre egy szabad hosszú hétvégének örülhetünk! 2021-ben a pünkösd május 23. és június 24-re esik, ami azt jelenti, hogy péntektől hétfőig 3 teljes napunk lesz a pihenésre, feltöltődésre, amire most talán még inkább szükségünk van. A pünkösd 2021-ben kicsit más lesz,mint eddig, de rengeteg szálláshely nyit újra ezen alkalomból. Természetesen a higiéniai szabályok szigorú betartása mellett. Ha szeretnétek kimozdulni a pünkösdi hétvégén, országszerte remek programok közül válogathattok. Ha pedig wellnessben töltenétek el az „ajándék” napokat, arra is van pár remek ötletünk. Íme, a legjobb wellnesshotelek a pünkösdi hétvégére!

Wellnesshotelek a pünkösdi hétvégére

Pünkösd az új kezdet, és egyben a nyári szezon kezdete. Ráadásul idén nem csak szimbolikus az újrakezdés: ez az első olyan hosszú hétvége, amikor kiszabadulhatunk a karanténból.

Thermal Hotel Harkány

A Thermal Hotel Harkány a méltán világhírű harkányi gyógyvizet saját belső és külső medencéikbe egyaránt bevezette.

Kényeztető szolgáltatásaik között kiemelkedő a 850 nm-es Wellness világ, ahol a masszázs és élményelemekkel felszerelt, de úszásra is kitűnően alkalmas medence, az egyedülálló hangulatot árasztó szaunafalu – bio, infra, finn szaunákkal, gőz- és törökfürdővel -, a külső nyári strandmedence és pool bár biztosítják a teljes kikapcsolódást és ellazulást. A Wellness világ színes kínálatát a napozóterasz, nyugágyak és alpesi környezethez hasonlatosan kialakított pihenősarok teszi teljessé.
Thermal Hotel Harkány további részletei >>

Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel Hévíz ****

Pihenj a pünkösdi hosszú hétvégén Magyarország legkedveltebb fürdőhelyén, egy négycsillagos szállodában! A felnőttbarát szálláshely maximálisan a kikapcsolódást szolgálja, exkluzív lakosztályok, látványos wellness részleg, valamint bisztro és étterem is várja a kizárólag 14 év feletti vendégeket. Ezután az embertpróbáló időszak után a szülők abszolút megérdemelnek egy kis pihenést és renegerálódási lehetőséget a pünkösdi hétvégén. Itt minden a felnőtt vendégekről szól, hogy felfrissülten visszatérve a mindennapokba újra a gyermekük legyen életük középpontja. Ugyanakkor nem csak a kikapcsolódni, de a gyógyulni vágyók is számos kezelés közül választhatnak. A superior szálloda mindössze 100 méterre a Tófürdőtől, a belváros szívében helyezkedik el.
Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel Hévíz **** további részletei >>

Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont  ****

A fővárostól alig egy óra autóútra, Kecskemét belvárosától pedig pár perc sétára található Magyarország első Four Points by Sheraton szállodája. A minden igényt kielégítő négycsillagos szálloda, kényelmes és rendkívül modern berendezésű, a legfelső szintjén kialakított wellness részlegben úszómedence, jacuzzi, szaunák, gőzfürdő és relaxációs szoba is segíti egy fárasztó nap után a feltöltődést. Az egész nap nyitva tartó fitness terem pedig kellemes kikapcsolódást kínál a sportot kedvelők számára. Ha egy kis játékra vágyunk, a bárban csocsó asztal is található.
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont  **** további részletei >>

Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred ****+superior

2021-ben az egyik legnépszerűbb pünkösdi úti cél nem más, mint a Balaton. Természetes, hogy sokan szeretnék vízparton tölteni ezt a három napos kikapcsolódást. A Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred különleges és kényeztető hely a párok számára, de ha családdal indultok útnak, komplett kis gyerekvilág biztosítja, hogy a legkisebbek se unatkozzanak. Mivel a szálloda közvetlenül a parton fekszik és saját partrésszel rendelkezik, elkerülhető a tömeg a Balaton parton, valamint csodás panoráma nyílik a szobákból. Az élménymedencék mellett, jacuzzi, gőzfürdő, kneipp taposómedence, gyerek- és bébimedence, masszázs szolgáltatás, infra és finn szauna, sókamra, továbbá jégzuhany szolgálja a teljes feltöltődést a kicsi és nagyok számára. A relaxációs részen túl fitness terem és bel és kültéri játszótér is tartozik a szállodához.
A Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred ****+superior további részletei >>

Hotel Piroska Bükfürdő ****

A bükfürdői Hotel Piroska épületkomplexumában felnőtt és gyermekwellness részleg egyaránt kialakításra került. Saját élményfürdő (beltéri élménymedence, szezonális kültéri medence), szaunavilág (finn-, bio-, infraszauna, tepidárium, gőzfürdő), és gyógyászati részleg garantálja a kikapcsolódást. A szálloda Bük város szívében található, így akár lehetőség nyílik csatlakozni a városi programokba is.
A Piroska Pünkösd további részletei >>

Aquincum Hotel Budapest****

A budapesti Aquincum hotel is újranyitja kapuit májusban. A város egyik legrégebbi részén Óbudán a duna-parton, a híres Margit-szigettel szemben, az Árpád-híd lábánál található a szálloda. Egyedülálló wellness részlegével ideális kikapcsolódási lehetőséget nyújt a fővárosban. Az Aronia Spa-ban fitnesz terem, úszómedence, szaunák és termálmedencék mellett, számtalan wellnesskezelés közül is válogathatnak az idelátogatók. Nem utolsó sorban pedig a hotel egyik nagy előnye, hogy könnyen felfedezhető innen a város, vagy akár Szentendre, Visegrád és a Dunakanyar környéke is.
Pünkösdi wellness az Aquincum Hotelben >>

Hotel Varga Tanya Kerekegyháza ***

A Varga Tanya Hotel Magyarország szívében, a Kiskunsági Nemzeti Park mellett helyezkedik el. Az új szobák nem csak tágasak, de exkluzív berendezésűek is, az ablakokból gyönyörű kilátás nyílik a gondosan ápolt kertre. A wellness szolgáltatások mellett, lehetőség van lovagolni és akár pusztaprogramokat is kipróbálni. Számos sportolási és szórakozási lehetőség vár mindenkit az évnek ebben az időszakában is.

Pünkösdi wellness a Hotel Varga Tanyán *** >>

Hotel Kapitány Sümeg ****+superior

Sümeg városa maga az élő történelem! A sümegi vár egyike a kevés, szinte épen maradt középkori erődünknek. Aki ide látogat, már vissza is repült a középkorba, megismerheti az akkori várnép életét, hétköznapjait, szokásait és a cseppet sem sötét középkor legfényesebb oldalát. De aki 21. századi kikapcsolódásra vágyik, az sem fog csalódni a négycsillagos superior szállodában, hiszen a mai kor minden kényelmével, 2 emeletes wellness-szel, masszázsokkal, éttermekkel várják a vendégeket.
A Hotel Kapitány Sümeg ****+superior további részletei >>

További szállástippek a pünkösdi hétvégére:

A pünkösdi ajánlatoknak itt még nincs vége! Nézz körül a szallas.hu oldalán. Ezek a legjobb ajánlatok pünkösdre >>


Exit mobile version