Site icon Szallas.hu Blog

Ugorj fejest az élménybe! 7+2 közvetlen VÍZPARTI NYARALÓ nem csak a nyárra


Medence, jakuzzi, horgászat, SUP-túra. Egy közvetlen vízparti nyaraló nem csak a forró nyári napokon nyújt pihentető kikapcsolódást. Élvezd a víz közelségét, és hagyd, hogy a csend és a nyugalom elfeledtesse veled a mindennapos stressz terhét! 

Zug-Lak Nyaraló – Élvezd Szarvas vendégszeretetét!

A négy férőhelyes nyaraló Szarvason található, közvetlenül a vízparton, így élvezheted a saját stég kényelmét is. Horgászoknak ideális választás a vendégház, amelynek a kertjében bográcsozásra és napozásra is van lehetőség. A SUP deszka és a 3 személyes kenu a vízi sportok szerelmeseinek is kedvez. A szálláshely OTP és MKB SZÉP kártya elfogadóhely.

A legjobb programok Szarvason >>

Zug-Lak Nyaraló, Szarvas

KEN-DOR Residence – Békésszentandrás tárt karokkal vár

A 3 szobás vendégház föld feletti medencével, jacuzzival, és számtalan vízi élménnyel várja pihenni vágyó vendégeit. A vízpart felőli teraszról mesés kilátás nyílik a Körösre, a nagy stég pedig horgászásra és fürdőzésre is kiváló helyszín. A házhoz tartozik még egy szauna, a gyerekeket pedig játszótér várja. A kertben grillezésre, és bográcsozásra is van lehetőség.

Programok Békésszentandráson >>

KEN-DOR Residence, Békésszentadnrás

Madárfészek Horgász- és Szabadidő Park – Tudod, mit tartogat Kál?

Egy csodálatos tó partján található a négy apartman, amely 8 férőhellyel kényezteti azokat, akik úgy érzik, hogy a kikapcsolódás csakis horgászattal lehet tökéletes számukra. A Madárfészekpark azok számára is remek választás, akik az aktív pihenést szeretik, ugyanis teniszezni, kerékpározni és kirándulni is lehet a közelben. A játszótér a gyerekek nagy kedvence. 

Programok Kál közelében >>

Madárfészek Horgász- és Pihenő Park, Kál

Vándor-Völgy Tóparti Vendégházak – Pihenj Leveleken!

A horgásztó partján fekvő Vándor-völgy & Partalja szálláshely két különálló ikerházzal várja a baráti társaságokat, vagy nagyobb családokat. A házak természetesen külön is foglalhatók. 

Programok Leveleken >>

A vízpart közelsége kedvez a horgászoknak, emellett a vendégházakhoz kert, sportpálya, grillező, szalonnasütő, bográcshely és filagória is tartozik. A túlpartján strand és wakeboard pálya várja a vendégeket.

Vándor-Völgy Tóparti Vendégház, Levelek

Levendula Apartmanház – Ne hagyd ki Balatonmáriafürdőt!

A 4 férőhelyes apartmanház a Balatontól 300 m távolságra fekszik, csendes környezetben, így a passzív kikapcsolódást keresők számára ideális választás. A fedett teraszokon jókat lehet beszélgetni esténként, míg a kertben grillsütő, napozóágyak, kerti tusoló, csocsóasztal, és pingpong asztal teszi izgalmasabbá a kikapcsolódást. Előzetes egyeztetés után egy kistestű kisállatot is lehet vinni. 

A legjobb programok a déli parton >>

Levendula Apartmanház, Balatonmáriafürdő

Angyali Házak – Idilli kikapcsolódás Ráckevén

Az Angyali Házak üdülőtelep a természet közepén, csendes helyen várja a családokat, baráti társaságokat. A hely különlegessége, hogy csak csónakkal lehet megközelíteni, így a csónakázás garantáltan a mindennapi program része lesz. A vízben fürdeni és horgászni is lehet, a kertben pedig esténként remek közös program a sütögetés és a grillezés.

Látnivalók Ráckeve közelében >>

Angyali Házak, Ráckeve

Tiszavirág Vendégház – Vízparti szálláshely Szegeden

A 6 fős, közvetlen vízparti szálláshely kertkapcsolatos földszinti terasszal kényezteti azokat, akik szeretnek billiárdozni, míg a kertben napozásra, bográcsozásra is van lehetőség. A kert végében folyik a Tisza, és a vendégháznak saját mólója van, ahonnan gyönyörű a vízparti panoráma horgászat közben. Az állatbarát nyaraló tökéletes választás a pihentető kikapcsolódáshoz.

Programok Szegeden >>

Tiszavirág Vendégház, Szeged

Tóparti Vendégház – Élvezd a víz közelségét Orfűn!

A 3 szobás, 12 férőhelyes vendégház közvetlenül a Pécsi-tó partjára épült, ennek köszönhetően a kétszintes épület apartmanjaiból mesés panoráma nyílik a vízpartra. Családi kikapcsolódáshoz és baráti hétvégékhez keresve sem találhatnánk jobb szálláshelyet, ahol ráadásul fürdeni is lehet a közeli strandon.

A legjobb programok Orfűn >>

Tóparti Vendégház, Orfű

Intertranscoop Lake House – Faházak Vámosszabadi tópartján

Az Intertranscoop Lake House Győr belvárosától mindössze 10 kilométerre található, a két faház egy 4000 négyzetméteres halastó partján fekszik. A birtokon helyezkedik el az Intertranscoop Tennis Club, így teniszezésre is van lehetőség. A kertben tűzrakó hely vár, a környéken pedig horgászásra, lovaglásra, kerékpározásra és túrázásra is szakíthatunk időt.

Látnivalók Vámosszabadi környékén >>

Intertranscoop Lake House, Vámosszabadi

Ezek után már biztos vagy benne, hogy minden álmod egy vízparti nyaraló, ahol kipihenheted a családdal és a barátokkal a szürke hétköznapok fáradalmait? Válogass a kínálatunkból, és élvezd az édes semmittevést! 

(Képek: Szallas.hu)


Exit mobile version