Wellness + HotelekBarátokkalCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégség

Last minute őszi szüneti szállások – Hotelek és apartmanok vonzó ajánlatokkal nem csak családoknak

2 perces olvasási idő

Ha csak most döbbentél rá, hogy napokon belül elkezdődik az őszi szünet, és a családi pihenés még nincs megszervezve, ne ess pánikba. Annyi csak a dolgod, hogy végigolvasod összeállításunkat, melyben 20 szuper last minute szállást gyűjtöttünk össze, és kiválasztod közülük a tökéleteset. Ne is késlekedj tovább, szervezésre fel!

Last minute hotelek az őszi szünetre

1. Hotel Narád Mátraszentimre****

Négycsillagos kényelemben pihenhettek a Hotel Narád falai között, ha ezt a last minute bababarát szállodát választjátok a Mátrában. Családok, párok, egyéni utazók egyaránt élvezhetik a számos wellness szolgáltatást és a minőségi vendéglátást. 

2. Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom****

A többszörös „Év Szállása” díjazott esztergomi Portobello Hotel a város egyik legszebb pontján fekszik. Az impozáns és semmivel össze nem téveszthető üvegpalotában wellness élmények várnak kicsiket és nagyokat egyaránt.

3. Danubius Hotel Bük Bükfürdő****

Igazi családi élményparadicsom a bükfürdői Danubius Hotel Bük, mely gyerekbarát wellness szolgáltatásokkal, játékgépekkel is várja az érkezőket. Ez az all inclusive last minute hotel tematikus hétvégével készül vendégei számára az őszi szünetben.

4. Wellness Hotel Kager Harkány****

A termálfürdőtől öt percnyi távolságra található az Év Szállása 2019 – Minőségi Díj III. helyezését elnyerő Wellness Hotel Kager Harkány. A bababarát harkányi szállodában párokat, családokat és nagyobb társaságokat is szívesen fogadnak az őszi szünetben.

5. Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal****

Megelevenedik a középkor, ha beléptek a last minute őszi szüneti ajánlatokat kínáló bikali Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok kapuin. Lakhattok a Kastélyban, a Palotában, az Udvarházban, vagy akár a Középkori Óvárosban. Ha wellness–rajongók vagytok, a francia élményfürdő, a marokkói hangulatú fürdőtér és a Lurkó Mesefürdő a ti helyetek. 

6. Elizabeth Hotel Gyula****

A gyulai vár és a Várfürdő közelében épült fel az Elizabeth Hotel, melynek számos szobájából a vár fenséges látványában gyönyörködhetsz. Remek választás egy őszi szüneti családi pihenéshez ez a last minute gyulai szálloda, hiszen a finom falatok mellett széleskörű wellness szolgáltatások várnak.

7. SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok****+superior

Gyönyörű zöld oázis vár közel a Balaton-parthoz, ha ezt a last minute siófoki szállodát választod. Nagyszerű célpont páros vagy családi üdüléshez az őszi szünetben, hiszen a wellness részlegen még bébi medence is van, és babagondozási felszerelést is biztosítanak.

8. Hotel Auris Szeged****

Minden ízében modern szálláshely a Hotel Auris Szeged, mely wellness és gyerekbarát szolgáltatásai révén kitűnő helyszíne lehet egy őszi szüneti pihenésnek. A last minute szálló közel fekszik a Tisza-parthoz és a belvároshoz is, és kínál szobákat családoknak, pároknak és egyéni utazóknak egyaránt.

9. Szalajka Fogadó Szilvásvárad***

Kényelmes és modern wellness vendégház Szilvásváradon a Szalajka Fogadó, mely tökéletes választás, ha az őszi szünetre keresel last minute szállást csodás természeti környezetben. A település központjában található szálláshelyről könnyen elérhetőek a legfőbb nevezetességek.

10. Aquaworld Resort Budapest****

Közép-Európa legnagyobb fedett szálloda- és élményfürdő együttese, az Aquaworld Resort várja a családokat az őszi szünetben is. A last minute ajánlatokat kínáló budapesti szálloda vendégei korlátlanul használhatják a fantasztikus csúszdákkal és más elemekkel felszerelt Élményfürdőt.

Last minute apartmanok, vendégházak őszi szüneti pihenéshez

11. Kék Laguna Wellness Apartman Egerszalók

Az egerszalóki Kék Laguna Apartmanban minden lustálkodásra csábítja az őszi szünetben érkezőket. A last minute apartman három jacuzzija, infra- és finn szaunája tökéletes hely a lazításra. A családok pihenéséhez babagondozási felszerelésekkel és játszótérrel is hozzájárulnak.

12. Hajnalka Vendégház Bodajk

Hangulatos last minute szálláshely az őszi szünetre ez a barátságos házikó a Bakonyban, ahol jacuzzi, ropogós ágynemű és hatalmas kanapé várja egy élményekben gazdag nap végén a megfáradt túrázót. Akár egy kiadós erdei séta, akár kulturális program van a család háta mögött, ide nagyon jó lesz hazaérkezni.

13. Fecskefészek Apartmanház Buják

Hollókő közelében kínál last minute pihenést az őszi szünetre a Fecskefészek Apartmanház. A gyönyörűen felújított, tornácos parasztház pompás kerttel, de wellness élményekkel is kényeztet, sőt, kerékpárt is bérelhettek itt.  

14. Lake and Spa Apartman Velence

A Velence Resort & Spa épületében található modern és dizájnos Lake and Spa Apartmanok vendégeiként élményekben gazdag pihenés vár rátok az őszi szünetben. A Resort fantasztikus gyerekbarát szolgáltatásait ti is használhatjátok majd, a lakrészetekben pedig rendelkezésre áll asztali etetőszék és kiságy is.

15. Matild Country Hotel Nemesvita

Az egész család számára rengeteg élményt nyújt az őszi szünetben ez a Balaton-felvidéki last minute hotel, ahol wellness részleg, strandröplabda pálya és 300 négyzetméteres játszótér is a kikapcsolódásotokat szolgálja. A legizgalmasabb program egyértelműen a lovaglás lesz, hiszen a szálló saját lovardájában minden tudásszintnek megfelelő oktatásban részetek lehet. 

16. Döme’s Point Apartman Leányfalu

A Dunakanyar egyik legszebb településén találod ezt a fantasztikus last minute szálláshelyet, ahol gondtalan napokat tölthettek. Lehetőségetek lesz kerékpár, szauna, jacuzzi és medence használatára, a Duna-part pedig 5 perces sétával elérhető. Tökéletesen felszerelt apartman, amely remek választás nagyobb társaságoknak is

17. Tiszára néző Heverésző Vendégház Tiszalök

Ha a természet csendje tölt fel igazán, ezt a Tisza-parti, last minute ajánlatot kínáló vendégházat a szívedbe zárod majd. Kiváló ízléssel berendezett, tágas és modern szálláshely az őszi szünetre, ahol dézsafürdő és csocsóasztal is szolgálja a kikapcsolódásotokat.

18. Ligeti Bástya Vendégház Liget

A Mecsek szívében, egy eldugott kis zsák faluban bukkanhatsz rá erre a lenyűgöző bababarát szálláshelyre. Az ebédlőben épített kályha nemcsak kellemes meleget ad, de még pizzát, cipót is süthettek benne. Egy őszi szüneti pihenéshez remekül hozzájárul a fűthető dézsafürdő és a szauna.

19. H55 Apartman Balatonlelle

Elegancia, tágas terek és maximális kényelem vár a H55 Apartmanban, Balatonlellén, amely ideális választás az őszi szünetre, ha a Balatonnál keresel last minute szállást a családnak. A jacuzzi és a finn szauna kellemesen átmelegítenek a hűvösebb napokon, a kisgyerekesek utazását pedig babagondozási kellékek teszik gondtalanná.

20. Őrség Kapuja Vendégház Csákánydoroszló

Barátságos hangulatú, modern szálláshely az Őrség Kapuja Vendégház, amely egész évben használható kültéri jacuzzival is vár benneteket az őszi szünetben. Az őrségbeli wellness szállás ideális helyszín az aktív kikapcsolódás kedvelőinek, hiszen lehetőség van kerékpár kölcsönzésre, és a közelben halad el az Országos Kéktúra útvonala.

Reméljük, sikerült segítséget nyújtanunk az őszi pihenés megszervezéséhez. Ha megtaláltad a legvonzóbb last minute szálláshelyet, foglald le pár kattintással oldalunkon >>

További családbarát apartmanokat az őszi szünetre ebben a cikkünkben találsz >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
50%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
50%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
77 bejegyzés

A szerzőről
Két éve vagyok tagja a Szallas.hu blogíró csapatának. Ez idő alatt Olvasóinkat elkalauzolhattam már Magyarország és Horvátország bámulatosan szép tájaira, pompás éttermeibe és illatos cukrászdáiba. Szabadidőmet legszívesebben a családom körében töltöm, szeretünk túrázni, új tájakat felfedezni. Szívem csücske az ezerarcú Balaton, melyet második otthonomnak nevezhetek.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    9.6
    Wellness + Hotelek

    Felnőttbarát éden a Balaton-parton

    1 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    TOP 50 családbarát wellness hotel – íme a Blog.szallas.hu országos összeállítása

    9 perces olvasási idő