9.4
Wellness + Hotelek

Két szuper szálloda, ahonnan ki sem kell dugnod az orrod a tökéletes programhoz

1 perces olvasási idő

Ne mondj le a fürdőzésről ősszel sem! Az ország tele van jobbnál jobb gyógy- és wellnesskomplexumokkal, amelyek tökéletes úti céljai lehetnek egy őszi-téli kuckózós, pihenős hétvégének. Főleg, ha közvetlen összeköttetésben állnak egy fantasztikus szállodával, mint például a Park lnn Sárvárral vagy Park Inn Zalakarossal. Ha úgy tartja kedvetek, ezekből a hotelekből ki sem kell dugni az orrotokat, mert a zárt összeköttetésnek köszönhetően egy pillanat alatt a feltöltődés és a relaxáció világában találjátok magatokat! 

Tágas tér és széles szórakozási lehetőség 

Ha egy szálloda egy komplett fürdővel van összeköttetésben, az garantáltan nagyobb élményt jelent, mintha saját wellnessrészlege lenne. Egy városi élményfürdőben ugyanis sokkal több olyan attrakciót és szolgáltatást találhattok, mint amire egy szállodai wellnessben lehetőség van. 

A különféle vízicsúszdák, hullámmedencék, esetleg animációs programok vagy szaunaszeánszok aktívabb és szélesebb körű kikapcsolódást biztosíthatnak számotokra, mint egy átlagos szállodai wellness.

Ráadásul méretüknél fogva elkerülhető bennük a zsúfoltság érzete, és a mindenre kiterjedő szolgáltatásaik miatt a család apraja-nagyja megtalálhatja bennük a maga szórakozását. 

Időjárástól és logisztikától függetlenül

A zárt folyosós összeköttetés olyan kényelmetlenségektől is megkímél benneteket, mint az átöltözés, a csomagok cipelése vagy az időjárás. Az ilyen hotelekből akár egy szál fürdőköpenyben, a megfázás kockázata nélkül sétálhattok át bármilyen időjárási viszony mellett. Arra sem kell odafigyelnetek, hogy minden nálatok legyen, hiszen bármikor könnyedén, kényelmesen visszatérhettek a szobátokba, ha szükségetek van valamire. 

Park Inn szállodák összeköttetésben gyógy- és wellnessfürdővel

Használjátok ki a fentebb említett előnyöket két káprázatos hazai Park Inn szállodában! 

Két szuper szálloda, amely zárt folyosós összeköttetésben áll egy fürdővel

Zuhoghat odakinn az eső, fújhat orkánerejű szél, vagy repkedhetnek a mínuszok, a Park Inn Sárvár vagy a Park Inn Zalakaros vendégeként az időjárás biztosan nem akadályozhat meg benneteket abban, hogy elmerüljetek a fantasztikus wellnessélményekben és vizes kalandokban.

Ezek a hotelek ugyanis közvetlenül városuk nevezetes fürdői mellé épültek, ahová mindkét szállóból fedett, fűtött folyosón keresztül juthattok el. És hogy hová vezetnek ezek a folyosók?

A Park Inn Zalakaros esetében a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdőbe, amely Magyarország egyik legnagyobb élményfürdője. Az épületegyüttes nem csupán egy fantasztikus gyerekparadicsom, hanem egy igazi családi élményközpont is, ahol minden korosztály megtalálja a szórakozását.

Park Inn szállodák összeköttetésben gyógy- és wellnessfürdővel
Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdő

A gyerekeket biztosan lenyűgözi majd a mesestrand, a kamaszokat az adrenalin csúszdapark fogja szó szerint levenni a lábukról, míg a komplex fürdőkúrák, az élményelemekkel tarkított medencék, illetve a különböző vízgyógyászati és masszázslehetőségek, vagy a néhány éve átadott szaunavilág pedig a felnőtteket varázsolja el. 

A Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa**** +superior kényelmes, fűtött folyosója pedig a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő 5000 négyzetméteres vízi paradicsomába vezet, amely a régió legnagyobb családbarát fürdőhelye. A szuper gyógyvízzel teli medencék mellett exkluzív szaunavilág (fürdőruha nélküli terület), valamint gyógy- és wellness-szolgáltatások széles skálája vár benneteket. 

Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő

Ha kedvet kaptál a hullámok simogatásához, akkor irány a Park Inn by Radisson Zalakaros vagy a Park Inn by Radisson Sárvár exkluzív szállodája, amelyekben ráadásul még all inclusive ellátást is kérhetsz, hogy a pihenés valóban gondtalan legyen. 

(Képek: Szallas.hu, Park Inn by Radisson)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.4
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.4

Szolgáltatások

9.3

Tisztaság

9.5

Személyzet

Előnyök

  • +Szolgáltatások
  • +Tisztaság
  • +Személyzet
  • +Megközelíthetőség

Hátrányok

  • -
Megnézem