Kedvenc szállásokCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretToplisták

Top 25 családbarát apartman az őszi szünetre

3 perces olvasási idő

Saját mozi a szálláson? Közös csobbanás a pezsgőfürdőben? Kerti sütögetések a szabad ég alatt? Közeli fürdők, óriási wellnessbirodalommal? Esetleg falusi lazítás állatsimogatással és házias reggelivel? Nektek melyik családbarát apartman rabolná el a szíveteket? Nézzétek meg a mi 25 jelöltünket!

1. Mazsola és Tádé Háza Apartman – Balatonalmádi

Az 5 fős, légkondicionált, kiváló elhelyezkedésű Mazsola és Tádé Háza Apartmanban kisgyerekkel is tökéletes lesz a nyaralás. Az otthonosan, remekül felszerelt lakás két külön hálótérrel rendelkezik. A kert pedig igazi fellegvára lesz a pihenésnek a játszótérrel, játékos kuckóval és függőágyakkal.

2. Kaska Ház – Tihany

A mesebeli Tihanyi-félszigeten rejtőző Kaska Házban hangulatos szobák, varázslatos pihenőkertek és időjárásálló, beltéri wellnessrészleg is akad. Merüljetek el a medencében vagy lazítsatok a sókamrában egy szuper, közös biciklitúra után! Ráadásul mielőtt nyugovóra térnétek a kényelmes szobákban, akár pingpongozhattok is!

3. Hauk Apartman – Zamárdi

A két gyönyörű, tágas, 6 fős Hauk Apartmanban számos gyermekbarát szolgáltatással kedveskednek a családosoknak. A hatalmas, rendezett kertben szezonálisan működő medence, óriási trambulin és izgalmas játszótér is helyet kapott, de egy közös grillezésre, sütögetésre szintén benevezhettek a csillagok alatt.

12 ok, miért szuper hely a Balaton ősszel >>

4. Zala Holiday Apartman – Keszthely

Az extra nagy, 100 négyzetméteres, részletgazdag Zala Holiday Apartmanban még a 7 fős, nagyobb családok is remekül elférnek. A 3 modern hálószoba egyikéhez saját erkély tartozik, ahol a szülők is nyugodtan kortyolgathatják el a reggeli kávét. A legkisebb vendégek számára ugyanakkor külön játszósarkot alakítottak ki.

5. Relaxo Apartmanház – Cserkeszőlő

Alig pár lépésnyire magasodik a cserkeszőlői Gyógy- és strandfürdő a Relaxo Apartmanház fantasztikus szállásától, ahol számos baba- és gyermekbarát szolgáltatást is találtok – a játszószobától a játszótérig. A felnőttek igénybe vehetik a wellnessoázis örömeit: a finn szaunát vagy pezsgőfürdőt. Sőt! Akár egy szuper masszázst is kérhettek.

6. Lurkó Apartmanok − Siófok

Minden korosztály megtalálja a számításait a családbarát Lurkó Apartmanokban. A szezonális medencézésen, illetve az önfeledt pingpongcsatákon túl rengeteg élmény közül választhattok a kertben. Amíg a gyerekek meghódítják a játszóteret, addig a szülők végigheverhetnek a pihenőágyak megnyugtató ölelésében.

6+1 családi program gyerekekkel Siófokon >>

7. Akvarell Apartmanház − Zebegény

Pici babával a fedélzeten úgy érzitek, hogy nagy szükségetek lenne végre egy kis elvonulásra, romantikázásra? Tegyétek meg a zebegényi Akvarell Apartmanházban, mely 3 éves korig ingyenes szálláslehetőséget kínál. A lenyűgöző panorámát a jakuzziban csücsülve is kiélvezhetitek, majd közös túrára indulhattok a csodaszép ösvényeken át a természetbe.

8. Tulipános Vendégház − Fertőszentmiklós

A régi idők bájos világa elevenedik meg előttetek a Tulipános Vendégházban, ahol a modern kor kényelmét sem kell nélkülöznötök. A nyugalmat árasztó kuckóban 3 ízléses, maximálisan családbarát apartmant alakítottak ki. A csodás, csúszdás gyermekfaházzal vagy a beltéri fajátékokkal kitűnően elfoglalják magukat a csemeték, amíg a felnőttek sütögetnek vagy szaunáznak.

9. KLASSZapartman − Hegymagas

Egyszerű, ám nagyszerű a hegymagasi, bohém stílusú KLASSZapartman, ahol a tündéri kertben kutyusokat, cicákat simogathattok. Ez a hely a béke szigete, ahol lehetőségetek lesz együtt lelassulni és egymásra figyelni, valamint közös biciklis kirándulásokat tenni a környéken. Ezen kívül rengeteg könyv, játék, illetve játszótér és trambulin is akad az udvaron.

10. Nati Apartman − Kehidakustány

A Kehida Termálhoz közel fekvő Nati Apartmanokban biztosan jól érzitek majd magatokat a gyerekekkel is. Vegyétek birtokba a barátságos, praktikus konyhasarokkal felszerelt, kertkapcsolatos lakást és töltsétek együtt gondtalanul szabadság napjait! Csobbanjatok a jakuzziban, ahonnan szemmel tarthatjátok a játszóterező vagy trambulinozó gyerkőcöket is!

11. Gyulai Meseház Apartman − Gyula

Kisgyerekekkel keresve sem találhatnátok jobb helyet, mint a Gyulai Meseház Apartmant, mely a Várfürdőtől néhány percre magasodik. Az igényes lakások 3 különböző mese világába kalauzolnak el, ahol a csemeték elszeparált gyerekkuckóban alhatnak, így a szülőknek is lesz lehetősége kettesben feltöltődni. Az udvar pedig valóságos játszótérként működik!

5 kihagyhatatlan úti cél Gyulán, amit látni kell! >>

12. Öreghegyi Apartmanok − Vindornyalak

Mutasd meg gyermekednek a vidéki életérzést az Öreghegyi Apartmanokban, ahol futkározó kutyusok, legelésző szamarak és racka juhok színesítik a festői tájat! Az autentikus parasztházakat káprázatos panoráma öleli körül. Süssetek szalonnát, simogassatok állatokat, bámuljatok csillagokat és egyetek finom, házias reggelit!

13. Galerius Luxus Apartman − Siófok

A 4 fős, nagy erkélyes, balatoni kilátást kínáló Galerius Luxus Apartmanban teljesen felszerelt konyha, komfortos ágyak és összenyitható szobák várnak rátok. A szálláshelyen emellett gyerekklub is található, ahol közösen társasozni, csocsózni is tudtok. A privát strandra pedig bármikor kimehettek együtt kacsákat, hattyúkat nézegetni.

14. Karos Gold 813 Wellness Apartman − Zalakaros

Minden igényt kielégítő szálláshelyet kerestek egy szálloda kényelmével és egy apartman önállóságával? Válasszátok a Karos Gold 813 Wellness Apartmant, mellyel a Hotel Karos Spa****superior csodálatos wellnessbirodalmát és éttermét is meglátogathatjátok! Este azonban az 52 négyzetméteres, 2 szobás lakásban hajthatjátok álomra a fejeteket.

15. Szarvas Apartman Jakuzzis Vendégház − Mány

Pihenjetek együtt a természetközeli, modern Szarvas Apartman Jakuzzis Vendégházban, amit mélyen áthat a falusi vendégszeretet. Élvezzétek a vidék magával ragadó nyugalmát a pezsgőfürdőben pancsolva, vagy csocsózás közben a gyerekekkel!

16. Aliz Apartman − Nyíregyháza

Fedezzétek fel az Aquarius Élmény- és Parkfürdő kalandjait, amihez egy szuper, családbarát apartmant ajánlunk nektek! A 10 fő számára is ideális Aliz Apartmanba kis kedvenceiteket is magatokkal vihetitek. A csodás udvaron trambulin, játszótér, valamint kellemes hőmérsékletű jakuzzi is megbújik.

Nyíregyházán gyerekkel – 5+1 legjobb családi program >>

17. Csiribá Apartman − Cserkeszőlő

A családias hangulatú Csiribá Apartman 2 hálóterében négyen is kényelmesen elfértek. A gyerekek szobájában szuper játszósarok lett kialakítva, de a felnőttekre is gondoltak, akik ellazulhatnak a teraszon található pezsgőfürdőben. A tökéletes felszerelt konyhában szinte bármit elkészíthettek. Az étkezéseket pedig a fedett balkonon is megejthetitek.

18. Korkóstoló Vendégházak − Aggtelek

Észak vadregényes hegyei között kristálytiszta levegőn, elképesztő természeti környezetben ejtőzhettek a Korkóstoló Vendégházakban, ahol 2, 4, illetve 5 fős apartmanok sorakoznak. A korhű berendezésű szobákban csendesek és pihentetőek lesznek az éjszakák. Térítés ellenében finn szauna, dézsafürdő is akad a helyszínen.

19. Ditlin Apartmanok**** − Pápa

Kis- és nagycsaládok is kedvelni fogják a stílusos Ditlin Apartmanokat****, amelyek kertjét egy gyönyörű tó díszíti. A harmonikus, légkondicionált belső terekben a gyerekeknek is akad játéksarok. Ha pedig felkeresnétek a közeli Várkertfürdőt, akkor a szállásadók kedvezményes áron tudnak nektek belépőjegyet biztosítani.

20. Madárfészek Apartman − Veszprém

Luxuspihenés a 4 fős családdal? Foglaljatok a veszprémi Madárfészek Apartmanba! A designos lakásban Nespresso kávéfőző, illetve esőztető zuhany szolgálja a kényelmeteket. A fedett terasz medencét, egész évben üzemelő jakuzzit, grillezőt, illetve kiülőt is rejt. De trambulinon is ugrálhattok vagy kosárlabdázhattok is!

Veszprémi látnivalók és programok az őszre >>

21. Öreg Masina Apartmanház – Cserépfalu

Rejtőzzetek el a Bükk-hegység lábánál, a mesebeli Öreg Masina Apartmanházban, ahol lehetőségetek lesz belekóstolni az ízletes, tájjellegű félpanziós ellátásba is! A fedett jakuzziban nagy beszélgetések mellett merülhettek el az idilli táj varázsában. A legkisebbek pedig homokozóban vagy hintákon foglalhatják el magukat, amíg sülnek a sercegő szalonnák a tűzön.

22. CinemApartman − Eger

Közös mozizás a szálláson? A projektorral felszerelt CinemApartmanban nincs lehetetlen! Az 55 négyzetméteres, 6 férőhelyes lakáshoz egy rendezett kerthelyiség is tartozik, ahová kiülhettek lazítani. Rossz idő esetén azonban a közösségi térben vívhattok egymással kártyapartikat.

23. Mecseki Varázs-Lak − Bikal

Lengőtekete, trambulin, pingpongasztal és megannyi szuper szórakoztató kikapcsolódás akad a Mecseki Varázs-Lakban, mely csak 1 percre van a középkori Magyarországot életre keltő Élménybirtoktól. Üdüljetek ebben a 4 fős, családbarát apartmanban és nem bánjátok meg a döntést!

24. Erdőalja Apartman − Nyíregyháza

Luxus nyaralás jakuzzival, finn szaunával, napozóterasszal és mesés belső terekkel? Ez az Erdőalja Apartman! A ragyogóan tiszta, modern szálláson 2 és 6 fős apartmanok közül választhattok. A gyönyörű kert játszóterét pedig biztosan hamar birtokba veszik a gyerkőcök.

25. Viharsarki Apartman − Gyula

Tegyétek bográcsba a finom pörkölt alapanyagait a Viharsarki Apartman pompás udvarán, ahol lengőtekével, csocsóval, pingponggal, trambulinozással is elüthetitek az időt, amíg készül a vacsora! A 10 fős szálláshelyen ráadásul még egy vitalizáló infraszauna is akad.

Remek programokat ajánlunk őszre, ahol az egész család jól érezheti magát. Böngésszétek át őszi programkínálatunkat és foglaljatok hozzá szállást a Szallas.hu oldalain >>

50+ őszi program >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Kastélyok és várak

    Fedezd fel az ország leggyönyörűbb kastélyait a Szallas.hu NAGY TÉRKÉPES KASTÉLYGYŰJTEMÉNYÉNEK segítségével!

    15 perces olvasási idő
    9.8
    Kedvenc szállások

    Mediterrán pihenés Gyulán

    1 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő