Site icon Szallas.hu Blog

Hová menjünk húsvétkor? – 13 remek szállástipp ünnepi pihenéshez belföldön


A szép tavaszi napsütés mindenkit előcsalogat a négy fal közül, és utazásra, kirándulásra csábít. Nincs is erre jobb alkalom, mint a húsvéti hosszú hétvége! Készítettünk is neked egy válogatást a legjobb húsvéti szállásajánlatokból Magyarországon, köztük több olyat is találsz, ahol különleges húsvéti programok várnak.

1. Fecskefészek Apartmanház Buják

Hollókő autentikus húsvéti programjairól biztosan sokat hallottál. Ha tervezed, hogy idén ellátogatsz az UNESCO Világörökség részét képező nógrádi falucskába, szállj meg a közeli Fecskefészek Apartmanházban! Gyönyörűen felújított, tornácos parasztház, mely nemcsak pompás kerttel, de wellness élményekkel is kényeztet.

A Hollókői Húsvét 2024 programjairól itt olvashatsz >>

2. Várkapu Panzió Eger

Az ország egyik legnépszerűbb városában, az egri Vár déli kapujánál találod a Várkapu Panziót, mely kitűnő bázisod lesz a környék felfedezéséhez. A műemlék jellegű épület klasszikus stílusát pompásan kiegészíti a szobák és a terasz modern berendezése, ahol családdal vagy párosan is kényelmesen pihenhetsz.

Programok Egerben >>

3. Hotel Aurum Hajdúszoboszló****

Hajdúszoboszló egyik legjobb szállodája különleges húsvéti ünnepi csomaggal készül. Szombaton és vasárnap ünnepi vacsorát szolgálnak fel, sokféle húsvéti finomsággal. A gyerekeket ajándék húsvéti bekészítés várja, a szuper wellness részleg nyitvatartását pedig meghosszabbítják. 

Hajdúszoboszló programkínálata >>

4. Colosseum Hotel Mórahalom****+superior

Az Év Szállása 2022 fődíjas Colosseum Hotel kisgyermektől nagyszülőig minden korosztálynak kínál kikapcsolódási, pihenési lehetőséget. Extra szolgáltatásként vendégeik díjmentesen vehetik igénybe a Szent Erzsébet Gyógyfürdő medenceszolgáltatásait.

Programtippek, ha Mórahalmon jársz >>

5. Elizabeth Hotel Gyula****

A gyulai vár közvetlen szomszédságában épült fel az Elizabeth Hotel, melynek számos szobájából a vár fenséges látványában gyönyörködhetsz. Egy pihentető húsvéti hétvége során a szálloda Tündérkert Wellness Centrumában napozóteraszt, aromakabint, szoláriumot és sóbarlangot éppúgy igénybe vehetsz, mint az élménymedencét és sokféle masszázst.

Ezt nézd meg Gyulán >>

6. Provence Birtok Decs

Ha már elképzelted, milyen lehet elvonulni a világ zajától egy pazar vidéki kúriába, akkor itt a lehetőség, hogy ki is próbáld. A Provence Birtok minden kényelemmel ellátott lakrészei biztosan elbűvölnek majd, a kertkapcsolatos lakosztályokhoz pedig még privát jacuzzi is tartozik. 

Decs környékének látnivalói >>

7. Natúra Panzió és Apartmanház Orfű

Élményszámba megy egy húsvéti pihenés az orfűi Natura Panzióban, mely helyi védettséget élvező épületegyüttesben kapott otthont. Ha szereted az állatokat és kisgyermekkel utazol, tökéletes választás ez a hely, hiszen nyuszikkal, kutyákkal, kecskékkel, juhokkal és lovakkal ismerkedhettek, a gyönyörű környezet pedig mindenkit levesz a lábáról.

Orfű jobbnál jobb programokkal vár >>

8. Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel****+superior

Töltsd a húsvétot Zalakaroson, a Park Inn by Radisson szállóban! A wellness hotel különlegessége, hogy közvetlen átjárást biztosít a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdőbe. Kicsik és nagyok számára egyaránt találsz itt élményeket, így mesestrand, adrenalin csúszdapark, szaunavilág, illetve vízgyógyászati- és masszázslehetőségek is várnak. 

Programötletek Zalakaroson >>

9. Gotthard Therme Hotel & Conference Szentgotthárd****

Díjnyertes szálloda vár húsvétkor is az ország legnyugatibb városában, Szentgotthárdon, ahol jókat ehetsz, pihenhetsz, akár családosan, akár pároddal érkezel. A hotel közvetlen átjárást és belépőjegyet biztosít a szomszédos Szentgotthárdi Termál- és Élményfürdőbe, ahol számtalan wellness élményben lehet részed.

Szentgotthárdon ezt nézd meg >>

10. Villa Terazza Panorama Apartman Sümeg

Lenyűgöző panoráma tárul a szemed elé a Villa Terazza luxusapartmanból, melynek üvegfalai a sümegi várra néznek. Már csak a kilátás miatt is érdemes ezt a szálláshelyet választanod húsvéti üdüléshez, de a masszázsfotel, az erkély és a Balaton közelsége még vonzóbbá teszik ezt a helyet.

Sümeg is nagyszerű programokkal vár >>

11. Skanzen Hotel Szentendre**

Szentendre neve egyet jelent a Skanzennel, ahol minden évben hagyományőrző húsvéti programok színes kavalkádja várja a családokat. Ha te is ide készülsz, foglalj szállást a szomszédos Skanzen Hotelben! A modern és barátságos szállóban kényelmes szobák várják a húsvétolásban megfáradt vendégeket.

A Szentendrei Skanzen 2024-es húsvéti eseményeit itt találod >>

Szentendre – egy csipetnyi délvidék a Dunakanyarban >>

12. Prémium Hotel Panoráma Siófok****

Húsvéti NYULatságok várnak Siófokon is, a Prémium Hotel Panorámában. Számíthattok meglepetés húsvéti bekészítésre a gyerekeknek, bőséges büféreggelire hagyományos húsvéti ételekkel, emellett színes húsvéti programok várnak kicsiket és nagyokat. 

Még több siófoki program >>

13. Mamaison Hotel Andrássy Budapest****

Budapesti húsvétozáshoz kitűnő hely a Mamaison Hotel Andrássy, mely a főváros leghíresebb korzóján áll, gyalogos távolságra a Városligettől. A hangulatos, bájos butikszálló pároknak és akár 6 fős családoknak egyaránt kínál szobákat.

Budapesti látnivalók sokasága vár >>

Bármerre is indulnál Magyarországon húsvéti üdülésre, jobbnál jobb szálláshelyek között válogathatsz. Találd meg és foglald le a legjobbat oldalainkon! >>

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Exit mobile version