Site icon Szallas.hu Blog

Zöld Kert Apartman Szólád – csend, béke és romantika a Balaton szomszédságában


Mai úti célunk egy olyan idilli hely, amiről ha a városi forgatag közepén olvasol a telefonodon, azt gondolnád nem is létezik. Festői dimbes-dombos táj szívében, a Balatontól mindössze 4 km-re lelt otthonra ez a piciny falu, Szólád. Szóládon nem lakik sok ember, nincsenek nagy nyári forgatagok.  Viszont van kristálytiszta levegő, végtelenbe nyúló szőlőföldek, mosolygós, egymással törődő emberek és ezernyi csillag az égen éjszakánként. Ezen az apró csodáktól hemzsegő vidéken tengernyi vendégszeretettel vár téged a Zöld Kert Apartman!

Zöld Kert Apartman

Ide utazz, ha a stresszes hétköznapokat vidéki romantikára cserélnéd

A Zöld Kert Apartman kapujához érve, vidám csaholással üdvözöl Rozi, az öreg beagle kutyus. Ahogy belépsz, szemed elé tárul az árnyas fáknak, zöldellő bokroknak és vidám színű, illatos virágoknak otthont nyújtó hatalmas kert. Egy másik világba érkezel meg, hirtelen távolinak tűnnek a szürke hétköznapok és kézzelfoghatónak a csend, a nyugalom és a romantika.

Zöld Kert Apartman

Ezen a helyen a stressz tiltott szó. Kapcsold ki a telefonodat és lustálkodj a hatalmas, pihe-puha ágyban reggel, ameddig csak jól esik! Senki nem szól rád, ha mindössze arról szól a délelőttöd, hogy a kertben bóklászva megfigyeled, mennyit nőttek a virágok tegnap óta. Látogass pároddal a kiváló, 9,8-as értékeléssel büszkélkedő Zöld Kert Apartmanba és éld át a régóta vágyott, vidéki romantikát!

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT >>>

A modern tetőtér, ahol a csillagok alatt hajthatod álomra a fejed

Külön feljáróval közelíthető meg a modern és letisztult kialakításával rögtön elcsábító, természetesen klimatizált tetőtéri apartman. A hatalmas káddal felszerelt fürdőszobán kívül egy tágas térben található minden, ami egy romantikus pihenéshez szükséges. Az okosan tagolt térben vár egy jól felszerelt konyhasarok, ahol igazi élmény lesz a közös főzés egy jó üveg balatoni bor kíséretében!

Zöld Kert Apartman

Kényelmes kanapéival csábít pihenésre a nappali. Igazi szenzációja az óriásképernyős TV, mellyel garantált az összebújós mozi élmény esős vagy hűvösebb napokon.

Zöld Kert Apartman

A hálószoba hatalmas pihe-puha ágyikója szinte lustálkodásra utasít. Különleges élményben lehet itt is részed! A jókora tetőtéri ablakoknak hála, az ezernyi csillaggal felvonuló égbolt látványa mellett hajthatod álomra a fejed minden este.

MÉG TÖBB KÉP A KERTRŐL ÉS AZ APARTMANRÓL >>>

Egy lenyűgöző borvidék, ahol a legzamatosabb fehérborok készülnek

Megértjük, ha ebből az idilli mesevilágból legszívesebben ki sem tennéd a lábad egész nap. Azonban kétségkívül kijelenthetjük, hogy a romantika és a lelassulás legjobb barátai a minőségi és ízletes borok. Azokból pedig bőven találni errefelé! Ugyanis a 37 települést magába ölelő Balatonboglári borvidék részét képzi Szólád. A Dél-Balaton napsütötte smaragdzöld lankáin, első sorban zamatos gyümölcsös fehérborok kóstolhatók. De ne csüggedjenek a rozék és a vörösborok szerelmesei sem, számukra is nagyszámú mennyei nedűt kínál ez a vidék.

Balatonboglári borvidék

Ha megjött a kedved a borkóstoláshoz, remek hírünk van! A Zöld Kert Apartman a híres Szóládi Löszpincesor elején található. Ráadásul előzetes egyeztetés után, vendéglátóink nagyon szívesen segítenek a kóstolók megszervezésében. Sőt, akár az oda-visszajutásban is a segítségedre tudnak lenni, hogy ne kelljen a vezetéssel bajlódni! Neked tényleg csak annyi dolgod lesz, hogy sorra kóstolod a pincészetek finomabbnál finomabb borait, ízletes falatok kíséretében.

Indulhat a csillagtúra – hogyan tölts el plusz egy napot Szólád környékén?

A Zöld Kert Apartman tipikusan olyan szálláshely, ahol az idilli környezetben könnyen eltelik az idő semmittevéssel és pihenéssel. Nincs is ezzel semmi gond, mi viszont arra biztatunk, foglalj inkább egy nappal többet és fedezd fel a környék csodás látnivalóit! Segítségül összeszedtük neked, mi hogyan töltenénk el egy romantikus napot Szólád környékén:

Kőröshegyi Völgyhíd

Útra fel tehát, válaszd a vidéki idillt, a madárcsicsergést, a kristálytiszta levegőt, az ínycsiklandozó borokat, az összebújós romantikus estéket! Válaszd a Zöld Kert Apartmant!

(Fotók: szallas.hu, shutterstock)


Exit mobile version