Site icon Szallas.hu Blog

10 hotel, ahol lélegzetelállító a panoráma


Ki ne álmodozna néha arról, hogy a reggeli kávét egy olyan hotel teraszán fogyasztja el, ahonnan csodás panoráma nyílik a környékre? Vagy olyan medencében úszkáljon, ahol a háttérben az Alpok hegyvonulatai vagy a végtelen kék tenger húzódik? Európa több országában is találhatunk lélegzetelállító panorámával rendelkező hoteleket, sőt, Magyarországon is létezik ilyen mesés kilátás. Most ezekből válogattunk egy csokorra valót, nézzétek!

10 hotel, ahol lélegzetelállító a panoráma

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

A Dunakanyar egyik, hanem a legszebb panorámája tárul elénk Visegrádon, a Silvanus Hotel szobáiból és étterméből. Aki pedig egy medencében ülve gyönyörködne a tájban, itt azt is megteheti. Télen-nyáron!

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza ****+superior

Ha csodás őszi panorámát szeretnél látni és szívesen töltenéd az időt a friss hegyvidéki levegőn, irány a Mátra és azon belül is a Residence Ózon Wellness Hotel!

Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Mátraháza ****+superior

Panorama Resort & Spa Feusisberg *****

A Panorama Resort & Spa Feusisberg Svájc mesés vidékén kínál négycsillagos kényelmet, wellness szolgáltatásokat. Élvezd a panorámát a szabadtéri medencéből, majd melegedj a gőzfürdőben vagy a szoláriumban!

Panorama Resort&Spa Feusisberg*****

Willa Malinowa Zakopane

A Willa Malinowa Zakopane 12 szobával és két apartmannal várja a lengyel Tátra szerelmeseit. A szálláshely gyerekbarát, így gyerekágyneművel, fürdetőkáddal, asztali etetőszékkel, bébiétel-melegítési lehetőséggel, babajátékokkal és játszószobával felszerelt. A szobák és az apartmanok közül néhánynak saját erkélye, illetve terasza van, így van lehetőség élvezni a kellemes napfényt és a hegyek látványát anélkül is, hogy kilépnénk az épületből.

Willa Malinowa Zakopane

Hotel Kreuz & Post Grindelwald ****

A svájci Alpok ölelésében, csodálatos kilátással a hegyekre fekszik a Hotel Kreuz & Post Grindelwald, ahol télen-nyáron garantált a friss levegő, a háborítatlan természet és a tökéletes pihenés. A szállodában gőzkamra, pezsgőfürdő és többféle szauna áll a vendégek rendelkezésére.

Hotel Kreuz & Post Grindelwald

Hotel Solisko Štrbské Pleso Vysoké Tatry ****

A Csorba-tótól 500 méterre, a Tátra lenyűgöző hegyei között bújik meg a hotel, amely 28 szobával, saját étteremmel és ingyenes parkolási lehetőséggel várja vendégeit.

Hotel Solisko Štrbské Pleso Vysoké Tatry ****

Boutique Hotel More Dubrovnik*****

50 méterre a strandtól és csak néhány kilométerre Dubrovnik óvárosától találjuk a Boutique Hotel More ötcsillagos szállodát, amelynek étterméből és szobáiból is pazar kilátás nyílik a tengerre. Figyelem! A hotel kizárólag március 1. és november 30. tart nyitva!

Boutique Hotel More Dubrovnik *****

Casa D’Amore – Wohnung Matthew Zermatt

Milyen lehet reggelente a svájci Zermatt havas hegycsúcsainak látványára ébredni? A Casa D’Amore apartmanjaiban ezt is megtapasztalhatod!

Casa D’Amore – Wohnung Matthew Zermatt

Hotel30 – Adults Only Treffen ***

Kizárólag 17 éven felüli felnőtt vendégeket fogad az osztrák Ossiacher See partján álló Hotel30, amelyben 5 szoba és saját étterem gondoskodik a meghitt és bensőséges hangulatról.

Hotel30 – Adults Only Treffen ***

Jägerhotel Gerlitzen Karintia Annenheim

Tökéletes szálláshely közel a felvonóhoz. Csodaszép kilátás a hegyre, várra. Érdemes elmenni a Wörthi-tóra Velden luxus városát megnézni. Villach városkába is érdemes bemenni. (vendégértékelés a szallas.hu oldaláról)

Jägerhotel Gerlitzen Karintia Annenheim

Nem találtad meg a tökéletes panorámás szállást? Ne aggódj, a szallas.hu kínálatában még akad elég szuper hotel és apartman >>

(fotók: szallas.hu)


Olvass tovább >> Szállások, ahonnan a legszebb várakra nyílik panoráma


Exit mobile version